Ciekawostki
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
http://www.sport.pl/sport/1,65…_Kowalczyk.htmlCenię swoją pracę, ale patrząc choćby na wyniki, to Justyna jest numerem 1. Podziwiam ją, jej sukcesy mnie mobilizują. Tak jak ona chcę wygrać Puchar Świata - powiedziała kiedyś o biegaczce Justynie Kowalczyk kolarka górska Maja Włoszczowska. MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
może trochę z innej branży odnośnie pijanych. Jak wynika z artykułu rowerzystów
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
UMaciek ![]() Posty: 640 Miejscowość: Krzeszowice Dołączył: 19 kwi 09 |
|
Już nawet na demotywatorach poruszają problem przechowywania roweru ![]() http://demotywatory.pl/803105/A-wy-gdzie |
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
|
Wycieczka rowerowa przez Zalew Wiślany.
Pozdrawiam |
|
|
| |
spinoza ![]() Posty: 1419 Miejscowość: Kraków - Kliny Dołączył: 7 sie 06 |
|
|
Ciekawy artykuł o skutkach trenowania w niskich temperaturach ..co gorsza trening pod dachem gdzie jest niska wilgotność powietrza może dać podobny efekt .... sam tego ostatnio doświadczyłem, chyba czas zainstalować parowniczki na kaloryfery ...
Połowa niewyczyszczonego błota odpadnie sama. |
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
A to widzieliście? Najpopularniejszy blog w kategorii "rowery" na blox.pl. Ciekawe dlaczego? Ani słowa o treningu wytrzymałości tlenowej, kadencjach itd...
Куба |
|
|
| |
| Staszekk Posty: 54 Miejscowość: Kraków Dołączył: 3 wrz 09 |
|
|
Może już gdzieś wymieniana, ale 1 raz widziałem disraeligears Baza danych w której znajdują się info o przerzutkach z całego świata, instrukcje, historia powstania, zdjęcia itd. warto poczytać bo dużo fajnych rzeczy Polecam ![]() |
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
Alivio przechodzi na 9-tkę źródło
Pozdrawiam |
|
|
| |
| Pirx Posty: 663 Miejscowość: Klucze Dołączył: 16 maj 07 |
|
Staszekk, super ta stronka! Ale fajne klamoty ![]() Odnośnie Alivio: według mnie Shimano brnie w ślepą uliczkę. Za dużo tych podobnych do siebie grup. No bo czym się będzie teraz Alivio od Deore różnić? Ale w istotny sposób, technologicznie bądź technicznie, a nie w ogóle, czyli kolorem czy innym design-em. Dla mnie najlepiej jakby były 3-4 rodzaje sprzętu: topowy dla zawodników, porządny poziom sportowy dla takich jak ja, sprzęt dla początkujących i jedna grupa turystyczna. Za dużo namnożyli tego wszystkiego moim zdaniem | |
| Edytowane przez Pirx dnia 07-02-2010 11:49 | |
|
| |
| Staszekk Posty: 54 Miejscowość: Kraków Dołączył: 3 wrz 09 |
|
Bez sensu Alivio i Deore teraz to będzie prawie to samo.... Alivio zawsze bylo i powinno być do trekingów i markeciaków a nie w góry Ciekawe o ile wzrosną ceny |
|
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
Wszyscy na 29. Dobrze, że nie u nas. ![]() |
|
|
| |
Miki ![]() Posty: 852 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 lis 06 |
|
|
Polecam ciekawe badania: "Nawierzchnia dróg rowerowych i jej wpływ na zdrowie i bezpieczeństwo rowerzystów" http://www.zm.org.pl/download/…dy-wibracje.pdf Wreszcie naukowo potwierdzono to, co każdy rowerzysta czuje i wie od dawna - kostka brukowa, płyty i krawężniki są zagrożeniem dla zdrowia. Kolejny argument przeciwko używaniu naszych dziadowskich wytworów ścieżkopodobnych. ![]() |
|
|
| |
spinoza ![]() Posty: 1419 Miejscowość: Kraków - Kliny Dołączył: 7 sie 06 |
|
... no tak, koniec z podjazdami pod ZOO ...zdrowie najważniejsze ...
Połowa niewyczyszczonego błota odpadnie sama. |
|
|
| |
| Maly Posty: 95 Dołączył: 8 paź 07 |
|
Bez sensu Alivio i Deore teraz to będzie prawie to samo.... Alivio zawsze bylo i powinno być do trekingów i markeciaków a nie w góry Nie rozumiem w czym Alivio przeszkadza w górach? Rower lekarstwem na wszystko |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Nowa odmiana biegu. - Rewelacja!
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
| MiśQ co probujemy na zakrzówku ? | |
|
| |
| żaba Posty: 361 Dołączyła: 15 wrz 06 |
|
Niezła jazda |
|
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
Ja pierdziu ale czad ![]() |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
e tam jestem zawiedziony. Jak wbiegał na głębszą to zaczynał tonąć.
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
e tam jestem zawiedziony. Jak wbiegał na głębszą to zaczynał tonąć.pocio Imię tego co nie tonął na głębszej jest znane do dzisiaj Куба |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

Ciekawe o ile wzrosną ceny