lis- livestrong
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| tomecki Posty: 16 Miejscowość: krk Dołączył: 21 lis 06 |
|
oglądaliscie wczoraj "co z tą polską " ? lisowi z pod rękawa garnituru wystawał livestrong. :]B)![]() |
|
|
| |
| Tom Posty: 185 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 sty 06 |
|
| Ma to już od dawna, i używa cały czas to się mu ceni, że nie zakłada na raz czy dwa bo taka moda. Zaobserwowałem, iż używa opaski livestrong od mniej więcej pół roku. | |
|
| |
| elawinia Posty: 920 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 8 mar 06 |
|
| a swoją drogą - gdzie kupić livestronga ? i z babskiej ciekawości zapytam - kto z Was nosi ? | |
| Edytowane przez elawinia dnia 04-01-2007 22:21 | |
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
z tego co wiem, to na pewno na allegro kupisz opaskę, ale podobno także w sklepach firmowych NIKE miałem kupić rok temu, ale jakoś tak... za szybko czas upłynął i już nie kupiłem, na dzień dzisiejszy na pewno nie będę posiadać takowej
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
|
Ja zamierzam kupić, możemy się jakoś razem zmowić Zastanawiam się tylko - jak ozpoznać oryginalną - cena waha się od 3.5 do 12 zł. Oczywiście te innych kolorów odpadają w przedbiegach |
|
|
| |
| bikergonia Posty: 81 Miejscowość: Wawa Dołączyła: 3 lis 06 |
|
| Ja już od ok. dwóch lat mam takową i noszę ją. Ale oryginały są produkowane w Chinach - mam oryginalną i na wew.str. opaski jest nap. made in china | |
|
| |
|
wszystko jest teraz produkowane w Chinach ale to moze być jakaś wskazówka. A gdzie kupowałaś ? |
|
|
| |
|
| W fundacji Lance. Są dwa rozmiary. Najmniej 10 szt. jednego rozmiaru trza kupić. | |
|
| |
|
W Fundacji Lance, czyli ? W Wawie bezpośrednio, czy też wysyłkowo - i jaka cena, jeśli pamiętasz. Tyle pytan na tą chwilę |
|
|
| |
|
| Ze Stanów, u nas nie ma oddziału tej fundacji. Jeżeli będziesz w wawie to chyba mam jeszcze i..... | |
|
| |
| Tom Posty: 185 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 sty 06 |
|
| Co do ceny to jest ona ustalona przez Fundacje LA i wynosi 1 dolar lub 1 euro, na Allegro sprzedają handlarze ale i tak 1 EU dostaje fundacja. | |
|
| |
| krzysiek s Posty: 68 Miejscowość: Kraków Dołączył: 24 wrz 06 |
|
|
ostatnio widziałem na allegro ze koleś wysyła z usa... podobno prosto z fundacji i nawet to nie tak wiele wychodziło jesli było by więcej osób chętnych to mozna by zamówić grupowo.
|
|
|
| |
| krzysiek s Posty: 68 Miejscowość: Kraków Dołączył: 24 wrz 06 |
|
|
Livestrong prosto z USA
|
|
|
| |