Zaproszenie na koncert Krakowskiej Grupy Bluesowej
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Dominik napisał/a: czyli Leszek z ekipą grają Krzyszkowicach 05.05. ... FAJNIE !!Noooo, to nie zła imprezka będzie
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
| elawinia Posty: 920 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 8 mar 06 |
|
a nas chyba nie będzie, ale to sie jeszcze okaże - w moim przypadku zależy głównie od tego, czy dostanę urlop i gdzies wyjedziemy na kilka dni ... Jak nie wyjadę, to na pociechę będzie bardzo fajny koncert |
|
|
| |
| leszek Posty: 390 Miejscowość: Kraków Dołączył: 16 kwi 06 |
|
Nie to nie tak Gramy w Starym Porcie i to się nie zmieni B) Chyba że po koncercie mykamy nocą na rowerkach do Krzyszkowic
| |
| Edytowane przez leszek dnia 24-04-2007 18:06 | |
|
| |
| superMario Posty: 640 Miejscowość: krakow Dołączył: 18 sie 06 |
|
fiu fiu to juz dzis, wiec ja bede!!!, mam nadzieje ze nie sam
|
|
|
| |
| Orkiestra Posty: 697 Miejscowość: Krzyszkowice Dołączył: 9 sie 06 |
|
ja tez bede moze darek pit lukas sie wybiera ciapos zatem nie bedziesz sam zapowiada sie przednie towarzystwo
mistrz ciętej riposty | |
| Edytowane przez Orkiestra dnia 05-05-2007 22:13 | |
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
dzięki za fajny komncert i wspólnie spędzony czas. Musze powiedzieć, ze żonie tez się podobało. Szkoda, że ławki byly nie do końca wugodne bo bylibyśmy dłużej. połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
No gicior było ostatni wyszedłem. Co raz to lepiej gracie panie basisto Leszko B) |
|
|
| |
|
najwazniejsze ze coraz lepiej nam wychodzi wspolne trenowanie 6 fazy lesława tak trzymac dalej
mistrz ciętej riposty |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Dzięki Leszku za granie dla nas i reszty ludzików, którzy byli w Starym Porcie ![]() Było bardzo miło. Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
|
| I ja wam dziękuje za liczne przybycie B) 24.06. zagramy w Rudnie na zamku może pojedziemy rowerkami ? będę jeszcze informował. | |
|
| |
|
superowo ![]() ![]() a swoja droga zaluje ze nie doczekalem sie na MisQ'a i Kasie oraz Ciapos'a z niewiasta ale gdybym zostal do konca to najprawdopodobniej bym dzisiaj umieral jak zielony ktos kogo bardzo szanuje ![]() ![]()
mistrz ciętej riposty | |
| Edytowane przez Orkiestra dnia 06-05-2007 15:11 | |
|
| |
| superMario Posty: 640 Miejscowość: krakow Dołączył: 18 sie 06 |
|
jakos nie bylo okazji podziekowac wiec dziekuje gracie naprawde fajna muzyke a swoja droga podobno mojej kasi sie bardziej podobalo gdyz twierdzi ze wyladowala na scenie, a jesli to prawda to musiala byc niezla jazda B)
|
|
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
Leszek wy gracie ze sobą juz 25 lat ? ![]() Tak zrozumiałem na koncercie. |
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
|
http://www.kgb.art.pl/ oficjalna http://pl.wikipedia.org/wiki/K…_Grupa_Bluesowa w skrócie |
|
|
| |
|
|
Zapraszam serdecznie na koncert Krakowskiej Grupy Bluesowej tym razem Kraków (Kazimierz), PTASIEK CAFE, ul. Dajwór 3, w sobotę, 9-go czerwca, o godz. 20.30. B) oczywiście z moim skromnym udziałem
|
|
|
| |
| angelika Posty: 58 Dołączyła: 17 maj 07 |
|
| dzieki za zaproszenii musze przyznac ze bede napewno oczywiscie z myszka pzd BEDZIE NAS TROSZKE WIECEJ GDYZ SASIADKA TEZ JEST CHETNA WRAZ ZE SWOMI PRZYSZLYM MEZEM POSLUCHAC KONCERTU BEDZIEMY NAPEWNO | |
| Edytowane przez angelika dnia 04-06-2007 22:08 | |
|
| |
|
Moi drodzy 24.06. gramy na zamku w Rudnie w godzinach popołudnio-wieczornych,niestety nie znam dokładnej godziny. Pomyślalem żeby pojechać rowerkiem, zagrać i wrócić; byłby to napewno night rider B). Na jazdę rowerem zdecyduję się, jeżeli będą chętni. Jeżeli nie, to i tak pojadę ale blachosmrodem z kapelą Dodane dnia 01 Lipiec 2007 21:59:48 Zapraszam na koncert K.G.B.tym razem do "Kolanko no6 " ul.Józefa 17,tym razem jest to czwartek 5.07.07.godz.19.30. | |
| Edytowane przez leszek dnia 01-07-2007 21:59 | |
|
| |
Darek ![]() Posty: 271 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 lip 06 |
|
Kto jeszcze idzie, bo ja się wybieram. |
|
|
| |
|
No Ba , jak ty idziesz to mnie nie moze zabraknąć ![]() co sie odwlecze to nie iciecze mistrz ciętej riposty | |
| Edytowane przez Orkiestra dnia 04-07-2007 15:52 | |
|
| |
Darek ![]() Posty: 271 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 lip 06 |
|
| Niestety mnie nie będzie.Tym co dotrą życzę miłej zabawy. | |
| Edytowane przez Darek dnia 05-07-2007 18:43 | |
|
| |
| Skocz do Forum: |

... FAJNIE !!