wypadek na skałkach Twardowskiego
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Giresse Posty: 103 Miejscowość: Zabierzów / Kraków Dołączył: 15 lis 10 |
|
|
http://www.gazetakrakowska.pl/…-zyje,id,t.html
"Tylko bogatych stać na kupowanie tandety, bo mogą ją kupować w nieskończoność; |
|
|
| |
| szaman696 Posty: 561 Dołączył: 16 mar 07 |
|
|
W artykule jest napisane, że pomoc wezwała przypadkowa osoba i że biker był sam. Czy to tak napisany artykuł czy mówimy o innym wypadku niż ten gdzie nasz znajomy 'rowerzysta' nie był sam??
Oby noga podawała!! www.bikeholicy.pl |
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
Jak zdrowie rowerzysty?
Куба |
|
|
| |
|
|
Jeśli to tego samego rowerzysty to chyba nienajgorzej, idą właśnie na badania, tak wiec jeszcze niewiele wiadomo.
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
|
Zbieg okoliczności. Godzina publikacji 16:02, więc za wcześnie na naszego znajomego.
Pozdrawiam |
|
|
| |
|
|
I wiek się nie zgadza.
|
|
| |
| Adam70 Posty: 235 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 maj 11 |
|
ten artykuł to na pewno nie to zdarzenie, które macie na myśli, bo wydarzyło się wcześniej - pechowy dzień na skałkach dzisiaj ![]() w naszej grupie dzisiaj wszystko Ok |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
| A kto to był? | |
|
| |
| Adam70 Posty: 235 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 maj 11 |
|
|
kto to byl to tego nie wiem bo to jakis samotny jezdziec, ale co do Dominika to wklejam to co przed chwilą napisał na fejsie: "Chciałem obwieścić wszem i wobec że jestem cały i zdrowy oraz uspokoić wszystkich tych którzy się martwili. Wczoraj dla świętego spokoju "opiekunów" i swojego udałem się do lekarza, który mnie przebadał i potwierdził że za tydzień widzimy się na treningu. Do zobaczenia " |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

"