Szczyt głupoty???
- « początek
- ‹ poprz
- 1
- 2
- nast ›
- koniec »
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
Może te 80, to było nie mph, tylko jednak kmph
Pozdrawiam |
|
|
| |
| bartas Posty: 2 Dołączył: 16 gru 07 |
|
| ludzie, troche sie czepiacie. Jedyna glupota jawy ( chociaz nie mala ) bylo zrobienie tego w miescie. Gdyby zrobil to na pustej autostradzie to full respect. Na pewno wiedzial co robi i co go moze spotkac. Sa ludzie ktorzy potrzebuja takich doznan. | |
|
| |
| dziczek Posty: 963 Dołączył: 18 kwi 06 |
|
Chodzi właśnie o to, że w mieście. Na szczęście działa tutaj to, co opisał Darwin i tego typu jednostki zwykle prędzej niż później eliminują się same, nie przekazując genów kolejnym pokoleniom. Problem w tym, że często eliminują przy okazji innych Ja jestem jak najbardziej za tym, żeby się łamali i zabijali, skoro mają na to ochotę. Należy im udostępnić odpowiednie miejsce i niech się wyszaleją. Podobnie jeśli chodzi o pseudokibiców. Powinno się ich zamknąć w jednej klatce i niech się nawzajem wytłuką między sobą, a nie walą kogoś na ulicy siekierą w plecy. Uważam, że tzw. ustawki w lesie to też super pomysł.
Team Jubilat Polska | |
| Edytowane przez dziczek dnia 16-12-2007 23:06 | |
|
| |
| skrzynia Posty: 566 Miejscowość: bikegaraż Dołączył: 29 lip 06 |
|
Z innej beczki - tak się kończy jazda bez normalnych hamulców
|
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
To wszystko przez to, że tam grawitacja jest w przeciwną stronę
Pozdrawiam |
|
|
| |
- « początek
- ‹ poprz
- 1
- 2
- nast ›
- koniec »
| Skocz do Forum: |

Ja jestem jak najbardziej za tym, żeby się łamali i zabijali, skoro mają na to ochotę. Należy im udostępnić odpowiednie miejsce i niech się wyszaleją. Podobnie jeśli chodzi o pseudokibiców. Powinno się ich zamknąć w jednej klatce i niech się nawzajem wytłuką między sobą, a nie walą kogoś na ulicy siekierą w plecy. Uważam, że tzw. ustawki w lesie to też super pomysł.