Ciekawostki
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
|
Czepiasz się chłopie. Nie chce mi się już Ciebie czytać. Ogranicz pisanie, bo naprawdę nuda. Możesz być kolarzem kompletnym (tylko mniej pisz i więcej jeździj). P.S. Piotrze do Ciebie też ten post ![]() |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
Szbiker, myślę, że Ty masz nad łóżkiem w pokoju plakat z Mają i chyba tak wielkie masz do niej uczucie, że jej upadek nawet Ciebie bolał. Tak z innej beczki... chciały mieć kobiety równouprawnienie to je mają. Maja nie jest świętością, aby nikt nie mógł czegokolwiek "nie tak" (np. o pudrze) o niej napisać. Puder to był taki skrót myślowy, że trochę źle to wygląda. Znając możliwości dzisiejszej medycyny na twarzy Mai nie będzie widać szwów i nadal będzie Twoją pięknością ![]() Nie widzę w tym nic złego, że podałem link do fotki. Wiele osób chciało by zobaczyć jak Maja wygląda po upadku będąc to dla nich przestrogą na przyszłość. Jaki jest sens pokazywania zakrwawionej twarzy kobiety i pisania że będzie teraz potrzebowała pudru ?? szbiker Czy widzisz na tym zdjęciu jakąś krew? Może jeszcze widzisz obok Majki mnie szyderczo cieszącego się z jej krzywdy? ![]() Muszę Ci przyznać, że masz "nad zmysły" wzrokowe. Jak dla mnie jesteś wielki pod każdym względem!
Wydaje mi się, że Twoje "zwrócenie uwagi" na moje niestosowne podanie przybliżonej średniej prędkości w "jeździe po asfalcie" to także bardzo potrzebne zabranie głosu. Gdyby nie Ty, oszukał bym wiele osób czytających tamten temat. Grunt to nie przemęczać się! | |
| Edytowane przez MiśQ dnia 13-09-2009 02:21 | |
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
| Niektórzy nigdy nie zrozumieją pewnych rzeczy. A o co mi chodziło to już napisałem. | |
| Edytowane przez szbiker dnia 13-09-2009 12:09 | |
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
Mnie MiśQ bardzo zabolało że chciałeś nam wcisnąć nieprawdę w temacie "jazda po asfalcie" szbiker powinien dostać Order Orła Białego za odwagę i męstwo którym zaistniał zwracając Ci uwagę.Ja też mam plakat Majki na łóżkiem, a nawet dwa. Operacja plastyczna na pewno jej nie obejdzie, tym lepiej bo później wystąpią u niej zmarszczki
...całe życie drugi! |
|
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
|
Targi EUROBIKE Wiele zdjęć oraz filmów z tej imprezy można znaleźć tu Założyłem tu osobny temat bo myślę że wart jest komentarzy | |
| Edytowane przez szbiker dnia 13-09-2009 23:36 | |
|
| |
| outsider Posty: 105 Dołączył: 21 lut 06 |
|
| Problem w tym że to już nie jest szyderstwo tylko chamstwo, niektórzy nie odróżniają jednego od drugiego. | |
|
| |
| szkasia Posty: 507 Dołączył: 13 sie 07 |
|
MisQ ale równouprawnienie nie wyklucza bycia dżentelmenem![]() O jakim uprawnieniu Ty mówisz bo ja tego równouprawnienia wcale nigdzie nie widzę skoro np. na na forum podaje się link do zdjecia kobiety po wypadku nikt nie wkleił zdjęcia mężczyzny po wypadku. |
|
|
| |
| Szymon Posty: 67 Dołączył: 16 sty 08 |
|
... nikt nie wkleił zdjęcia mężczyzny po wypadku.kasiasz A zdjęcia profilowe, niektóre??
