Ciekawostki
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
No to Michu, do dzieła
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
|
tytul programu: ŻARTY NA BOK- MARIO CIPOLLINI.-->Marco to ofiara tego programu. tłumaczy się powoli. ![]() |
|
|
| |
|
|
Marco w towarzystwie kolegi z zespołu naszym współpracownikiem (tzn naszego programu)właśnie przeprowadza swój codzienny trening, ale "niespodzianka" ukrywa się tuż za rogiem, jego mechanik-również nasz współpracownik (programu) przynosi złe wiadomości. Mario dzwoniła do mnie Cristina i mi powiedziała ze ukradziono ci jakieś rowery z magazynu, potem coś tam mówi ale niezbyt wyraźnie (Mario) i ten samochodu mówi ze trzeba by iść zobaczyć co nam mówi ze to mogli być jacyś cyganie z samochodem dostawczym i ukradzionymi rowerami. Konsternacja i Mario mówi:a jak oni tam weszli?e A dostali się, nawet alarm nie zadzwonił. Acha to nie temu ukradli co mieli ukraść i jest wtopa bo jacyś kolarze nas k.... gonią, coś ty p....... zrobił, i tu jest stek 9łaciny) więc pisał nie będę-tylko temu gościowi z samochodu i on sie teraz usprawiedliwia ze musi jechać do domu zobaczyć co się stało. Jadą dalej aż tu nagle przypadkowo jakiś camper z cyganami z rowerami na pokładzie przemyka mu przed oczami, potem stek przekleństw , zatrzymaj się !@#$%^&!!!!!!!!przestępcy (delinquenti!). zamknij zamknij tutaj! (cyganie).I to by bylo na tle...gdy jes tscena jak Mario ich zamyka w tym schowku-garażu niestety przechodzą na dialekt rzymski czyli cos ja gwara kaszubksa i nie dam rady więcej. ![]() |
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
A to znacie. Ze strony pewnego krakowskiego sklepu rowerowego... Jak dobrze, dobrze być poet(k)ą "Dnia pewnego." Dnia pewnego, uroczego Pogodowo płaczącego Przyszedł klient, ciut wkurzony Czy tu nie ma mojej żony Od tygodnia mi biadoli Że ją życie już pier... i że uciech chce mieć tysiąc tak mi gada mogę przysiąc I tu niespodzianka wielka Ona pragnie mieć rowerka Nie dzieciątko Niebożątko Tylko rowerzysko wielkie Co siodełko ma mieć miękkie Więc ja ciągnę na zakupy Ona na to że do dupy Supermarket to nie miejsce Gdzie by poszło moje serce Że pedały zapakują nam oddzielnie, bo to miejsce złe piekielnie I tak gada mi od rzeczy I za uchem wciąż mi brzęczy No że ROW-MIX ze Czyżyńska Że jak pójdę da mi pyska Że obsługa bardzo miła Bo sąsiadka jej mówiła I doniosły przyjaciółki Że towaru pełne półki Że sprzedawcy są wspaniali Młodzi ładni no i ....fajni Teraz myślę tak od rana Gdzie się mogła wybrać sama Strzał w dziesiątkę myślę sobie ROW-MIX odwiedziła sobie Oj nie wierzę, stoję martwy Miał być rower a są narty Mówi do mnie misiu miły Plany mi sie ciut zmieniły Że zimowa jest już pora Więc wrzuciła już do wora Narty kijki no i kask Już w jej oczach widzę blask Myślę sobie mam to z głowy A tu słyszę plan jest nowy Już umawiać się zaczyna Że jak tylko minie zima Zaraz znowu tu przybędzie Trochę kasy mnie pozbędzie słuchać nie chce nic a nic no bo rower musi mieć bo to modnie bo wygodnie po co mi to wszystko gada a przerywać - nie wypada Ja od dawna znam ich sam Bo zakupy robię tam Kalwaryjska czy Czyżyńska Atmosfera jest tam sielska Tam doradzą Ci fachowo Nie po łepkach zawsze z głową Do Was wszystkich moi mili Pędzcie, bo promocję juz zrobili. Anna Zając, ROWMIX Куба |
|
|
| |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v…feature=related Moi kumple z ROMY ![]() Dodane dnia 10 sierpnia 2009 15:10:55 A Stacha znacie? http://www.youtube.com/watch?v=1Re8sTIcFpE | |
| Edytowane przez Michu dnia 10-08-2009 15:10 | |
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
| Od razu widać, że to Twoi kumple... | |
|
| |
|
... z teamu G3
|
|
| |
|
Dziś kupiłem dętkę i w dętce był gwoźdź Dętka w opakowaniu zapakowana oryginalnie a tu zonk...gwóźdź dobre
| |
| Edytowane przez Michu dnia 11-08-2009 12:07 | |
|
| |
|
Jak nie urok, to gwóźdź w nowej dętce... pechowiec z Ciebie Michu.
|
|
| |
| Witek Posty: 46 Dołączył: 7 sie 09 |
|
Może warto sie zastanowić nad bezdętkowymi ??![]() |
|
|
| |
|
MiśQ nie pechowiec tylko pechowy LESZCZ !!!!
|
|
|
| |
spinoza ![]() Posty: 1419 Miejscowość: Kraków - Kliny Dołączył: 7 sie 06 |
|
...TO mnie dziś rozwaliło ...
Połowa niewyczyszczonego błota odpadnie sama. |
|
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
a mnie dziś TO rozwaliło nie ma jak czeskie XC
...całe życie drugi! |
|
|
| |
|
|
A mnie to. nowy SPEC ![]() http://kolgryf.memorek.pl/obra…rzyszlosci1.jpg |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
nie wiem czy to bardziej absurd czy ciekawostka
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama pocio dodał/a następującą grafikę: ![]() | |
| Edytowane przez pocio dnia 14-08-2009 09:04 | |
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
Nie zauważyłem tego. Krakowski oddział gazety robi akcję nt. absurdów w oznakowaniach. Udało im się już kilka takich znaków usunąć (razem z tym zarządem odopowiedzialnym). Może wyślij im to.
Куба |
|
|
| |
| Witek Posty: 46 Dołączył: 7 sie 09 |
|
Jakby ktoś chciał zainstalować hamulec postojowy w rowerze to polecam strone www.bikebrake.com ![]() ![]() | |
| Edytowane przez Witek dnia 24-08-2009 16:15 | |
|
| |
| piotr Posty: 291 Miejscowość: Królewski Kraków Dołączył: 8 lis 06 |
|
| Ten znak powinien być ścieżke niżej. | |
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
Nowa kaseta SRAMa od środka
Pozdrawiam | |