Nowości Shimano 2008! konkurs
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| JacekSlonik Posty: 1 Dołączył: 16 lut 07 |
|
|
Na www.bikeBoard.pl zawisł właśnie konkurs na rozpoznanie po fragmentach zdjęć komponentów Shimano 2008! Więcej szczegółów pod linkiem: http://www.bikeboard.pl/index.…=789&m=2&r=2007 A dla tych co klikać nie lubią cytuję (ale tak kliknąć musicie co by zdjecia zobaczyć): Nowości w grupach Exage, Tiagra i Nexave Sezon 2007 dopiero się zaczyna, a my przedstawiamy już nowości sprzętowe na rok 2008. Prezentacja nowej kolekcji Shimano będzie miała miejsce już na początku tygodnia, dlatego uważnie śledźcie naszą stronę w poszukiwaniu relacji z tego wydarzenia. W związku z premierą Exage, Tiagry i Nexave, ogłaszamy konkurs. Każdy kto prawidłowo rozpozna komponent pokazany na zdjęciu poniżej, zostanie przez nas nagrodzony wielofunkcyjnym super lekkim mini zestawem kluczy Scott. Odpowiedzi prosimy przesyłać mailem na adres redakcji redakcja@bikeboard.pl do wtorku (20 lutego). Rozwiązanie konkursu nastąpi w środę i zostanie opublikowane razem z naszą relacją z prezentacji nowej kolekcji Shimano 2008. |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
| Jejku już na 2008 kolekcja jest. A ja dumam co zrobić z korbami LX 2006. Może ktoś poradził sobie z wciąganiem łańcucha. Bo już zdesperowany jestem. Tak szczerze to rozglądam się za napędem 2x9. Ma ktoś jakieś propozycje, rady..bo dętka jestem w tym temacie. | |
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
| Axi zrobił mi mały wykład na temat napedu 2x9...chyba się już wyleczyłem. Na pewno nie w tym roku, budżet nie puszcza. | |
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
|
No ładnie, teraz wyjdzie, że zniechęcam ludzi do takiego rozwiązania, kiedy jest dokładnie na odwrót...
Pozdrawiam |
|
|
| |
| skolioza Posty: 951 Dołączył: 27 cze 06 |
|
|
Furman nie odpuszczaj 2x9! Zwłaszcza że chcesz jeszcze z wagi roweru zejść! Jak i tak masz zamiar zmieniać korbę to myślę że warto się szarpnąć!
www.RetroMTB.pl http://www.facebook.com/pages/RetroMTBpl/139103036115861?ref=ts |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |