Badania wydolnościowe
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
Ja też jakby ktoś jechał.Lukas Podpowiem ,że Darek też planuje tylko się zastanawia. Dodane dnia 18 Września 2008 09:31:43 Mam potwierdzenie ze strony AWF-u terminu na sobotę 18 października, z tym tylko że coś im się zamieszało w kalendarzu i nasze badania rozpoczną się od godz. 14.00. Mam prośbę aby osoby , które jadą ze mną potwierdziły czy im ta pora pasuje. I jeszcze jedno , czy planujecie wykonanie gazometrii ? | |
| Edytowane przez Leslaw dnia 18-09-2008 09:31 | |
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
Potwierdzam, natomiast o zakresach badań to poczytam więcej i dam znać.
Куба | |
| Edytowane przez Kubak dnia 18-09-2008 09:50 | |
|
| |
| saint Posty: 32 Miejscowość: Kraków Dołączył: 31 gru 06 |
|
| ja bym się też chętnie wybrał, jakby ktoś miał wolne miejsce | |
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
Darek szykuj się, stworzymy grupę amator ![]() |
|
|
| |
|
Potwierdzam, natomiast o zakresach badań to poczytam więcej i dam znać.Kubak Z uwagi na późną godzinę rozpoczęcia badań AWF ma prośbę aby nikt z nas raczej gazometrii nie robił /albo nie wszyscy/, gdyż wtedy badania się przedłużą, a i tak skończymy pewnie około 18-tej. |
|
|
| |
| Latka Expressowa Posty: 62 Dołączyła: 19 cze 07 |
|
Z uwagi na późną godzinę rozpoczęcia badań AWF ma prośbę aby nikt z nas raczej gazometrii nie robił /albo nie wszyscy/, gdyż wtedy badania się przedłużą, a i tak skończymy pewnie około 18-tej.Leslaw Ja jeśli można chciałabym zrobić gazometrię. Obiecuję nie kręcić do 400 Watt ![]() Proponuję ustalić kolejność: 1. Łatka 2. 3. 4. 5. |
|
|
| |
|
Z uwagi na późną godzinę rozpoczęcia badań AWF ma prośbę aby nikt z nas raczej gazometrii nie robił /albo nie wszyscy/, gdyż wtedy badania się przedłużą, a i tak skończymy pewnie około 18-tej.Latka Expressowa Jeżeli jedziemy jednym samochodem to kolejność chyba nie ma znaczenia. |
|
|
| |
Andy ![]() Posty: 1299 Dołączył: 21 kwi 07 |
|
Darek, Lukas, ja i jeszzce dwie osoby i bedzie mozna jechać w grupie amator |
|
|
| |
| Latka Expressowa Posty: 62 Dołączyła: 19 cze 07 |
|
Jeżeli jedziemy jednym samochodem to kolejność chyba nie ma znaczenia.Leslaw To zależy czy planujesz zjeść duży obiad przed wyjazdem czy nie jeść go w ogóle i zaczynać test o 17 na lekkim sssaniu ![]() |
|
|
| |
|
Jeżeli jedziemy jednym samochodem to kolejność chyba nie ma znaczenia.Latka Expressowa OK, przemówiłaś do mojego żołądka. Wybieram: ...2.Lesław Będzie potrzeba zabrać ze sobą pedały SPD i klucz do ich przykręcenia, ma ktoś może luźne takie przyrządy. | |
| Edytowane przez Leslaw dnia 18-09-2008 12:20 | |
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
3. Kubak (mogę wziąć shimano i time)
Куба |
|
|
| |
Darek ![]() Posty: 271 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 lip 06 |
|
| Ja niestety w tym roku takich badań nie mogę robić. | |
|
| |
| kasia Posty: 282 Dołączyła: 29 wrz 06 |
|
|
Mam 3 zarezerwowane miejsca na badania na AWF-ie w Katowicach w sobote 11-tego pazdziernika o 10.00 rano. Mam rowniez miejsca w samochodzie dla 3 osob. Badanie obejmuje: 1. Pomiar masy ciala i tkanki tluszczowej metoda elektryczna 2. Wyznaczanie progow przemiam beztlenowych za pomoca stezenia kwasu mleczanowego Jezeli ktos ma ochote to mozna rowniez zrobic gazometrie, ale wowczas sa dodatkowe koszty. Cena za 1. & 2. to 55 PLN oraz 5 PLN za kazde pobranie krwi (koszty wahaja sie zaleznie od mocy uzyskanej przez zawodnika, ale w 120 PLN powinny sie zmiescic. Kontrola stezenia mleczanu wykonywana jest jeszcze po ukonczeniu testu 3 razy) UWAGA Trzeba miec przy sobie zaswiadczenie (od lekarza rodzinnego wystarczy) o nastepujacej tresci: Brak przeciwskazan do wykonywania testow wysilkowych o maksymalnej intensywnosci- do odmowy przez badanego. Czekam na komplet ekipy ![]() | |
| Edytowane przez kasia dnia 19-09-2008 19:55 | |
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
| No to ja poproszę miejsce. | |
|
| |
mjn ![]() Posty: 180 Miejscowość: Kraków Dołączył: 11 kwi 06 |
|
Tym razem mam nadzieje że nikt przede mną nie wyśle sms'a i rezerwuje jedno miejsce. |
|
|
| |
| Pirx Posty: 663 Miejscowość: Klucze Dołączył: 16 maj 07 |
|
| Tylko trzy osoby? Może cztery? Pojechałbym i ja, z oczywistych względów swoim samochodem. | |
| Edytowane przez Pirx dnia 20-09-2008 11:16 | |
|
| |
|
|
To mamy komplet, Pirx jest miejsce dla Ciebie zarezerwowane w Katowicach i rozumiem, ze tam sie spotkamy. My dojedziemy z Krakowa. Ewentualnie jezeli bylaby jeszcze jedna osoba chetna, to zadzwonie i dopisze ja do badan. Czekam do niedzieli wieczorka ![]() |
|
|
| |
| Pirx Posty: 663 Miejscowość: Klucze Dołączył: 16 maj 07 |
|
Jasne, na pewno będę no chyba, że trzęsienie ziemi albo coś w tym rodzaju wystąpi ![]() |
|
|
| |
| saint Posty: 32 Miejscowość: Kraków Dołączył: 31 gru 06 |
|
| to jeśli można to bym się chętnie pisał. | |
|
| |
|
|
OK, to mam komplet (Lukas, Mariusz, Saint i Ja jedziemy razem oraz Pirx z wlasnym transportem). Rozumiem, ze gazometria zainteresowany jest ewentualnie tylko Mariusz. Prosze o informacje, bo musze to zglosic. Pamietajcie o zaswiadczeniu lekarskim! |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |