XC IO Londyn 2012
- « początek
- ‹ poprz
- 1
- 2
- nast ›
- koniec »
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
przemo ![]() Posty: 558 Miejscowość: Kraków Dołączył: 31 sie 06 |
|
| Nie wiem jak Wam, ale mnie się wydaje, że komentator wyścigu kobiet to była porażka. Według mnie nie miał pojęcia o MTB. Żałuję, że nie oglądałem przez internet. | |
|
| |
UMaciek ![]() Posty: 640 Miejscowość: Krzeszowice Dołączył: 19 kwi 09 |
|
Czyżby wygrały 26? Marcinie, napisałem to po wyścigu kobiet, zerknij proszę na datę postu. Co do "komentatora" z TVP to dowiedziałem się, że jeździ się już na kasetach 14kach i że na jednym z podjazdów Kulhavy miał ostrzejsze koło od Schurtera Ciekawe co Fontana zrobił sztycy swojego Cannona...
|
|
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
Nie wiem jak Wam, ale mnie się wydaje, że komentator wyścigu kobiet to była porażka. Według mnie nie miał pojęcia o MTB. Żałuję, że nie oglądałem przez internet.przemo a czy to przypadkiem nie komentował Krzysztof Wyrzykowski ? ![]() |
|
|
| |
| RB Posty: 398 Dołączył: 5 kwi 07 |
|
| Niestety tak. Od razu widać, że jego komentarz (przynajmniej dotyczący spraw technicznych) jest słowami osoby z zewnątrz, nie mającej styczności z tego typu kolarstwem od środka. Nigdy wprawdzie takie słowa nie padły, ale kolokwialnie podsumowując, chwilami był na poziomie pytania "ile ten rower ma przerzutek?". Czyli osoby przyuczonej a nie "praktykującej". Być może dla ogółu to wystarczyło, ja byłem zawiedziony, chwilami zażenowany. Dla przeciwwagi, parę razy słuchałem komentarza wygłoszonego przez Sebastiana Chmarę - oczywiście dotyczącego lekkiej atletyki. Od razu widać, że to fachowiec i osoba, która ma coś ciekawego do powiedzenia. | |
|
| |
| @rek Posty: 123 Miejscowość: Kraków Dołączył: 16 kwi 12 |
|
| Bo każde zawody powinny komentować osoby które uprawiały lub miały styczność z daną dyscypliną lub które po prostu się na niej znają a niejednokrotnie jest tak że np całe igrzyska komentuje dwie trzy osoby które niekoniecznie wiedzą o co chodzi i czym się to "je" | |
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
Akurat Krzysztof Wyrzykowski wie o co chodzi w kolarstwie Wiadomo że dużo lepiej "się zna" na szosach niż MTB ale wolę takich 10 Krzysiów niż standardowego komentatora z TVP. Do tego ma swój styl i za to go bardzo cenię. MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
| @rek Posty: 123 Miejscowość: Kraków Dołączył: 16 kwi 12 |
|
| Akurat nie miałem tutaj na myśli Krzysztofa Wyrzykowskiego bo też lubię jego komentarz. | |
|
| |
mandraghora ![]() Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
Akurat Krzysztof Wyrzykowski wie o co chodzi w kolarstwie w torowym chyba nie To dopiero był komentarz! ![]()
adrenalina? pół kilo poproszę :)
|
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
Właśnie miałem dać linka Zgadzam się z Szymkiem. Każdy wie, że w sporcie liczy się jak jest a nie jak mogłoby być. Ola sama jednak w wywiadzie dla TVP Sport powiedziała, że gdyby nie upadek mogłaby być może zająć 6. pozycję. Myślę, że to trzeźwa i skromna ocena. Куба |
|
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
|
Fotki Pań Fotki Pań part 2 Fotki Panów part 1 Fotki Panów part 2 Fotki Panów part 3 Ze złamanym obojczykiem ![]() szbiker dodał/a następującą grafikę: ![]() | |
| Edytowane przez szbiker dnia 18-08-2012 22:55 | |
|
| |
- « początek
- ‹ poprz
- 1
- 2
- nast ›
- koniec »
| Skocz do Forum: |

Marcin
To dopiero był komentarz!