Radny biker:)
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Bystry Posty: 52 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
|
Cześć Musze się pochwalić, że zostałem wybrany do Rady Miasta Krakowa 5067 głosów to 5 wynik wśród radnych.Trzymajcie kciuki bo zapewniam, że będę walczył o sprawy rowerowe w mieście jak nikt dotąd! Pozdro Bystry |
|
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
|
Punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia. Tak wiec pozyjemy, zobaczymy. Co nie zmienia faktu, ze zycze Ci zeby sil i pomyslow Ci nie zabraklo. Najlepszego. ![]() |
|
|
| |
| Tom Posty: 185 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 sty 06 |
|
|
Gratulacje, a my pamiętamy, iż obiecałeś po wyborach stawiać sie na wspólne rowerowanie. Ps. czekamy na pierwsze pozytywne zmiany dla roweromaniaków ![]() |
|
|
| |
| elawinia Posty: 920 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 8 mar 06 |
|
|
Gratulacje ! Sukcesów w działaniu życzę :-) |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
moje gratulacje. Mam nadzieję że uda Ci się zdziałać coś pozytywnego. W razie czego służę fachową wiedzą z zakresu drogowego. połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
| dziczek Posty: 963 Dołączył: 18 kwi 06 |
|
|
Gratuluję! Takich ludzi nam trzeba. Pomysłów mam wiele, jeździłęm też dużo po Europie, a właśnie od najlepszych powinniśmy się uczyć. Na codzień dojeżdżam 43 km do pracy i z powrotem na rowerze, głównie przez miasto, więc wiem w czym rzecz ![]() |
|
|
| |
| bikergonia Posty: 81 Miejscowość: Wawa Dołączyła: 3 lis 06 |
|
W Krakowie macie przynajmniej szanse na poprawę warunków dla rowerzystów.![]() Co do wawki to niestety nic nie słyszałam o wyborze bikera na radnego. ![]() Szkoda bo u nas jest w tej kwesti bardzo wiele do zrobienia |
|
|
| |
| Bystry Posty: 52 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
Dziękuje wszystkim Odnośnie pomysłu Exprezesa hehe to będzie chyba trudne ale o pozostałe rzeczy będę walczył - a pomysłów mam sporo (tylko o części napisałem na stronie i w ulotce - w końcu nie sami rowerzyści mieli na mnie głosować) i liczę też na Wasze rady. Pozdro Paweł 602/317-460 |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |
5067 głosów to 5 wynik wśród radnych.