Badania wydolnościowe
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| monjac Posty: 4 Miejscowość: Chrzanów Dołączył: 24 sty 09 |
|
|
Witam !!! Jestem nowy na Waszym forum - chciałbym się zabrać z Wami na te badania wydolnościowe do Katowic w tym terminie który został podany przez Lesława czyli 17-21 luty - badania wraz z gazometrią Pozdrawiam Jacek | |
| Edytowane przez monjac dnia 24-01-2009 20:30 | |
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
Ja chętnie sie zabiorę.
Куба |
|
|
| |
| Pirx Posty: 663 Miejscowość: Klucze Dołączył: 16 maj 07 |
|
|
W zasadzie miałem taki zamiar, ale trochę przesadziłem z obciążeniem i mam objawy lekkiego przetrenowania. W piątek odcięło mi paliwo na treningu, zafundowałem sobie tydzień odpoczynku no i nie wiem, czy jest sens. Goniłem sam siebie, nie pilnowałem stref i wyjechałem się. Teraz jeżdżę z zaklejonym licznikiem, żeby nie widzieć prędkości ![]() | |
| Edytowane przez Pirx dnia 25-01-2009 20:56 | |
|
| |
|
To się nazywa trening obsesyjny
Куба |
|
|
| |
| Roza Posty: 441 Dołączyła: 30 lip 07 |
|
![]() |
|
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
| Ustaliłem termin na czwartek 19 lutego od godz. 10.00. Proszę o potwierdzenie tej daty i podanie czy wykonujecie badanie z gazometrią. Zaswiadczenie lekarskie jest obowiązkowe , inaczej nie dopuszczą do badania. | |
|
| |
|
|
Potwierdzam, bez gazometrii
Куба |
|
|
| |
|
|
Również potwierdzam chęć badań - wraz z GAZOMETRIĄ na 19 lutego godz. 10
ORBEA Alma |
|
|
| |
|
| Ja niestety muszę z badań zrezygnować, ale termin macie klepnięty tylko należy potwierdzić i zlecić je emailem /adres macie ileś tam postów wcześniej/ no i mieć przy sobie aktualne badania lekarskie. | |
|
| |
|
|
Zajmę się potwierdzeniem i transportem. Kto jedzie? 1. kubak 2. monjac Куба | |
| Edytowane przez Kubak dnia 04-02-2009 09:57 | |
|
| |
|
|
oczywiście dalej potwierdzam chęć wyjazdu wraz z gazometrią
ORBEA Alma |
|
|
| |
| seba Posty: 1 Dołączył: 3 lut 09 |
|
| Panowie, jestem troszke nowy, ale jeździłem już z wami. Jeszcze zastanawiam sie nad badaniami, dam znać w ciągu tygodnia, bo jeszcze musze doskładać kasy. byc może pisał bym sie na to, ale bez transportu. Jaka jest szcunkowa cena kompletnego badania z gazometrią?? | |
|
| |
|
Ustaliłem termin jesiennych badań wydolnościowych. Wybieram sie na AWF Katowice 14 pazdziernika tj we środe. Na badania wspólnie ze mną zdeklarowali się: Kubak, MiśQ i "młody Pudzian". Proszę o potwierdzenie czy jedziecie i który zakres badania wybieracie.Koszt nie uległ zmianie i wynosi 210zł przy pełnym badaniu z VO2max lub 110-120zł bez gazometrii /w zależności od ilości pobrań próbek krwi/ . Konieczne jest zaświadczenie od lekarza /może być od rodzinnego/najlepiej z treścią: Brak przeciwskazań do wykonywania testów wysiłkowych o maksymalnej intensywności - do odmowy przez badanego. Szczegóły wyjazdu jeszcze podam. |
|
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
|
Potwierdzam i wybieram badanie z pomiarem VO2max.
...całe życie drugi! |
|
|
| |
|
|
Potwierdzam obecność... Doradźcie - brać VO2max? Co mi w treningu da wiedza, że mam np. 55?
Куба |
|
|
| |
| Godul Posty: 115 Miejscowość: Kraków Dołączył: 21 mar 08 |
|
| Czy byłaby możliwość przebadania jeszcze jednej osoby (bez VO2max), bo chętnie bym się z Wami przejechał. | |
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Potwierdzam, plus jeszcze jedna osoba o której Ci Lesławie mówiłem. Mnie korci zrobić VO2max, tylko nie wiem po co mi to?
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
|
|
No to mam komplet na badania. Będziemy rozpoczynali je o godz 8.00. Kuba co do VO2max jest to tak naprawdę tylko wskażnik pomocniczy dla określenia stref i pokazuje czy jesteś niewykorzystanym talentem , lub ile jeszcze pracy jest przed tobą. Moja rada: zrób sobie te badanie.Ja też chociaż raz wykonam badanie z gazometrią. MisQ sam musisz się zdecydować czy robisz z VO2max, gdyz nie wiem czy chcesz być ścigantem maratonowym czy tylko wycieczkowym. ![]() No i Kasia niech też się określi. |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
OK, i ja i Kasia robimy VO2Max. Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
spinoza ![]() Posty: 1419 Miejscowość: Kraków - Kliny Dołączył: 7 sie 06 |
|
|
..co by przełamać lenistwo, zbieram ekipę na jakiś inny termin ( październik) .. transport zapewniam (ja + 4 osoby) ... rezerwację zrobię jak będą chętni ...
Połowa niewyczyszczonego błota odpadnie sama. |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |