Badania wydolnościowe
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| kasia Posty: 282 Dołączyła: 29 wrz 06 |
|
W takim razie mi tez pozostaje 3 listopada, bo w tygodniu niestety wypada mi praca Mam nadzieje, ze ten termin już nie ulegnie zmianie. Jezeli coś by sie miało znowu zmienić, proszę o jak najszybsze info. A w sumie nie wiem czy jest nas teraz min komplet na sobotnie badania ? |
|
|
| |
| RedMed Posty: 4 Dołączył: 16 lis 07 |
|
|
Witam Kto z was używa analizatora do pomiaru kwasu mlekowego tzw. laktatu - lactate.? Najlepszym i najtańszym w zakupie i użytkowaniu analizator. Więcej informacji na www.zakwasy.com ---------------------------------------------- Jesteś profesjonalistą kontroluj poziom kwasu mlekowego po każdy wysiłku podczas treningów. |
|
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
RedMed juz podobnego posta napisałeś w dziale różne rozmowy lub na odwrót tutaj. Trochę przesadzasz. Nie martw się i tak /niestety/ go przeczytamy. ![]() Dodane dnia 20 Luty 2008 13:19:53 W dniu 12 marca tj. środa planuję powtórzyć badania wydolnościowe na katowickim AWF-ie. Na dzień dzisiejszy koszt badań z pomiarem tkanki tłuszczowej to 90 zł, a z VO2max 170 zł. Może są chętni. | |
| Edytowane przez Leslaw dnia 20-02-2008 13:21 | |
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
Wygląda, że dam radę się urwać. Wskazane było by zrobić z VO2max ale czy żona pozwoli?
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
| Radar Posty: 24 Miejscowość: Kraków Dołączył: 21 maj 07 |
|
|
a nie da się tego zrobić w dzień weekendowy aby nie tracić urlopu? wzlgędnie jeśli się nie da to jak wygląda godzinny plan takiego dnia z badaniami? ja się wstępnie piszę na wersję bez gazometrii. LAPIERRE Team |
|
|
| |
|
|
W wekend nie pracują. Co prawda jest to teoretycznie możliwe ale musiałoby być min 5 osób chętnych na badania żeby im sie opłacało. Nasze badanie w środę przy ilości 4 osób zaczniemy o 9.00, a przy 5 osobach zaczynamy od 8.00. Dodane dnia 04 Marzec 2008 20:23:24 Niestety sprawa z badaniami u mnie się skomplikowała, gdyż od niedzieli mam infekcję i siedzę w domu. Tak więc badania odpuszczam. Dajcie znać czy dalej się wybieracie , gdyż potwierdziłem nasze badania emailem u nich w AZS-ie i ustaliłem godzinę badań na 9.00. W przeciwnym wypadku muszę je odwołać. Podaję numer telefonu do pracowni AWF Katowice 032/207 51 85. | |
| Edytowane przez Leslaw dnia 04-03-2008 20:23 | |
|
| |
|
|
mam ochote pojechać ale nie sam.
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
| Jeżeli nie potwierdzicie terminu badania telefonicznie do poniedziałku do godz. 14.00 rezerwacja terminu przestaje być aktualna. | |
|
| |
| Radar Posty: 24 Miejscowość: Kraków Dołączył: 21 maj 07 |
|
|
mi się nie spieszy, więc chętnie wybiorę się na badania jak wrócisz Lesławie do zdrowia (zakładam, że wciąż planujesz te badania tylko przesuwasz je ze względu na niedyspozycję)
LAPIERRE Team |
|
|
| |
|
|
Przymierzam się do wykonania badań wydolnościowych na AWF-ie katowickim pod koniec października . Koszt w stosunku do ubiegłego roku nie zmienił się. Badanie pełne z gazometrią kosztuje 200 zł, a badanie tylko na progi z pomiarem tkanki tłuszczowej 55zł+ 5zł od każdego pobrania próbki krwi. Badania mogą być wykonane w każdy dzień tygodnia, również w sobotę i niedzielę. Dziennie mogą przebadać maksymalnie 5 osób . Taka ilość osób jest konieczna do wykonania badań w sobotę lub w niedzielę. Podaję telefon kontaktowy do pracowni na AWF-ie: 032/207 51 85. Możliwe są konsultacje po badaniach związane z ustaleniem stref u pana Miłosza Czuby /tel:792 881 377/. Koszt takiej konsultacji to 50zł od osoby. Przymierzam się do terminu na sobotę 18 października. Czekam na chętnych na mój termin do 24 września. |
|
|
| |
|
|
kusisz. Czyli można ewentualnie liczyć na wskazówki co do treningu na zimę? połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
mjn ![]() Posty: 180 Miejscowość: Kraków Dołączył: 11 kwi 06 |
|
|
To ja bym się pisał, w końcu chciałbym sprawdzić jak wielkim jestem cieniasem. Ostatecznie potwierdzę do końca tygodnia. |
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
W tą sobotę październikową to bym się pisał. Куба |
|
|
| |
| Latka Expressowa Posty: 62 Dołączyła: 19 cze 07 |
|
Przymierzam się do wykonania badań wydolnościowych na AWF-ie katowickim pod koniec października . Ja się chętnie dołączę, mogę pojechać samochodem. |
|
|
| |
|
| Mam w składzie na badania: Banderas, Kubak i Łatka. Jeszcze jedno miejsce wolne. | |
| Edytowane przez Leslaw dnia 17-09-2008 14:30 | |
|
| |
mjn ![]() Posty: 180 Miejscowość: Kraków Dołączył: 11 kwi 06 |
|
| skoro tylko jedno miejsce zostało to się piszę na 100% | |
|
| |
|
|
Mam pełny skład na badania. Jedzie ze mną : Banderas, Kubak, Łatka i Ciaposo. Ciapek zgłosił mi się SMS-em. Nie myślałem , że będzie tylu chętnych. Mjn_bike myślę ,że nie będziesz miał problemu ze skompletowaniem kilku osób pod kątem jakiejś soboty. W tygodniu możesz nawet sam podskoczyć jeżeli mają wolny termin. | |
| Edytowane przez Leslaw dnia 17-09-2008 23:27 | |
|
| |
Andy ![]() Posty: 1299 Dołączył: 21 kwi 07 |
|
| czy planujecie robić te badania droższe, czy tańsze? czy tansze maja sens? | |
| Edytowane przez Andy dnia 17-09-2008 17:51 | |
|
| |
|
czy planujecie robić te badania droższe, czy tańsze? czy tansze maja sens?AndyLo Badanie tylko na progi w zupełności ci wystarczy, natomiast jeżeli nigdy takich badań nie robiłeś sugeruję konsultacje u Miłosza Czuby dla poprawnej analizy wyników. |
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
| Ja też jakby ktoś jechał. | |
|
| |
| Skocz do Forum: |
Mam nadzieje, ze ten termin już nie ulegnie zmianie. Jezeli coś by sie miało znowu zmienić, proszę o jak najszybsze info. A w sumie nie wiem czy jest nas teraz min komplet na sobotnie badania ?