Olszanica, wypadki i inne niebezpieczne miejsca

Autor Wiadomość
ebola mężczyzna

ebola
Miejscowość: Kraków
Dodane 07-04-2009 21:34 Olszanica, wypadki i inne niebezpieczne miejsca
Dziś to miałem pecha, jadąc na szosce z Balic w stronę Woli miałem wypadek na pętli autobusowej w Olszanicy. Mówiąc dokładniej zawdziałem się na tylni zderzak cysterny, która mnie wpierw wyprzedziła po czym zahamowała bo musiała skręcić w lewo:/ i tak się niefortunnie zdarzyło, że zabrakło mi kilka metrów i bęc... kiera do wymiany i pewnie jeszcze parę innych gadżetów (m.in. kask) i gratis w zestawie dostałem 7 szwów na górną wargę oraz 2 tyg urlopu.

Przestrzegam wszystkich...w Olszanicy z dużymi autami trzeba uważać bo nie mogą wjechać na Wolę (przynajmniej te które wiozą materiały niebezpieczne tak jak np. cysterny)... jeździjcie tam ostrożnie:|

Pozdrower i kręćcie ile się da ;)

P.S. Jak ktoś zna jakieś inne niebezpieczne miejsca to zapodać gdzie i na co uważać
Michu mężczyzna

Michu
Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano
Dodane 07-04-2009 23:33 RE: Olszanica, wypadki i inne niebezpieczne miejsca
Most Powstańców Śląskich zaraz przy Placu Bohaterów Getta...ustawili tam na drodze pachołki, by samochody nie jeździły po torowisku, tylko p opasie dla nich wyznaczonym i tu na tym odcinku plac Boh. Getta -koniec mostu trzeba uważać na tzw" BUSIARZY, gdyż bardzo mocno przycinają tak, że nieraz jesteś skłonny uciekać na chodnik :(

Sam kilka razy zostałem przycięty...ale jak poleciały w stronę kierowcy kilka bardzo znaczących włoskich słów. przeprosił--ale uważać tam trzeba bardzo....
MiśQ mężczyzna

MiśQ
Miejscowość: Kraków
Dodane 07-04-2009 23:44 RE: Olszanica, wypadki i inne niebezpieczne miejsca
Przykre, ale wracaj szybko do zdrowia.
A jeśli chodzi o niebezpieczne miejsca dla nas-rowerzystów... to chyba wszystkie drogi asfaltowe po których poruszają się samochody. :/

Grunt to nie przemęczać się!
Nie hamuj k...!! :)

Skocz do Forum: