Kącik kulturalny :-)
- « początek
- ‹ poprz
- 3
- 4
- 5
- 6
- nast ›
- koniec »
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
| Coś z pogranicza sportu i kultury - Trasą biegu 3 kopców | |
|
| |
pe_pawel ![]() Posty: 353 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 cze 07 |
|
|
"SEZON" film o polskiej scenie downhillowej Zapowiada się ciekawie. Nie jestem fanem DH, ale zamierzam się wybrać. Link do informacji na BB Dwa Pi Er | |
| Edytowane przez pe_pawel dnia 17-10-2013 15:06 | |
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
Dolinki Krakowskie wygrały najnowszy plebiscyt magazynu "National Geographic Traveler" na 7 nowych cudów Polski. MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
W listopadzie Zamek Królewski na Wawelu można zwiedzać za darmo ![]() |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
|
"Bardzo serdecznie zapraszamy już w najbliższą niedzielę godz. 20:00 na Krakowską 13 na spektakl "Obrachunki Fredrowskie" w reż. Agnieszki Baranowskiej. Rok Aleksandra Fredry nie mógł pozostać niezauważony przez Teatr Bez Rzędów. "OBRACHUNKI FREDROWSKIE, CZYLI FREDRO PO MĘSKU" w reż. Agnieszki Baranowskiej już w niedzielę o 20:00. Spektakl oparty na motywach wybranych komedii Aleksandra Fredry może zaskoczyć dotychczasowych widzów przychodzących na Krakowską 13!! Aktorzy zaprezentują państwu sceny z takich oto komedii jak Damy I Huzary, czy Śluby Panieńskie... Tych którzy chcą zobaczyć płaczącego Albina (Łukasz Pracki), czy zgrabną i powabną Zofiję (Adam Godlewski) zapraszamy w na Krakowską 13. Całości dopełniają niebanalna scenografia Kamili Grzybowskiej - Sosnowskiej oraz grana na żywo muzyka Igi Eckert!" Polecam tym, którzy są zdania, że imprezy MTB, bez zaangażowania Ministerstwa Sportu, także mają pewną szansę powodzenia! Czy z teatrem może być podobnie? ![]() Sam, z pewnością skorzystam z okazji, by to sprawdzić! nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 30-11-2013 18:48 | |
|
| |
lukcio ![]() Posty: 1145 Miejscowość: kraków Dołączył: 11 lut 09 |
|
|
Dzisiaj: http://www.cafekontynenty.pl/c…da-w-australii/
SIŁA! NIE MA LIPY! |
|
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
XXXIII Międzynarodowy Festiwal Piosenki Żeglarskiej http://www.shanties.pl/shanties-2014.html Hej, ho i butelka rumu !!!
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
| bartekkowal Posty: 3 Dołączył: 26 lut 14 |
|
| Bardzo się cieszę, że trafiłem na to forum, a jeszcze bardziej się cieszę że trafiłem na ten właśnie inspirujący wątek. Nigdy nie pomyślałem, że można aż tak fajnie połączyć 2 pasje. I właśnie teraz przypomniał mi się świetny film- wątek sport i kultura, miało to miejsce w Kanionie w Ameryce i wiem, że kolarz utknął i sam sobie musiał odciąć rękę bodajże. Kojarzycie tytuł? | |
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
|
Nie kolarz, tylko wspinacz. "127 godzin"
Pozdrawiam |
|
|
| |
pe_pawel ![]() Posty: 353 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 cze 07 |
|
|
Kolarz też. Przecież na początku filmu jechał na rowerze po tych górach.
Dwa Pi Er |
|
|
| |
| robnowak Posty: 3 Dołączył: 27 lut 14 |
|
| Dokładnie. też pamiętam, że miał rower, a to że się tam po drodze gdzieś potem musiał wspiąć to inna kwestia. I dokładnie to jest film 127 godzin i na mnie te 127 godzin też zrobiło spore wrażenie, niby akcja działa się prawie cały czas w jednym miejscu, ale napięcie było. Znacie może jakiś film w podobnym temacie? Weekend się zbliża, z przyjemnością bym objerzał. | |
|
| |
- « początek
- ‹ poprz
- 3
- 4
- 5
- 6
- nast ›
- koniec »
| Skocz do Forum: |