Humor
Autor | Wiadomość |
---|---|
Leslaw Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
Jeżdżąc noca należy bardzo uważać. Leslaw dodał/a następującą grafikę: | |
Edytowane przez Axi dnia 16-12-2007 21:22 | |
| |
Leslaw Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
Grunt to Wat-y w nogach. Leslaw dodał/a następującą grafikę: |
|
| |
Darek Posty: 271 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 lip 06 |
|
Ale ten biker ma fajny rower i jaką kondycje!!! | |
| |
bikergonia Posty: 81 Miejscowość: Wawa Dołączyła: 3 lis 06 |
|
Jest po prostu świetny. | |
| |
pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
Darek napisał/a: To wszystko zależy od kadencji! Do tego zapewne jeszcze calą zimę przejeździł na szosie więc nic dziwnego, że tak śmiga.. | |
Edytowane przez pit dnia 09-11-2006 21:32 | |
| |
Darek Posty: 271 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 lip 06 |
|
Oj, kadencję to on ma i samozaparcie! | |
| |
elawinia Posty: 920 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 8 mar 06 |
|
uwaga - ostatnio coraz modniejszy staje się nowy styl jazdy na rowerze Ja tam wolę inną konfigurację, ile ludzików tyle rowerów, ale nie przeczę, że ten styl ma swoje zalety ;-)) | |
Edytowane przez elawinia dnia 19-01-2007 21:15 | |
| |
MiśQ Posty: 3413 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Konfiguracja jest OK, ponieważ, przednie koło jest dobrze dociążone, czyli nie ucieknie w bok na śliskim zakręcie, w razie OTB kierujący ma miękkie lądowanie, napis na ramie - zobowiązuje Grunt to nie przemęczać się! |
|
| |
pocio Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
MisQ napisał/a: a mnie uczono, że przednie koło ma byc odciażone bo wtedy łatwiej przejeżdża się przez przeszkody połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
| |
Luki Posty: 2489 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
Ja tam bym sie bal w tego typu ramie, brac kogos na rame. Newralgiczny punkt kolo pięty kobiety | |
| |
|
Międzynarodowy wyścig kolarski. Peleton właśnie zbliża się do ostatniego odcinka wyścigu. Lecz nagle... Co to?! Ktoś, nie wiadomo dlaczego rozlał na tor beczkę oleju, teraz na zakręcie czeka na kolarzy duża śliska plama. Ależ się będzie działo! Wpadają pierwsi zawodnicy. Oto właśnie reprezentant Rosji z gromkim okrzykiem i gracją rzuconej cegły pędzi na spotkanie Matuszki Ziemi. Zaraz po nim Niemiec atakuje kierownicę roweru, bierze szturmem, przelatuje nad nią i po krótkiej powietrznej walce solidnie grzmoci o ziemię. Sekundy później Anglik ze stoickim spokojem, flegmatycznie zsuwa się z roweru i zajmuje pozycję horyzontalną pod kołami swego bicykla. Następnie Francuz, jak na prawdziwego kochanka przystało, chwilę balansuje wyprostowany po czym pada brzuchem na wyczekującą go tęsknie ulicę. Włoch zdążył tylko krzyknąć "Mamma mia!" i już leży rozpłaszczony na asfalcie jak dobra pizza na patelni. Amerykanin chwilę walczył próbując utrzymać się na siodełku wierzgającego roweru, jednak podobnie jak poprzednicy zostaje zmieciony z rumaka niczym kowboj na rodeo. Wszyscy dają pokaz prawdziwie sportowej determinacji, walki i fantazji, tylko Polak, wjeżdżając zresztą jako jeden z ostatnich, wziął i się zwyczajnie wyjebał. Opowiastkę tę dostałem od Jarka z MixEletronics |
|
| |
|
Pit - świetne |
|
| |
|
Dziewczyny - tym razem coś dla Was Przykład, jak kobieta może potraktować rower, aby był 'śliczniutki' Wyobraźcie sobie tylko, jak musi wyglądać pani, która na nim jeżdzi ;-))) | |
Edytowane przez elawinia dnia 01-02-2007 12:20 | |
| |
As Posty: 54 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 17 sty 06 |
|
elawinia napisał/a: A może to Pan? |
|
| |
|
o tym nie pomyślałam Dzięki za alternatywny punkt widzenia ! | |
| |
|
elawinia napisał/a: wszystko dzięki inspirującym kwiatkom |
|
| |
|
Joasia - mam przykład na to , jak skutecznie zamaskować płeć na rowerze - gwarantuję, nikt nie odgadnie |
|
| |
|
hihihiiiiihaaa, dobre dobre | |
| |
pocio Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
elawinia napisał/a: no można zgadnąć po łydce i szpilkach połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
| |
|
Taa! Zielona fryzura jest na topie.. | |
| |
Skocz do Forum: |