Testowanie Androidowej apki do umawiania się na sporty
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| mr Posty: 18 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 6 cze 11 |
|
|
Wraz z zespołem, tworzę mobilną aplikację umożliwiającą w łatwy sposób umawianie się na sport. Chciała bym pokazać kilku zainteresowanym osobom prototyp naszej Androidowej apki i zebrac opinię. Nasza Strona Startowa. Jeśli używasz na co dzień smartphona, lubisz sport i jesteś ciekawy aplikacji, prosze napisz do mnie na priv albo lepiej na marta@dropsport.com |
|
|
| |
|
Zachęcam do testowania świeżutkiej aplikacji mojej i mojego teamu:Dropsport pomagającej w umawianiu się na sport. W tym na rower . ![]() |
|
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
|
Potwierdzam iż jest to przydatne narzędzie. Jak na razie jedyny jego feler to mała ilość użyszkodników. Tak więc pobierać, testować, umawiać się! Na golfa, basen, krykieta i inne takie... Marta z zespołem odwaliła kawał dobrej roboty. | |
| Edytowane przez Michnik dnia 15-11-2012 21:08 | |
|
| |
Hinol ![]() Posty: 610 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
Eh, moja komórka jest zbyt prymitywna na to. Zaczynam się czuć "wykluczony technologicznie"
|
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
|
Moja też, ale na szczęście jest opcja use in browser. I w sumie nie można narzekać na wygodę przeglądania na dużym ekranie.
Pozdrawiam |
|
|
| |
| marcheff Posty: 97 Miejscowość: Kraków Dołączył: 6 maj 11 |
|
|
Nie działa mi. Loguję przez fb i nie przechodzi dalej. Ciągle wraca do ekranu logowania. Na www działa ok (loguje też poprawnie). |
|
|
| |
|
Dzięki chłopaki. @marcheff odezwę się na priv. To co ktoś jutro na szosę koło południa ?https://my.dropsport.com/activ…98709150000000b |
|
|
| |
|
|
Już ok. Działa! Wyczyściłem cache apki i poszło. Fajne! Gz Marta! |
|
|
| |
| ebola Posty: 152 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 sie 08 |
|
Hej - czy na dropsport można się zalogować przez przeglądarkę ale tylko prze facebooka? Jest jakaś możliwość dla osób nieużywających twarzoksiążki Kiedy będzie ta aplikacja na Windows Mobile? Tylko tern android i facebook |
|
|
| |
|
Wojtek, obecnie tylko facebook - przynajmniej widać z kim się umawiasz i że ta osoba nie wygląda na serialnego mordercę . Co do Windowsa.. w planach szczerze mówiąc nie ma - bardziej iOS. Ale za to jest wersja przeglądarkowa. |
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
|
Widzę, że można zaproponować aktywność na dziś/jutro, ale nie mogę znaleźć, żeby zaproponować np. na dwa dni do przodu, ale w określony dzień, widzę tylko opcję w ciągu tygodnia, która IMO nie jest szczególnie precyzyjna (dobra jako filtr przy wyszukiwaniu, ale chyba trochę średnia przy tworzeniu propozycji)?
Pozdrawiam | |
| Edytowane przez Axi dnia 19-11-2012 09:35 | |
|
| |
|
| Arek, dzięki za feedback, nie ty pierwszy na to zwróciłeś uwagę. Jak byś to widział: lista wszystkich możliwych dni w tygodniu, czy wolał byś możliwość dodania szczegółowej daty dziennej? | |
|
| |
|
| W tym przypadku szczegółowa data jest wg mnie najlepszym rozwiązaniem. | |
|
| |
| Skocz do Forum: |
. 

?