Podjazd do zoo na czas
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| lox Posty: 116 Miejscowość: Kraków Dołączył: 20 wrz 06 |
|
|
^ | | KOKS Grubasek ;) |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
EPOpiryna ![]() Żartuję oczywiscie. |
|
|
| |
| marcinL Posty: 5 Miejscowość: Krak Dołączył: 6 mar 07 |
|
|
Brawo Marek! Mi jeszcze daleko do Ciebie. Zadko podjezdzam az pod kasy gdyz czesciej skrecam w prawo tak jak trasa maratonu. Dzis jednak zrobilem wyjatek moj wynik 6,08. Ps: Spotkalem dzisiaj "Zielonego" na Ksiecia Jozefa ktory to z Was ? Pozdrawiam !!! www.marcinlecki.ludziesportu.pl |
|
|
| |
|
Taaaaa Ładny progers po Nieporęcie zrobiłeś
Grubasek ;) | |
| Edytowane przez lox dnia 27-04-2007 15:34 | |
|
| |
|
|
Zawsze mi szlo lepiej pod gore niz po plaskim (szczegolnie w takiej piaskownicy) Pozdro Loxiu! www.marcinlecki.ludziesportu.pl |
|
|
| |
|
To w Karpaczu taka 70 open spokojnie Może i ja sie przejade zmierzyć czas...
Grubasek ;) | |
| Edytowane przez lox dnia 27-04-2007 16:50 | |
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
moj wynik 6,08. Kurcze narobilo się nowych wycinaków pod zoo... ![]() Gratulacje |
|
|
| |
|
|
"To w Karpaczu taka 70 open spokojnie Może i ja sie przejade zmierzyć czas..." Heh gdyby trasa prowadzila caly czas do gory to kto wie Niestety na maratonie trzeba sie wykazac jeszcze paroma innymi umiejetnosciami plus miec jeszcze troszku szczescia."Kurcze narobilo się nowych wycinaków pod zoo... Gratulacje" Dzieki ale jakos nieuwazam zeby to byl super czas (patrz na wynik Marka) pozatym nie jestem nowy ( w ubieglym sezonie zrobilem 5,23 ale uwaga do znaku droga jednokierunkowa pozniej zawsze skrecam w prawo ).Pozdrawiam! www.marcinlecki.ludziesportu.pl |
|
|
| |
| dziczek Posty: 963 Dołączył: 18 kwi 06 |
|
Ja mykam Księcia Józefa do pracy i z pracy, dzisiaj jechałem tamtędy do pracy około 7:45, wracałem około 15:45 ![]() |
|
|
| |
| skolioza Posty: 951 Dołączył: 27 cze 06 |
|
Zostałem wyrzucony z tabeli i jakoś zmobilizowany się nie czuję - przy obecnej formie powinienem zejść poniżej 10min...
www.RetroMTB.pl http://www.facebook.com/pages/RetroMTBpl/139103036115861?ref=ts |
|
|
| |
|
|
Marek to Marek, reprezentacja malopolski. Skolioza i tak w overall jestes debeściak. |
|
|
| |
spinoza ![]() Posty: 1419 Miejscowość: Kraków - Kliny Dołączył: 7 sie 06 |
|
| ...sobie dzisiaj myknąłem ... czas 00:07:28 , nigdy wcześniej nie mierzyłem tu czasu i pewnie bym nie zmierzył gdyby nie ciekawość która ogarneła mnie po rzuceniu okiem w tabele ... moja waga 79,5 kg , rower 9,9 kg ubranie + bidon ok 1,5 kg = ok 91 kg ... | |
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
Dzisiaj była wspólna czasówka z lajkonikami (Mariusz i Mario) Start odbył się równocześnie. Ja i Mariusz narzuciliśmy mocne tempo od początku. Jechaliśmy równo połowę dystansu. Za radą Furmana na stromym podjeździe przycisnąłem na stojąco (szkoda że amorek nie blokuje) udało mi się odjechać na kilkanaście metrów. Potem mocno i równo deptałem aż do mety. Udało mi się zrobić rekord życiowy Czasy: Marcin 6:56 = 313 watt, hr avg 181, hr max 188 Mariusz 7:01 Mario 7:32 (lajkoniki podadzą później wagę) Rywalizacja była przednia. Zapraszam pozostałych do podania swojego czasu. Tabela uaktualniona (jest na pierwszej stronie) |
|
|
| |
|
Wszyscy życiówki robią, a ja nie mogę się nawet zbliżyć do swojej. Tłumacze sobie, że mi się nie chce ![]() |
|
|
| |
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
marcin napisał/a: No, no! Chyba wyrasta nam nowy lider ![]() GRATULACJE!! ![]() ![]()
|
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
Lukas napisał/a: Zrobi się grupowe bicie rekordów, to też się załapiesz na życiówkę
Pozdrawiam |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
marcin napisał/a: Myślę, że ta Watta to jedna wielka ściema, Marcinie dam Ci dobrą radę... zrób sobie badania wytrzymałościowe u Pana Szula, dowiesz się ile faktycznie masz tej Watty (mam nadzieję, że masz pod 400) a także dowiesz się wiele ciekawszych szczegółów o swojej formie i jak trenować Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
Miśq, Te watty to nie ściema. Sam mtjr potwierdził. Przeczytaj poprzednie strony. Jak na razie 300 watt przekroczyli. mtjr 345 watt Lesław 340 watt (rok 2006) Marcin 313 watt skolioza 303 watt (rok 2006) Badań nie będe robił, bo nic nie dają. Kto następny przekroczy 300 watt ? Miśq, może zrobisz czasówkę? |
|
|
| |
| Orkiestra Posty: 697 Miejscowość: Krzyszkowice Dołączył: 9 sie 06 |
|
widze ze marcin upodabnia sie do mojego ulubieńca
mistrz ciętej riposty |
|
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
marcin napisał/a: Wszystko zależy od tego jak te wyniki wykorzystasz. Jeżeli zrobisz badania tylko po to żeby je mieć , to faktycznie nic ci nie dadzą. No i szkoda kasy. |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

Ładny progers po Nieporęcie zrobiłeś
Niestety na maratonie trzeba sie wykazac jeszcze paroma innymi umiejetnosciami plus miec jeszcze troszku szczescia.