Nowe forum
- « początek
- ‹ poprz
- 1
- 2
- nast ›
- koniec »
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Tom Posty: 185 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 sty 06 |
|
| Już działa.... | |
|
| |
| As Posty: 54 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 17 sty 06 |
|
trzeba do przodu stale gnać, właściwie jak z ubraniami w szafie jak się w nich przez rok nie chodzi to do kosza, bo szanse marne, że się je jeszcze wyjmie tak i do starego forum nie zaglądam. A nowe pasuje. Można sie przyzwyczaić. |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
| No ciekawe, rzeczywiście teraz dziala. W każdym razie chyba dobrze, że uciekliśmy z tego serwera. | |
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
Na stronie drugiej: http://www.rowerowanie.pl/test/news.php udało mi się zrobić nowszą wersję fusiona i przez to działaja linki do ostatniego postu. Zapraszam do testu i sprawdzenia strony. Trochę dziwnie galeria wyszła przy konwersji. Bardzo trudny jest ten fusion, ale mamy możliwość cały czas poprawiania. |
|
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
ExPrezes napisał/a: Coś się jeszcze poprawi, może już sam fusion wypuści nowszą wersję. Teraz to wszystko zależy od superadmina, czy przenosić pliki i bazę sql. B) godz. 17:40 fusion aktualizowany do najnowszej wersji. | |
| Edytowane przez Marcin dnia 17-09-2006 17:41 | |
|
| |
| outsider Posty: 105 Dołączył: 21 lut 06 |
|
| Zgłaszam jeden problemik: po przeczytaniu postów, ikonka nie robi sie niebieska tylko jest cały czas zielona jakbym jeszcze czegoś nie przeczytał (a może to o tylko u mnie). | |
|
| |
| dziczek Posty: 963 Dołączył: 18 kwi 06 |
|
| u mnie niestety ten sam problem, dopiero po ponownym zalogowaniu jest "na niebiesko" | |
|
| |
| markooff Posty: 6 Dołączył: 1 lis 06 |
|
Z braku lepszego tematu - do przywitan - - postanowilem zrobic to tutaj.... Witam wszystkich forumowiczow tych starszych i tych "starszych inaczej" (czyli mlodszych ). Kiedys (pare latek temu ) bylem sam wielkim fanem ujezdzania 2 kolek, potem troche zaprzestalem czynnej dzialalnosci - niemniej fanem pozostalem do dzis. Moze przedstawie sie - nazywam sie Pawel i aktualnie pracuje jako informatyk/administrator. Na Wasze forum trafilem przez znajomosc z niektorymi jego czlonkami w przeszlych latach... i musze powiedziec ze oba serwisy (rowerowanie.pl i rowerpower.org ) bardoz mi sie podobaja tak technicznie jak i merytorycznie. Naprawde milo poczytac ![]() Brakuje mi bardzo opcji "Otwórz nowe posty od ostatniej wizyty" (czy jakoś tak to szło) - może jest opcja włączenia czegoś takiego? Jeśli tak, to pięknie proszę.O ile mnie pamiec nie myli w standardowej wersji PHP-Fusion brak jest takiej opcji, poniewaz zasadniczo jest to engine CMSa a forum jest tu tylko dodatkiem jakby do portalu. Tak wiec zawiera tylko bardzo podstawowe funkcje, jesli chodzi o forum. W innych enginach jest/moze byc odwrotnie (np PhpBB modified by Przemo). Oczywiscie jest na stronach producenta cala masa dodatkow/pluginow do Fusiona, ale ich instalowanie nie zawsze jest trywiane a poza tym duza ilosc dodatkow wspoldzialajacych naraz ze soba niesie zawse ryzyko 'krzaczenia sie ' ![]() Pozdrawiam | |
| Edytowane przez markooff dnia 01-11-2006 20:19 | |
|
| |
- « początek
- ‹ poprz
- 1
- 2
- nast ›
- koniec »
| Skocz do Forum: |
tak i do starego forum nie zaglądam. A nowe pasuje. Można sie przyzwyczaić.