Tour de Pologne 2013
- « początek
- ‹ poprz
- 1
- 2
- 3
- nast ›
- koniec »
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
My ze Sławkiem i Lukciem staliśmy na serpentynach w Sierczy. Fajnie było widać jak kolarze prują do góry. Jeden wpadł do rowu ale szybko się pozbierał i kibice go popchali. Potem zjechaliśmy na A4 i jeszcze udało się zobaczyć kilku m.in. Rafała Majkę. Ale najlepszy było powrót A4 do Krakowa. Lecieliśmy zaraz za kolumną zamykającą wyścig. Super sprawa - światła nas nie obowiązywały, droga puściutka, kibice biją nam brawa ....extra.
|
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
|
Kilka moich ujęć z trasy Most Grunwaldzki- Rynek Główny https://plus.google.com/photos…360422719261393 nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych Versus dodał/a następującą grafikę: ![]() | |
| Edytowane przez Versus dnia 04-08-2013 22:49 | |
|
| |
| Ucik Posty: 204 Dołączył: 27 lis 12 |
|
Versusie, jak zawszę podziwiam Twoje zdjęcia i sposób prezentacji to teraz mnie zawiodłeś . Musiałeś jako najbardziej reprezentacyjne umieścić zdjęcie robione tak na kolanie? ![]() |
|
|
| |
|
Przecież to Jelitek! W tym wypadku zdjęcia nie robi się nawet na kolanie a... koniecznie gołym zadku!
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 04-08-2013 23:29 | |
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
Ale jaja - stałem dokładnie na przeciwko tego kolarza który wpadał w barierki Na tej fotce widać nawet jak w tym momencie robię mu zdjęcie To było niesamowite - można było odnieść wrażenie jakby wpatrzony w aparat fotograficzny kolarz był przez niego w pewien sposób przyciągany. Patrzył tylko w ten aparat. Czasami coś takiego jest na wyścigach jak nie patrzy się na drogę tylko na ludzi którzy obstawiają trasę i polega tylko na nich - czeka się z niecierpliwością aż pokażą drogę gdzie jechać ale czasami nic nie pokazują ;-) | |
| Edytowane przez szbiker dnia 04-08-2013 23:56 | |
|
| |
|
...ale zawaliłeś
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
|
Ten co wypadł to Adrian Honkisz. a niżej rowerek czasóweczka Janse Van Rensburg'a z Argos Shimano
Michu dodał/a następującą grafikę: ![]() | |
| Edytowane przez Michu dnia 05-08-2013 00:44 | |
|
| |
szbiker ![]() Posty: 2370 Miejscowość: Kraków Dołączył: 29 kwi 09 |
|
...ale zawaliłeś no wiem, moglem go nie ściągać obiektywem mojego malutkiego aparaciku ![]() ![]() Ten co wypadł to Adrian Honkisz. Michu - pisałem juz o tym stronę wcześniej ![]() | |
| Edytowane przez szbiker dnia 05-08-2013 12:32 | |
|
| |
- « początek
- ‹ poprz
- 1
- 2
- 3
- nast ›
- koniec »
| Skocz do Forum: |

ale szybko się pozbierał i kibice go popchali. Potem zjechaliśmy na A4 i jeszcze udało się zobaczyć kilku m.in. Rafała Majkę. Ale najlepszy było powrót A4 do Krakowa. Lecieliśmy zaraz za kolumną zamykającą wyścig. Super sprawa - światła nas nie obowiązywały, droga puściutka, kibice biją nam brawa 

.