Ubranie na rower.

Autor Wiadomość
furman mężczyzna

furman
Miejscowość: Kraków
Dodane 11-03-2007 20:59 Ubranie na rower.
Powiedzcie mi jak dzisiaj ubraliście się na rower. Ja przyznam się lubię jak mi ciepło jest, ale zmarzluch też nie jestem. Dzisiaj pomimo słońca ubrałem windstoppera i jechało mi się całkiem komfortowo. Na nogach cienki gatki + getry.
Ciary mnie przechodziły jak mijałem gości w krótkich spodenkach, a już omal z roweru nie spadłem jak zobaczyłem facia w krótkim rękawku.
Coś ze mną nie tak jest - naprawdę tak ciepło dzisiaj było ?
Axi mężczyzna

Axi
Dodane 11-03-2007 21:12 RE: Ubranie na rower.
Ja dziś miałem spodenki+nogawki+getry i dwie bluzy na górę i nie powiem, żebym się przegrzewał, ale zimno mi też nie było.

A co do tego, czy jesteś dziwny, to nie przychodzi mi do głowy nic innego jak zacytować siebie samego z SB:
niektórzy zobaczą tylko trochę słońca, a nie spojrzą na termometr i już myślą że lato jest...

Pozdrawiam :)
Axi

pocio mężczyzna

pocio
Dodane 11-03-2007 21:42 RE: Ubranie na rower.
ja dzisiaj miałem na sobie spodnie z polaru koszulkę z długim rekawkiem (tzw potnik) koszulkę rowerowania z długim rękawem i kurtkę do tego opaska na głowę i rękawice zimowe. Bylo mi co prawda troche za ciepło (kurtka) ale rano jak wyjeżdżałem to wiatr był dość zimny i nie powiem że żalowałem że tyle ubrałem na siebie.
a co do krótkiego rekawu to napiszę o moim synu, ktory w czwartek gonił bez kurtki i dzisiaj zamiast z tatusiem na rower to wyladowal sam w wyrku. Nie powiem by tatus bardzo tego żałował ale synowi bylo smutno.

połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama
pozdrawiam naczelny bleblak pocio

Skocz do Forum: