Pomoc dla Waciaka
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
|
Chciałbym założyć taki może lekko nietypowy temat tutaj ale może się on okazać wielce pomocny dla mojego i MiśQ'a bardzo dobrego znajomego. Wojtek a dla większości znajomych Waciak choruje od kilku lat na Stwardnienie Rozsiane. Nie trzeba wyjaśniać chyba co to i jak to się objawia. Większość ludzi z Prądnika i nie tylko pamięta jeszcze te chwile jak wsiadaliśmy na rowery i robiliśmy cudowne wycieczki jak ta w Dolinki Podkrakowskie poniżej - Waciak stoi po lewej stronie, a Kot jak to Kot po prawej ![]() O takich całodniowych wycieczkach rowerowych Waciak może na chwilę obecną niestety zapomnieć. Ale nie chciałbym żeby inni zapomnieli w takich chwilach o świetnym kompanie ze szlaków rowerowych i nie tylko. Nadchodzi czas rozliczeń podatkowych i większość z nas pracuje. Może kokosów nie zarabiamy ale 1% z naszych podatków z których jesteśmy oskubywani corocznie może okazać się pomocny. Zachęcam do odwiedzin na stronę: http://www.wojtek.homek.net/ Na której znajdziemy między innymi dane: FUNDACJA NA RZECZ CHORYCH NA SM IM. BŁ. ANIELI SALAWY To moja prośba, prośba również od Waciaka, z którym dzisiaj się widziałem i rozmawiałem. Jeśli chociaż co dziesiąta osoba weźmie to pod uwagę to i tak to będzie dużo. Z góry dzięki. MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE | |
| Edytowane przez Kocur dnia 20-01-2013 15:31 | |
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
Dokładnie tak jak napisał Kot! Naszego dobrego kupla, z którym znamy się od dzieciństwa "dopadła" ta cholerna choroba. Nigdy bym nie przypuszczał, że akurat Waciaka, ale zazwyczaj nie myśli się o tak ciężkich chorobach. Ja na pewno przekażę Wojtkowi mój 1%, to żaden dla mnie problem, a dla Niego znaczy wiele. Proszę Was każdego, jak tylko możecie przekażcie swój procent dla Wojtka a jeśli jeszcze macie dobrych znajomych, którzy też mogli by przekazać to będzie jeszcze lepiej. ![]() Z góry wielkie dzięki
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
| Cypisek Posty: 12 Miejscowość: Kraków - Ruczaj Dołączył: 21 kwi 06 |
|
|
Jak przez mgłę pamiętam Waciaka, w sumie tylko raz dane mi było w tym towarzystwie rowerować - ale dołączam się do prośby i swój 1% niniejszym przekazałem :-) PS. Mr Cat - dlaczego ja nigdy wcześniej tego i innych tego typu zdjęć nie widziałem ? |
|
|
| |
|
To jedyna fotka z całej naszej wycieczki wtedy W sumie dziwne bo aparat w plecaku cały czas a tylko jedna fotka ![]() Ale z innych wycieczek coś by się znalazło - może kiedyś zeskanuję
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
|
|
Pozwolę sobie podbić temat. Może ktoś podobnie jak ja dopiero ma zamiar się "wyPITcić" więc jako że jeszcze nie ma zielonego stowarzyszenia na które można być coś zarzuć to proponuję:FUNDACJA NA RZECZ CHORYCH NA SM IM. BŁ. ANIELI SALAWY numer KRS 0000055578 koniecznie w rubryce „Inne informacje” z dopiskiem: WOJCIECH MRUGALSKI Z góry dzięki! MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
|
I jeszcze raz odświeżenie tematu ![]() Wielka prośba od Waciaka.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Popieram Koci apel, to także mój kolega. Widziałem się z nim w tamtym roku. Teraz jeździ na dwóch kółkach - na wózku
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |