ankieta

Autor Wiadomość
mandraghora kobieta

mandraghora
Miejscowość: KRK
Dodane 26-12-2011 22:06 ankieta
Dostałam prośbę o pomoc w badaniach do pracy mgr, dotyczących jazdy na rowerze. Poniżej mail:
Witam serdecznie
W ramach pracy magisterskiej zainteresowałem się badaniami turystyki rowerowej w powiecie jeleniogórskim i Karkonoszach/SUDETY
W tym celu chce przeprowadzić badania za pomocą ankiety również w środowisku internetowym! Jeśli miałaś/miałeś okazję wycieczki rowerowej w Karkonoszach/powiecie jeleniogórskim bardzo serdecznie proszę o wypełnienie mojej ankiety: www.djbajer.republika.pl/ankieta.doc i odesłanie na mój adres mail: miszmasz7@vp.pl.
Wszelkie informacje na temat turystyki rowerowej w powiecie jeleniogórskim i jej warunków mile widziane. Proszę też jeśli to możliwe o wypełnienie tej ankiety jak najwięcej osób związanych z turystyką rowerową – znajomych, kolegów ( lub kontakt z nimi e-mail ) bardzo by mi to pomogło w mojej pracy im więcej kwestionariuszy tym większy obraz zjawiska.

Z poważaniem,

Paweł Różycki

adrenalina? pół kilo poproszę :)

Edytowane przez Kubak dnia 28-12-2011 00:00
Kubak mężczyzna

Kubak
Miejscowość: Kraków-Zielonki
Dodane 28-12-2011 00:02 RE: ankieta
Panie Pawle.
W ten sposób (dokument word do pobrania) ankiety wypełniało się 10 lat temu. Proszę skorzystać z narzędzia "formularze google" w ramach google docs, lub innych narzędzi do darmowych ankiet internetowych. Zaoszczędzi Pan czas respondentom i na pewno otrzyma Pan więcej odpowiedzi.

Куба

Edytowane przez Kubak dnia 28-12-2011 00:04
Skocz do Forum: