Badania wydolnościowe
- « początek
- ‹ poprz
- 9
- 10
- 11
- 12
- nast ›
- koniec »
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| buli Posty: 736 Dołączył: 16 sty 08 |
|
|
Leslaw, a Ty ktore badania bedziesz wykonywal? Mi glownie zalezy mi na wyznaczeniu stref treningowych ale zastanawiam sie nad interpretacja? Jest sens za to doplacac? |
|
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
|
Ja wykonuję wersję podstawową. Wyniki opracowuje Miłosz Czuba i masz profesjonalnie i precyzyjnie określone stefy. Badanie VO2max jest tylko poglądowe i nie wnosi nic do stref. No chyba, że chciałbyś konsultacje u Miłosza to wtedy jest to materiał dodatkowy do określenia zalecanych metod treningowych. Takie konsultacje dodatkowo kosztują bodajże 50zł. Wybór należy do ciebie. Mam jeszcze jedno wolne miejsce. |
|
|
| |
|
OK, wszystko jasne - dzieki! ![]() W takim razie tez biore wersje podstawowa, bez interpretacji. Jaki jest koszt takich badan (bylem na ich stronie ale nie moge sie rozeznac, co ile kosztuje)? ![]() |
|
|
| |
|
| Około 120 zł, zależy od ilości nakłuć palucha. | |
|
| |
|
| Termin badania został ostatecznie ustalony na piątek 11 marca. Startujemy o godz 9.00. Szczegóły wyjazdu jeszcze podam. | |
|
| |
|
| Leslaw, czy wystarczy jak ostatni mocny trening zrobie w srode? Tj. czy jeden dzien odpoczynku przed badaniami bedzie wystarczajacy? | |
|
| |
|
| Trzeba być wypoczętym, a jeden dzień to za mało po ciężkim treningu. Polecam 2 dni luzu. | |
|
| |
| matoos Posty: 43 Miejscowość: Zabierzów Dołączył: 20 kwi 07 |
|
Cześć ![]() Można się jakoś przyłączyć do Was lub wykorzystać fakt, że uzbierała się grupa osób?
|
|
|
| |
|
|
No to mamy komplet. Jedzie ze mną Buli, Duzi i Matoos. |
|
|
| |
| matoos Posty: 43 Miejscowość: Zabierzów Dołączył: 20 kwi 07 |
|
Super Dziękuje
|
|
|
| |
|
| Buli zrezygnował, tak więc gdyby ktoś był chętny to mam jedno miejsce wolne. | |
|
| |
- « początek
- ‹ poprz
- 9
- 10
- 11
- 12
- nast ›
- koniec »
| Skocz do Forum: |