Nowe forum

Autor Wiadomość
Tom mężczyzna

Tom
Miejscowość: Kraków
Dodane 15-09-2006 17:09 RE: Nowe forum
Już działa....
As kobieta

As
Dodane 15-09-2006 17:25 RE: Nowe forum
trzeba do przodu stale gnać, właściwie jak z ubraniami w szafie jak się w nich przez rok nie chodzi to do kosza, bo szanse marne, że się je jeszcze wyjmie:) tak i do starego forum nie zaglądam. A nowe pasuje. Można sie przyzwyczaić.
furman mężczyzna

furman
Dodane 15-09-2006 17:41 RE: Nowe forum
No ciekawe, rzeczywiście teraz dziala. W każdym razie chyba dobrze, że uciekliśmy z tego serwera.
Marcin mężczyzna

Marcin
Dodane 16-09-2006 20:32 RE: Nowe forum
Na stronie drugiej:
http://www.rowerowanie.pl/test/news.php
udało mi się zrobić nowszą wersję fusiona i przez to działaja linki do ostatniego postu.
Zapraszam do testu i sprawdzenia strony.
Trochę dziwnie galeria wyszła przy konwersji.
Bardzo trudny jest ten fusion, ale mamy możliwość cały czas poprawiania.
Marcin mężczyzna

Marcin
Dodane 16-09-2006 21:04 RE: Nowe forum
ExPrezes napisał/a:
No niezłe, niezłe. Nie jest to co prawda opcja pokazująca nowe posty, ale sporo ułatwia. Może uda Ci się coś jeszcze wykombinować.

Coś się jeszcze poprawi, może już sam fusion wypuści nowszą wersję. Teraz to wszystko zależy od superadmina, czy przenosić pliki i bazę sql. B)

godz. 17:40 fusion aktualizowany do najnowszej wersji.
Edytowane przez Marcin dnia 17-09-2006 17:41
outsider mężczyzna

Dodane 18-09-2006 08:44 RE: Nowe forum
Zgłaszam jeden problemik: po przeczytaniu postów, ikonka nie robi sie niebieska tylko jest cały czas zielona jakbym jeszcze czegoś nie przeczytał (a może to o tylko u mnie).
dziczek mężczyzna

Dodane 18-09-2006 18:01 RE: Nowe forum
u mnie niestety ten sam problem, dopiero po ponownym zalogowaniu jest "na niebiesko"
markooff mężczyzna

markooff
Dodane 01-11-2006 20:16 RE: Nowe forum
Z braku lepszego tematu - do przywitan -:) - postanowilem zrobic to tutaj....

Witam wszystkich forumowiczow tych starszych i tych "starszych inaczej" (czyli mlodszych :) ). Kiedys (pare latek temu ) bylem sam wielkim fanem ujezdzania 2 kolek, potem troche zaprzestalem czynnej dzialalnosci :) - niemniej fanem pozostalem do dzis. Moze przedstawie sie - nazywam sie Pawel i aktualnie pracuje jako informatyk/administrator. Na Wasze forum trafilem przez znajomosc z niektorymi jego czlonkami w przeszlych latach... i musze powiedziec ze oba serwisy (rowerowanie.pl i rowerpower.org ) bardoz mi sie podobaja tak technicznie jak i merytorycznie. Naprawde milo poczytac :)

Brakuje mi bardzo opcji "Otwórz nowe posty od ostatniej wizyty" (czy jakoś tak to szło) - może jest opcja włączenia czegoś takiego? Jeśli tak, to pięknie proszę.
O ile mnie pamiec nie myli w standardowej wersji PHP-Fusion brak jest takiej opcji, poniewaz zasadniczo jest to engine CMSa a forum jest tu tylko dodatkiem jakby do portalu. Tak wiec zawiera tylko bardzo podstawowe funkcje, jesli chodzi o forum. W innych enginach jest/moze byc odwrotnie (np PhpBB modified by Przemo). Oczywiscie jest na stronach producenta cala masa dodatkow/pluginow do Fusiona, ale ich instalowanie nie zawsze jest trywiane a poza tym duza ilosc dodatkow wspoldzialajacych naraz ze soba niesie zawse ryzyko 'krzaczenia sie ' :)

Pozdrawiam
Edytowane przez markooff dnia 01-11-2006 20:19
Skocz do Forum: