MŚ w Piłce Ręcznej 2009
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
|
Zapraszam do oglądania meczów z MŚ w "szczypiorniaku" AD 2009. Od soboty mecze pokazuje TVP2. pierwszy mecz z ALGIERIĄ/potem ROSJA/MACEDONIA/TUNEZJA/NIEMCY. Sobota godzina 15:30 początek. Jak oceniacie szanse naszych? Ja nie wiem jak ich oceniać, po Pekinie, jakoś stawiam na ISLANDIĘ po cichutku, ale kto wie, kto wie. |
|
|
| |
| Maly Posty: 95 Dołączył: 8 paź 07 |
|
... A kto sędziuje ?
Rower lekarstwem na wszystko |
|
|
| |
|
|
Sędziowie z MZPR Międzynarodowy Związek Piłki Ręcznej. Czyli też Ci co byli w Pekinie sędziują, i inni. Zobaczymy jak będzie pierwsze 3 drużyny wychodzą z grupy. |
|
|
| |
| Samba Posty: 189 Miejscowość: Kraków Dołączył: 22 maj 07 |
|
Ja zawsze wierze w naszych do końca. Mam nadzieje, że popisze naszym szczęści i wrócą z podniesioną głową Chłopaki są twardzi i nie dadzą łatwo skóry sprzedać![]() |
|
|
| |
|
|
Sobota godzina 15:20 TVP2 Algieria - Polska A potem zapraszam do komentowania
|
|
|
| |
|
Wie może ktoś czy jest transmisja gdzieś w necie bo nie posiadam TV w mieszkaniu a też nigdzie nie pójdę bo jestem chory. Byłbym wdzięczny |
|
|
| |
|
| Ponoć ma być na www.itvp.pl | |
|
| |
| slawek Posty: 14 Miejscowość: Krakow Dołączył: 29 mar 07 |
|
| hmmm lipa troszke bo mialem isc do brunatnego niedzwiedzia a pub zamkniety... bez sensu ze skoki sa o tej samej porze bo wszedzie bedzie malyszomania jak mniemam. | |
|
| |
|
No może być zważywszy, że jedno i drugie się pokrywa, ale cóż zrobić ja wybieram "Szczypka" niech odżyją stare rodzinne tradycje <gool> obrotwy , i kołowy
|
|
|
| |
|
Pierwszy mecz wygrali różnicą kilkunastu bramek 39-22 Choć Algieria w pierwszej połowie była równorzędnym przeciwnikiem, to w II siedli i było popykane. Jutro o 19:30 na TVP2 kolejny mecz-Rosja-Polska. |
|
|
| |
|
| dokladnie, zobaczymy jutro o 19tej co pokaza chlopaki... dzisiaj to bylo lajtowe pykanie, choc kilka akcji algierii bylo pieknych. | |
|
| |
|
W Algierii wyróżnił się według mnie numer 17/ numer 7 i bramkarz- który obronił dużo i wybronił parę sytuacji ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
| |
|
hmmm co do nr algierczykow to slabo ale Jurasik wraca do VIVE![]() zobaczymy jutro, mam lipe bo jade do Kielc na bierzmowanie ale radio i online zostaje... |
|
|
| |
|
Algieria była tylko rozgrzewką i nie ma co strasznie się podniecać jak to media robią. Dopiero dziś o 19.30 przekonamy się na co naszych stać. Zapewne jak to w każdej rywalizacji z Ruskami będzie ostra walka Nasi do boju![]() |
|
|
| |
|
No i się okazało, że zamiast ISLANDII przyjechała Maceodnia ale jeszcze o tym co bylo dziś i co będzie. Niemcy-Tunezja zacięty mecz obecnie leci na itvp.pl A wieczorek Rosja-Polska (jeśli Nasi zagrają 2 wysuniętymi obrońcami i jednym skrzydłowym to jest poi Nas, Rosjanie nastawieni na kontry będą bardzo groźni. Swoja drogą jestem ciekaw jak zachowają się dziś bramkarze) Stawiam na remis
|
|
|
| |
|
| mecz na miare finału jak dla mnie... | |
|
| |
|
I znów mecz BRAMKARZY ![]() Z jednej strony bronione rzuty karne Z drugiej ostre i silne strzały. cóż jutro mecz z Macedonią
|
|
|
| |
|
No i po meczyku z Macedonią do tyłu coż, masa błędów w obronie i błędy w linii ataku...Następny mecz z Tunezją, która wcale takim łatwym nie będzie przeciwnikiem. Mnie dzisiaj cieszy wygrana SZWECJI z Hiszpanią-SVENSKA pokazała Espanolom ,gdzie ich miejsce jest...i jak zawsze niezawodni byli AARHENIUS i DODER w SVENSKEIJ ![]() |
|
|
| |
|
|
Awansowali dalej choć mają w grupie Danię, Norwegię i Serbię. Jutro 20"10 TVP 2 mecz z Danią. |
|
|
| |
|
Chłopaki nie mieli nic do stracenia i roznieśli Duńczyków oraz Serbów. Nawet jeśli naszym dziś nie wyjdzie to są dla mnie Wielcy. Pokazali wszystkim że w sporcie trzeba walczyć do końca![]() |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |
?