|
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Kasiu, miałem wrzucić swoje po kraksie z ziemią, ale i tak byście mi nie uwierzyli, że to ja
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
| Jelitek2 Posty: 269 Dołączył: 27 lis 06 |
|
|
Miał nie włączać się do dyskusji ale wiecie ludzie co? przesadzacie. Kolega nie napisał tego z żartem - nie było tam nigdzie uśmiechu tylko emotka z zagryzionymi zębami. Traktujecie Majkę jak jakieś bóstwo na które słowa złego nie można powiedzieć. Poza tym jest na tyle ładną kobietą że jej uroda sama się obroni przed jakimikolwiek komentarzami. Natomiast Kasiu w kwestii równouprawnienia i wklejania zdjęć to chciałbym tylko coś przypomnieć. Jakiś czas temu Fakt opublikował zdjęcie Łukasza Bodnara sikającego podczas jazdy. Zdjęcie obiegło całą Polskę, było również u nas na forum, był komentowane w różny sposób i co? wtedy jakoś nikt się nie czepiał byle komentarza. I uważam że tamto zdjęcie było bardziej upokarzające niż zdjęcie Majki, która jakby nie chciała to by się nie pokazywała. Sama powiedziała w wywiadzie na lotnisku że "wygląda teraz lepiej i gdyby tak nie było to by się nie pokazała" więc skoro sama "świeciła" przed kamerami poharataną buzią to wiedziała że spotka się to z komentarzami. Teraz do wszystkich. Odrobinę dystansu do siebie i tego co piszą inni, a przede wszystkim więcej poczucia humoru Proponuję poznajcie MiśQa osobiście i dopiero później wyrażajcie opinie o jego wypowiedziach bo niestety forum nie odzwierciedla nastroju wypowiedzi. | |
| Edytowane przez Jelitek2 dnia 14-09-2009 16:49 | |
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
to tak na zakończenie jeszcze ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
| ......................................-Autocenzura! Tekst usunięty, z uwagi na niestosowne żarty z pana w sytuacji...bądź co bądź krytycznej. | |
| Edytowane przez Versus dnia 14-09-2009 21:44 | |
|
| |
|
| Gdzieś w necie widziałem filmik z tego upadku. Podczas lądowania gość skręcił kołem w prawo. Prędkość była na tyle duża że koło się złożyło :-) | |
| Edytowane przez Jelitek2 dnia 14-09-2009 21:14 | |
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
Proponuję poznajcie MiśQa osobiście i dopiero później wyrażajcie opinie o jego wypowiedziach bo niestety forum nie odzwierciedla nastroju wypowiedzi.Jelitek2 masz rację Jelitku w realu jest jeszcze gorzej ![]() ![]() p.s. dla nie świadomych informuję, że real jest w M1
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
Lol Versus miałem właśnie napisać coś odnośnie Twojego NIESTOSOWNEGO żartu ![]() |
|
|
| |
|
Kurcze, nie zdążyłem przeczytać i poprawił ![]() tak patrzę i coś słaba obręcz była skoro przy zwykłym skręcie złożyła się jak z gumy
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
Lol Versus miałem właśnie napisać coś odnośnie Twojego NIESTOSOWNEGO żartu Jestem tu śmiertelnie poważny. Szbiker natchnął mnie, że czasem warto zrobić sobie mały "reset". |
|
|
| |
| Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
| Odnośnie zdjęcia ze strony 4: http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,35798,7038780,Absurd_na_sciezce_rowerowej.html | |
|
| |
|
http://www.sport.pl/celebritie…browskiego.htmlDwa tygodnie temu ledwie uszła z życiem, na twarzy ma szwy, je tylko przecierane zupy, ale w niedziele chce zdobyć mistrzostwo Europy w rowerowym maratonie ![]() Cała reszta sportowa w tym kraju powinna mieć jej zdjęcie w portfelu i codziennie na nie patrzeć. Jakby piłkarze, koszykarze i inni mieli tyle samozaparcia to byśmy walczyli o złoto w każdej dyscyplinie. Szacun! MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
Dla mnie humorystyczne jest zdanie: "dwa tygodnie temu ledwie uszła z życiem..." tabloidyzacja postępuje; dosięga też portalu gazeta.pl, który długo się bronił przed równaniem w dół. Już nie można napisać normalnego newsa, bez podkręcania.
Куба |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

szbiker powinien dostać Order Orła Białego za odwagę i męstwo którym zaistniał zwracając Ci uwagę.