Kupno koszulki rowerowej - porada
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Marcus ![]() Posty: 739 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
|
Hej, Czy możecie poradzić gdzie w KRK kupić koszulkę rowerową bez reklam firm, raczej jasną, nie za drogą? Ewentualnie w necie, ale sylwetkę mam taką, że przymiarka jest wskazana...M |
|
|
| |
| @rek Posty: 123 Miejscowość: Kraków Dołączył: 16 kwi 12 |
|
| Decathlon, 4F w Solvay Park, Presto na Mogilskiej | |
|
| |
| Fuks Posty: 133 Dołączył: 14 maj 11 |
|
| mikesport? przy odbiorze mozesz przymierzyc i odrazu wymienic | |
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
Możesz przymierzyć przy odbiorze... ale w toalecie na piętrze. Ja, spodnie(obcisłe,trudna sprawa ) mierzyłem ulicę dalej w zaprzyjaźnionej firmie.Przymiarka w sklepie, który nie posiada przymierzalni, jest niezgodna z ustalonym dla naszego, zamaszyście rozumianego dobra- PRAWEM! Zamkną sklep, właściciela puszczą w skarpetkach! ![]()
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
|
dzieki, popróbuję, chociaz własnie w Bikershopie kupiłem jedną. 2 może w mikesport. Podkoszulek mogę nawet na ulicy przymierzyć ![]() |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
Pytanie, czy przymierzalnia obowiązuje sklep internetowy? To, że możesz u nich odebrać i nie płacić kosztu przesyłki, to chyba tylko ukłon w stronę klienta. Może się mylę .
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
|
|
Masz rację MiśQ, sklep internetowy nie musi mieć przymierzalni i ten właśnie nie ma. Z tego powodu scenariusz: jedziesz do sklepu, mierzysz, płacisz- odpada. Musisz najpierw kupić przez internet, pojechać, przymierzyć w WC, ewentualnie wymienić lub zwrócić. Mierzenie na terenie sklepu(za regałem ) zabronione, nie wolą sprzedających(ci są ok) a prawa. Ale mniejsza o to, bo już kiedyś to opisywałem.Fajne kroje, kolory i dobre ceny ma firma 4F w sklepach sportowych na terenie Galerii Solvay, Bonarka. Warto zajrzeć też do Gosport w M1. nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
mandraghora ![]() Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
mikesport raczej nie polecam, kupiłam kiedyś online i nie była to żadna oddychająca tkanina a raczej ordynarny poliester
adrenalina? pół kilo poproszę :)
|
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
Tak... czy wy wiecie ile poliestrów musiało oddać życie, aby powstały te koszulki
Pozdrawiam |
|
|
| |
|
Dzięki za porady . W rajonie M1 będę w przyszłym tyg, bo wybieram się na Prometeusza . W ogóle zorientowałem się, że umieściłem wątek nie do końca w odpowiednim miejscu... A nową koszulkę zaprezentuje już na maratonie w Michałowicach ![]() |
|
|
| |
| ebola Posty: 152 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 sie 08 |
|
Możesz przymierzyć przy odbiorze... ale w toalecie na piętrze. Ja, spodnie(obcisłe,trudna sprawa Versus - proszę Cię bo czasem ręce opadają do ziemi! MikeSport jest sklepem Internetowym. W regulaminie jest napisane jakie są warunki zakupu. Przymierzalnia ma być w sklepie fizycznym a nie wirtualnym. Nasz ustawodawstwo nie nadąża za zmianami jak i niektórzy co je czytają... a potem piszą takie bzdury. Sorry za offtop ale nie mogłem pozostawić tego bez komentarza ponieważ z właścicielem, Michałem, znam się od "piaskownicy" i uważam że jest to jeden z lepszych sklepów internetowych - zarówno pod względem zaopatrzenia, jakości produktów jak i cen. Pozdrawiam Wojtek |
|
|
| |
|
|
Rety, dziękuję za uwagę! Chyba mój przekaz jest zupełnie nieczytelny, bo nigdzie nie krytykuję sklepu, a przepisy które utrudniają(jak się domyślam) działalność temu SYMPATYCZNEMU I SOLIDNEMU SPRZEDAWCY! Sklepowi sprzedaż, nam zakup. Mało, o istnieniu przepisów dotyczących przymierzalni, ich interpretacji dowiedziałem się od pracownika/właściciela? sklepu! Powołując się na nie, oznajmił, że "za regałem"(jak dawniej), w zgodzie z prawem, bez konsekwencji dla sklepu, już nie można mierzyć. W moim wypadku spowodowało to rzadsze zakupy, sklepowi minimalnie mniejsze obroty. Gdzie czepiam się sklepu, Szanownego Kolegi?
nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 03-08-2012 10:24 | |
|
| |
| ebola Posty: 152 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 sie 08 |
|
... No ja po prostu takie wrażenie odniosłem. Trzeba ich po prostu zrozumieć. Chcą być w zgodzie z przepisami i tyle. Z tego powodu raczej bym nie krytykował sklepu a przepisy określające sposób działalności, ot co. W mojej opinii sklep jest bardzo dobry. mikesport raczej nie polecam, kupiłam kiedyś online i nie była to żadna oddychająca tkanina a raczej ordynarny poliester Mandra - nie wiem czy wiesz ale każda jedna tkanina oddychająca to sztuczne ustrojstwo, przypatrz się co jest napisane na metkach. Nie ma znaczenia czy koszulka kosztowała 100 PLN czy 100 Euro różnica jest w sposobie tkania, jakości materiału, wykonania. Stąd bierze się oddychalność tkanin. ![]() | |
| Edytowane przez ebola dnia 03-08-2012 10:59 | |
|
| |
mandraghora ![]() Posty: 1420 Miejscowość: KRK Dołączyła: 12 lip 11 |
|
no to też piszę, że to nie było żadne oddychające choć wyglądało tak samo. (Przynajmniej w mojej ocenie.) adrenalina? pół kilo poproszę :)
|
|
|
| |
| 235245 Posty: 83 Miejscowość: KrK Dołączył: 23 wrz 10 |
|
|
Do listy sklepow z koszulkami (i nie tylko) dodaje MOVAX sporto.com.pl ktorego wersja stacjonarna miesci sie przy ul.Mogilskiej 67A. Fajna obsluga, dosc duzy wybor... z przymierzalnia z prawdziwego zdarzenia. czesc oferty takze na Allegro ~235245~ |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

Ewentualnie w necie, ale sylwetkę mam taką, że przymiarka jest wskazana...
) mierzyłem ulicę dalej w zaprzyjaźnionej firmie.

.