Jesienna ustawka 2012 Pychowice-13.10.12
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
|
Fotorelacja z ogniska: https://plus.google.com/u/0/ph…154301554137009 nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
Marcus ![]() Posty: 739 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
|
Ojjj szkoda, że mnie nie było na ognisku! Pocio:https://plus.google.com/u/0/ph…159750196212034 - zastanów się... ![]() |
|
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
Mina Macia opisuje przyjemność jazdy na Leftym ![]() Już widzę minę Pocia jak to ledwo skręca
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
Marcus ![]() Posty: 739 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
Maciu ma taką minę, bo żałuje, że Cannon nie jest jego (chociaż pewnie to zdementuje ). A co do skręcania, to wystarczy wybrać maratony, które skręcają w prawo i jest ok. |
|
|
| |
pe_pawel ![]() Posty: 353 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 cze 07 |
|
|
Dzięki za imprezę. Dobrze że wszyscy dotarli do domowych pieleszy. Versus: Piękne fotki. Pora teraz na realizację postanowień z soboty. Dwa Pi Er |
|
|
| |
| TomaszQ Posty: 1 Dołączył: 25 sie 12 |
|
|
Czesc wszystkim uczestnikom ustawki: czarnym, zielonym i czerwonym. Przesylam link do mojej galerii zdjec z sobotnich zawodow: https://plus.google.com/photos…201775764124129 Pozdrawiam Tomek |
|
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
Dzięki wszystkim za przednią imprezę! ![]() Przemo, super zdjęcia ale masz u mnie minus - wiesz za co! ![]() |
|
|
| |
| szaman696 Posty: 561 Dołączył: 16 mar 07 |
|
Fajne fotki Dzięki
Oby noga podawała!! www.bikeholicy.pl |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
Fotki robione przez Kota z Ustawki i przeze mnie z ogniska.
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
no widzę, że fajna była impreza. Żałuję i posypuję głowę popiołem że mnie nie było.
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
Czesc wszystkim uczestnikom ustawki: czarnym, zielonym i czerwonym. Kolor może być mylący - czasami czarny jest czerwonym ale może też być zielonym ![]() a na ognisku tak się to już wszystko wymieszało że już nie wiadomo kto był kim ![]() ![]() Dziękujemy za fotki ![]() | |
| Edytowane przez szbiker dnia 14-10-2012 22:30 | |
|
| |
PePe ![]() Posty: 1074 Dołączył: 22 sie 06 |
|
|
No i wyniki. Usunięte wyniki nieoficjalne. PePe | |
| Edytowane przez PePe dnia 15-10-2012 21:34 | |
|
| |
| Jacekddd Posty: 533 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 paź 09 |
|
|
Ciekawe jak Furman stracił na ostatnim okrążeniu ponad 4min do Marcina. Jakoś zarejestrowałem to tak, że po mnie nikt już więcej nie przyjechał i jak dojechałem wszyscy westchnęli z ulgą bo mogli zaczynać imprezkę a tymczasem jakoś nie jestem ostatni. Warto byłoby znać też czas ostatniego kółka. Jacek
Quest, Snoek, Kross |
|
|
| |
|
|
Właśnie z tym ostatnim jest problem, słusznie zauważyłeś. Marcin też nie powinien jechać ostatniego kółka (jak już Buli zakończy ściganie), ale powiedział że pojedzie i aby zmierzyć mu czas. Tak też zrobiłem. Marcin dojechał jak już trwała impreza kończąca, na niego nie czekaliśmy. Jaki czas ostatniego kółka? Czyżbyś też zrobił komplet 5 kółek i ja nie zapisałem Ci tego ostatniego? PePe |
|
|
| |
|
| Przede wszystkim Marcin nie ma prawa być w wynikach przed Furmanem! Marcina zdublowałem dość wcześnie - na 4tym kółku, a Furmana dopiero przed metą! | |
| Edytowane przez buli dnia 15-10-2012 13:09 | |
|
| |
|
|
Ok, uznajmy że te prezentowane wyniki są nieoficjalne. Pogadam z pozostałymi sędziami i przedstawimy wyniki oficjalne. Na razie są to moje zapiski tego co się wydarzyło.
PePe |
|
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
| Przede wszystkim buli, nie mam prawa ścigać się z młodymi i schodzić z trasy za dubel. W kategorii Masters nikt mnie nie zdublował. | |
|
| |
|
|
Marcin, pierdolisz głupoty i chyba każdy to potwierdzi... Reguły zabawy były ustalone - jedna kategoria open. Mogłeś nie startować, jak się z nimi nie zgadzałeś, jak się nie chciałeś ścigać z "młodymi"! Poza tym, to była zabawa, a Ty się zachowałeś i zachowujesz jakbyś co najmniej przyjechał na imprezę PZKol'u... Mogłeś sobie jeździć po tej trasie nawet do dzisiaj, Twoje prawo, ale w wynikach masz "-1" i tyle i powinienieś być kilka miejsc za Furmanem! Po zastanowieniu, to powinieneś mieć w wynikach jednak "-2", bo zdublowałem Cię jak robiłeś dopiero 3cie kółko! ![]() | |
| Edytowane przez buli dnia 15-10-2012 14:59 | |
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
Po zastanowieniu, to powinieneś mieć w wynikach jednak "-2", bo Bardzo śmieszne buli. Dubel jeszcze nic nie znaczy, bo mogłeś nie ukończyć. Zrobiłem wymagane 5 okrążeń. Nie jechałem cały dzień, tylko klikanaście minut dłużej. Buli chyba się drażnisz, za ten podjazd, który z buta dawałeś ![]() |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
Oczywiście, że Marcin coś próbujesz osiągnąć m tylko nie wiem, po co? Nigdy Maciu nie ustalał kategorii wiekowych, były ewentualnie dwie K i M. Od wiosny (bodajże) już nie ma kat. K bo kobiety nie startują. Nooo, a jeśli mielibyśmy już porównywać na prawdziwych zawodó XC to faktycznie dublowany schodzi z trasy, a w wynikach piszę mu się ile kółek nie zdążył zrobić? Ustawkę należy w głónej mierze traktować jako zabawę z lekką nutką ścigania ![]() Wiosną też się bawiłem i skracałem trasę ile mogłem, a na metę po 2gim, lub 3cim okrążeniu przyjechałem z drugiej strony. Więcej luzu Ważne, że kiełbasa była później
Grunt to nie przemęczać się! | |
| Edytowane przez MiśQ dnia 15-10-2012 15:19 | |
|
| |
| Skocz do Forum: |