Podjazd do zoo na czas
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| vvoitek Posty: 9 Dołączył: 17 wrz 09 |
|
kolejna poprawa 7m35s i 96kg, dodam, że na rowerze cross'owym, a nie mtb. Nie wiem, czy to ma wielkie znaczenie, no ale piszę ![]() pozdro! |
|
|
| |
| elteha Posty: 19 Dołączył: 17 kwi 09 |
|
|
Ja dzisiaj podjechałem w 6:36. Masa 70 kg (ja) + 12 kg (rower MTB) + 2kg (szpeje) = 84 kg Niby nie ma się czym chwalić, ale biorąc pod uwagę, że równo rok temu miałem 7:27, wynik ten nie jest taki zły. Będzie lepiej
|
|
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
Brawo elteha ![]() |
|
|
| |
| elteha Posty: 19 Dołączył: 17 kwi 09 |
|
Brawo elteha Bez żartów proszę Na brawa nie zasługuję, jestem nadal leszczem, może odrobinę mniejszym niż kiedyś
|
|
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
| Pisałem poważnie bo według mnie nic bardziej nie smakuje niż zwycięstwo nad samym sobą. | |
|
| |
| Trekman Posty: 10 Miejscowość: Kraków Dołączył: 1 paź 09 |
|
|
WItam wszystkich. Moja najpierwsza próba to: 9.03 waga zestawu 96,5 MTB |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
|
12:47- podjazd bez spd... 7:04 Waga 11+65 ![]() Jest dobrze...ale muszę jeszcze urwać uewać oj muszę
|
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
Michu zrzuciłeś wagę do 65? Podziel się informacjami jak to zrobiłeś.
Куба |
|
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
Michowi nie działa waga albo ściemnia Ja ważę prawie 65 a wyglądam jak pół Micha
...całe życie drugi! |
|
|
| |
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
Ja ważę prawie 65 a wyglądam jak pół Micha To te waty w nogach! ![]() |
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
|
Z racji dużego ruchu ostatnio w temacie i ja postanowiłem zmierzyć się dziś z podjazdem pod zoo. Co prawda nie do końca widziałem tego sens, bo raz, że się przez zimę przytyło te 0.2kg, a wiadomo że nadwaga przeszkadza, a dwa, to fajnie byłoby jakoś dobrze wypaść, ale stwierdziłem, że do odważnych świat należy. W ramach rozgrzewki przemknąłem przez Sikornik gdzie wyprzedził mnie tylko jeden biegacz, a następnie przystąpiłem do ataku na podjazd. Wrzuciłem blat (tak się nazywa najmniejsza koronka w korbie, prawda? ) i pognałem ile sił w płucach (to znaczy tak, aby nie dostać zadyszki, bo to wiadomo, że zimą może się skończyć przeziębieniem ). Podczas wspinaczki minęło mnie dwóch zawodników zjeżdżających już na dół, ale nie widziałem, aby robili kolejne podjazdy, więc chyba to nie były interwały.Na pasach zatrzymuję stoper i nie wierzę własnym oczom. Uzyskany rewelacyjny czas 14:17 chyba daje szanse na objęcie prowadzenia w tegorocznych zmaganiach . Razem z rowerem ważyliśmy dziś 82kg. Mimo dobrego czasu mam jednak nadzieję, że uda mi się go jeszcze w tym roku poprawić .Pozdrawiam
Pozdrawiam | |
| Edytowane przez Axi dnia 16-01-2010 17:56 | |
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
Dobra robota Axi ta relacja, no i gratuluję czasu. Najlepszy wynik w 2010!
Куба |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
dzięki Axi za zmotywowanie mnie do treningu. Wygląda, że mam szanse poprawić Twój czas jak wkońcu wsiądę na rower.
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
spinoza ![]() Posty: 1419 Miejscowość: Kraków - Kliny Dołączył: 7 sie 06 |
|
..no to mnie zmotywowałeś ... na zimowym klocku, z muskulaturą Pudziana bez napinki i bez spinki (do łańcucha) wydrapałem się w czasie 9:14 ... masę podam jak zważę klocka ..
Połowa niewyczyszczonego błota odpadnie sama. |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
|
No i stało się byłem dzisiaj na dwóch podjazdach i tylko po to pojechałem by zobaczyć czy warto po zimie wsiadać na rower jeszcze. Były dwa w odstępie 10 minut. 1--> 7:48 2--> 7:41 Jak na pierwszy raz jestem zadowolony, następne już w marcu będą. |
|
|
| |
| szkasia Posty: 507 Dołączył: 13 sie 07 |
|
Też się dzisiaj zmierzyłam z podjazdem wynik obiecujący 14m35 s. Waga zestawu 78 kg ![]() |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
No ale nie widziałem żebyś jakoś specjalnie mocno jechała
|
|
|
| |
| szkasia Posty: 507 Dołączył: 13 sie 07 |
|
Widzieliśmy się już pod koniec podjazdu naprawdę na początku dałam czadu ![]() pozdrawiam |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
Ja też początek dałem czadu...niestey tylko początek na resztę brakło siły.
|
|
|
| |
Hinol ![]() Posty: 610 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
Wczoraj, korzystając z chwili wolnego czasu podjechałem pierwszy raz pod zoo nie jadąc na maratonie ![]() Mój czas to 7.07, ale nie pod kasy, a pod przystanek, się trochę zapędziłem i nie zauważyłem kas ![]() A oficjalnie to będzie tak: waga: 65 + 15 = 80 kg czas: 6:59 - tyle +/- miałem kiedy mijałem kasy | |
| Edytowane przez Hinol dnia 24-02-2010 22:25 | |
|
| |
| Skocz do Forum: |
7m35s i 96kg, dodam, że na rowerze cross'owym, a nie mtb. Nie wiem, czy to ma wielkie znaczenie, no ale piszę 

). Podczas wspinaczki minęło mnie dwóch zawodników zjeżdżających już na dół, ale nie widziałem, aby robili kolejne podjazdy, więc chyba to nie były interwały.
. Razem z rowerem ważyliśmy dziś 82kg. Mimo dobrego czasu