ankieta
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
mandraghora ![]() Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
|
Dostałam prośbę o pomoc w badaniach do pracy mgr, dotyczących jazdy na rowerze. Poniżej mail: Witam serdecznie W ramach pracy magisterskiej zainteresowałem się badaniami turystyki rowerowej w powiecie jeleniogórskim i Karkonoszach/SUDETY W tym celu chce przeprowadzić badania za pomocą ankiety również w środowisku internetowym! Jeśli miałaś/miałeś okazję wycieczki rowerowej w Karkonoszach/powiecie jeleniogórskim bardzo serdecznie proszę o wypełnienie mojej ankiety: www.djbajer.republika.pl/ankieta.doc i odesłanie na mój adres mail: miszmasz7@vp.pl. Wszelkie informacje na temat turystyki rowerowej w powiecie jeleniogórskim i jej warunków mile widziane. Proszę też jeśli to możliwe o wypełnienie tej ankiety jak najwięcej osób związanych z turystyką rowerową – znajomych, kolegów ( lub kontakt z nimi e-mail ) bardzo by mi to pomogło w mojej pracy im więcej kwestionariuszy tym większy obraz zjawiska. Z poważaniem, Paweł Różycki adrenalina? pół kilo poproszę :)
| |
| Edytowane przez Kubak dnia 28-12-2011 00:00 | |
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
Panie Pawle. W ten sposób (dokument word do pobrania) ankiety wypełniało się 10 lat temu. Proszę skorzystać z narzędzia "formularze google" w ramach google docs, lub innych narzędzi do darmowych ankiet internetowych. Zaoszczędzi Pan czas respondentom i na pewno otrzyma Pan więcej odpowiedzi. Куба | |
| Edytowane przez Kubak dnia 28-12-2011 00:04 | |
|
| |
| Skocz do Forum: |