Testowanie Androidowej apki do umawiania się na sporty

Autor Wiadomość
mr kobieta

Miejscowość: Kraków
Dodane 01-08-2012 12:04 Testowanie Androidowej apki do umawiania się na sporty
Wraz z zespołem, tworzę mobilną aplikację umożliwiającą w łatwy sposób umawianie się na sport. Chciała bym pokazać kilku zainteresowanym osobom prototyp naszej Androidowej apki i zebrac opinię. Nasza Strona Startowa.

Jeśli używasz na co dzień smartphona, lubisz sport i jesteś ciekawy aplikacji, prosze napisz do mnie na priv albo lepiej na marta@dropsport.com
mr kobieta

Dodane 15-11-2012 20:52 RE: Testowanie Androidowej apki do umawiania się na sporty
Zachęcam do testowania świeżutkiej aplikacji mojej i mojego teamu:Dropsport pomagającej w umawianiu się na sport. W tym na rower:).
Michnik mężczyzna

Michnik
Dodane 15-11-2012 21:08 RE: Testowanie Androidowej apki do umawiania się na sporty
Potwierdzam iż jest to przydatne narzędzie.
Jak na razie jedyny jego feler to mała ilość użyszkodników.
Tak więc pobierać, testować, umawiać się!
Na golfa, basen, krykieta i inne takie...

Marta z zespołem odwaliła kawał dobrej roboty.
Edytowane przez Michnik dnia 15-11-2012 21:08
Hinol mężczyzna

Hinol
Dodane 15-11-2012 21:39 RE: Testowanie Androidowej apki do umawiania się na sporty
Eh, moja komórka jest zbyt prymitywna na to. Zaczynam się czuć "wykluczony technologicznie" :D
Axi mężczyzna

Axi
Dodane 15-11-2012 21:43 RE: Testowanie Androidowej apki do umawiania się na sporty
Moja też, ale na szczęście jest opcja use in browser. I w sumie nie można narzekać na wygodę przeglądania na dużym ekranie.

Pozdrawiam :)
Axi

marcheff mężczyzna

marcheff
Dodane 15-11-2012 23:24 RE: Testowanie Androidowej apki do umawiania się na sporty
Nie działa mi.
Loguję przez fb i nie przechodzi dalej. Ciągle wraca do ekranu logowania.
Na www działa ok (loguje też poprawnie).
mr kobieta

Dodane 15-11-2012 23:47 RE: Testowanie Androidowej apki do umawiania się na sporty
Dzięki chłopaki. @marcheff odezwę się na priv. To co ktoś jutro na szosę koło południa:p?https://my.dropsport.com/activ…98709150000000b
marcheff mężczyzna

marcheff
Dodane 15-11-2012 23:55 RE: Testowanie Androidowej apki do umawiania się na sporty
Już ok. Działa!
Wyczyściłem cache apki i poszło.

Fajne! Gz Marta!
ebola mężczyzna

ebola
Dodane 16-11-2012 12:51 RE: Testowanie Androidowej apki do umawiania się na sporty
Hej - czy na dropsport można się zalogować przez przeglądarkę ale tylko prze facebooka? Jest jakaś możliwość dla osób nieużywających twarzoksiążki ;)

Kiedy będzie ta aplikacja na Windows Mobile? Tylko tern android i facebook ;p
mr kobieta

Dodane 16-11-2012 17:09 RE: Testowanie Androidowej apki do umawiania się na sporty
Wojtek, obecnie tylko facebook - przynajmniej widać z kim się umawiasz i że ta osoba nie wygląda na serialnego mordercę;) . Co do Windowsa.. w planach szczerze mówiąc nie ma - bardziej iOS. Ale za to jest wersja przeglądarkowa.
Axi mężczyzna

Axi
Dodane 19-11-2012 09:35 RE: Testowanie Androidowej apki do umawiania się na sporty
Widzę, że można zaproponować aktywność na dziś/jutro, ale nie mogę znaleźć, żeby zaproponować np. na dwa dni do przodu, ale w określony dzień, widzę tylko opcję w ciągu tygodnia, która IMO nie jest szczególnie precyzyjna (dobra jako filtr przy wyszukiwaniu, ale chyba trochę średnia przy tworzeniu propozycji)?

Pozdrawiam :)
Axi

Edytowane przez Axi dnia 19-11-2012 09:35
mr kobieta

Dodane 19-11-2012 23:02 RE: Testowanie Androidowej apki do umawiania się na sporty
Arek, dzięki za feedback, nie ty pierwszy na to zwróciłeś uwagę. Jak byś to widział: lista wszystkich możliwych dni w tygodniu, czy wolał byś możliwość dodania szczegółowej daty dziennej?
marcheff mężczyzna

marcheff
Dodane 20-11-2012 09:49 RE: Testowanie Androidowej apki do umawiania się na sporty
W tym przypadku szczegółowa data jest wg mnie najlepszym rozwiązaniem.
Skocz do Forum: