Skradziono Giant Trance x5
- « początek
- ‹ poprz
- 1
- 2
- nast ›
- koniec »
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
Z całym szacunkiem ale współczesny dobry samochód najeżony elektroniką to nie to samo co rower Myślę że płotki które kradną rower by zaprowadzić go do dziupli nie są specjalistami od jammerów i systemów nawigacyjnych. Wiadomo że im bardziej się to rozpowszechni tym więcej złodzei będzie zwracać na to uwagę aczkolwiek do tego czasu pewnie znowu wymyslą cos nowego ![]() |
|
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
|
Szkoda Przemo, fajny rowerek - będę miał na uwadze kręcąc sie po mieście!
...całe życie drugi! |
|
|
| |
przemo ![]() Posty: 558 Miejscowość: Kraków Dołączył: 31 sie 06 |
|
| Mam numer ramy i dodałem go w pierwszym poście. | |
|
| |
przemo ![]() Posty: 558 Miejscowość: Kraków Dołączył: 31 sie 06 |
|
| Podnoszę temat, bo pogoda się robi ładna. Mam nadzieję, że ktoś, kiedyś się gdzieś na niego natknie. | |
|
| |
| Witold Posty: 27 Miejscowość: Michałowice Dołączył: 26 wrz 12 |
|
|
Tak jak Koledzy pisali to był pewnie ktoś z bliskiego otoczenia. Ja miałem to samo - złodziej współpracował z którymś z właścicieli kluczy, bo był zamknięty w piwnicy, podczas włamywania. Mój brat akurat tam zszedł i gość udawał narkomana. Brat powiedział, że ma go nie być jak wróci, patrzymy przez okno, a pseudo-ćpun zap<cenzura - Kubak> na moim rowerze i tyle go widziałem... Będę wypatrywał twojego rowerka! ![]() | |
| Edytowane przez Kubak dnia 13-04-2013 20:36 | |
|
| |
| pawlus Posty: 61 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 18 wrz 12 |
|
propo kradzieży! Pilnujcie swojego dobytku. Na Ruczaju jacyś debile kradną rowery. 2 akcje były na Raciborskiej, podobno na Plitza też. I to w przeciągu tygodnia. Na policje nie ma co liczyć. Oni nie będą patrolować ulic, bo za mało kradzieży. |
|
|
| |
- « początek
- ‹ poprz
- 1
- 2
- nast ›
- koniec »
| Skocz do Forum: |

Myślę że płotki które kradną rower by zaprowadzić go do dziupli nie są specjalistami od jammerów i systemów nawigacyjnych. Wiadomo że im bardziej się to rozpowszechni tym więcej złodzei będzie zwracać na to uwagę aczkolwiek do tego czasu pewnie znowu wymyslą cos nowego