Test wydolności startowej
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| mt_jr Posty: 478 Miejscowość: kraków Dołączył: 1 paź 06 |
|
|
Ok, to się chyba pojawię i wplotę w przejażdżkę szoszową. Można prosić jakiś namiar do kogoś, żeby się tak ~12.30 zapytać, czy się bawicie, czy nie? :>
http://www.xouted.com - zobacz nową wersję mojego bloga! |
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
Namiar poszedł na PRV. Jeśli nie będzie padać to jestem tam ok. 12, jeśli będzie to ok. 13 w dziurze pomiędzy chmurami zapowiadanej przez Spinozę
Куба | |
| Edytowane przez Kubak dnia 22-02-2008 21:44 | |
|
| |
spinoza ![]() Posty: 1419 Miejscowość: Kraków - Kliny Dołączył: 7 sie 06 |
|
|
hmmm liczylem że do 13 troche podeschnie ... ja bedę o 13 jeśli nie bedzie lać ...z racji niepewnej pogody i małej ilości chętnych ustawkę traktujemy jako bardzo nieoficjalną ...może sie ktoś jeszcze namyśli ...
Połowa niewyczyszczonego błota odpadnie sama. |
|
|
| |
|
|
No to targiem (wiesz jakim) może 12.30 mt_jr też się zapowiadał na tę porę. Proponuje potem pojechać i zrobić zdjęcie za które Furman stawia piwo
Куба | |
| Edytowane przez Kubak dnia 22-02-2008 22:25 | |
|
| |
|
ok , niech bedzie 12:30 , a zdjecie trzeba koniecznie zrobić
Połowa niewyczyszczonego błota odpadnie sama. | |
| Edytowane przez spinoza dnia 22-02-2008 22:30 | |
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
Chętny byłbym na czasówkę, ale w tej chwili nie mam na czym :> W tygodniu na pewno zrobię czasówkę. |
|
|
| |
| kasia Posty: 282 Dołączyła: 29 wrz 06 |
|
Bede o 12.30, pod warunkiem ze bedzie sucho. Do zobaczenia ![]() ![]() |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
No to może ja też się pojawię
|
|
|
| |
|
|
No i zrobiliśmy. TTL zaliczyli Furman, mt_jr, Spinoza i ja. Później dołączyła do nas Kasia i śmignęlismy do Skawiny na kole mt_jr, który dzielnie robił nam trochę miejsca w masie powietrza, która waliła na nas z zachodu. Odwdzięczyliśmy się mu mężnie osłaniając jego plecy od wiatru w drodze powrotnej. Z testem wyszło mi prawie 70. km. Po drodze zaliczyliśmy "Piękne miejsce" z kolekcji Furmana. Czas swój podaję z kronikarskiego obowiązku choć chwalić się nie ma czym. 26:41. Przychodzi mi do głowy kilka zgrabnych wymówek, ale na tym poprzestanę. Kto ma ochotę niech też dorzuci wynik do tabeli 2008. Куба |
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
Marcinie selekcjonerze zrob pan tabele na poczatku takie jak pod zoo. |
|
|
| |
|
...był też i Leslaw ale nie chciał się TTL-ować ...trzeba przyznać że trasa się sprawdza przy zachodnim (lekko południowym) wietrze, gdyby wiało ze wschodu to raczej nie da się uzyskać miarodajnego wyniku ...choć najlepiej jak nie wieje wogóle ......czas na pętli 00:23:26 (avgHR 175 maxHR 188) a dystans z calej wycieczki wyszedł mi ok 77 km ...jak nic nie stanie na przeszkodzie to planuje powtórkę za 4 tygodnie ... Połowa niewyczyszczonego błota odpadnie sama. |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
Warto jeszcze zaznaczać na jakich oponach i na jakim rowerze każdy jechał, bo czas w tym przypadku nie jest wyznacznikiem skoro się wszystkich jednakowo klasyfikuje.
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
| kasia Posty: 282 Dołączyła: 29 wrz 06 |
|
Otoz to, moj w.w. czas wykrecilam na nowkach NN, proponuje krecic i analizowac osobno czasy na szosowkach i goralach. Ja jutro skoro swit zamierzam pobic swoj rekord na nowych oponkach a la Marcin. ![]() ![]() ![]() |
|
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
Kasia wykręciła bardzo dobry czas 25:45. Tabela aktualizowana. Czekamy na pozostałych ![]() |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
mój czas 27.08. Liczyłem na lepiej ale jeszcze pod góre za bardzo się czołgam połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
...ważne że progres masz duży w porównaniu z zeszłym rokiem, lepiej bedzie na maratonach ...
|
|
| |
| Samba Posty: 189 Miejscowość: Kraków Dołączył: 22 maj 07 |
|
to ja też dorzucę swój czas 25.55 który dzisiaj wykręciłem. Jak na drugi trening w tym sezonie to jestem miło zaskoczony w zeszłym sezonie na początku było ponad 2 min gorzej![]() |
|
|
| |
|
..no to na razie mój ostatni czas 00:22:38 ... przenoszę się na podjazd pod ZOO ..
|
|
| |
|
|
Spinoza, świetny wynik: szosówka czy góral?
Куба |
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
ładnie ![]() |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

...trzeba przyznać że trasa się sprawdza przy zachodnim (lekko południowym) wietrze, gdyby wiało ze wschodu to raczej nie da się uzyskać miarodajnego wyniku ...choć najlepiej jak nie wieje wogóle