Myjnia parowa
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
|
Cześć, czy można myć rower na myjni parowej - czy to bezpieczne? Czy napęd będzie czysty, np. porównywalnie do użycia jakiegoś rozpuszczalnika? Zastanawiam się czy nie spróbować - właściciel nie widział przeciwwskazań, mnie natomiast martwi wysoka temperatura pary... |
|
|
| |
| oscar Posty: 178 Miejscowość: Kraków Dołączył: 28 maj 10 |
|
Masz rower carbonowy? Ja wkładam rower do wanny, a napęd myję pastą do zębów. Nie znam lepszej metody! Nic nie śmierdzi, potem myję wannę Cifem i po chwili rower umyty![]() |
|
|
| |
| Cvbge Posty: 769 Dołączył: 13 sty 07 |
|
Nie, ale nie mam też wanny![]() Ciekawy sposób z tą pastą do zębów, naprawdę rozpuszcza smary i oleje? |
|
|
| |
| oscar Posty: 178 Miejscowość: Kraków Dołączył: 28 maj 10 |
|
| Tak. Wystarczy nałozyć pastę na łańcuch, a potem przejechać szczoteczką. Myję pastą korbę, łańcuch i kasetę. Wszystko się błyszczy i nie śmierdzi jak benzyna ekstrakcyjna lub inne tym podobne substancje. | |
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
![]() nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych |
|
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
Widzisz Versus - najważniejsze nie pomylić szczoteczek ![]() Przypomniał mi się dowcip:
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
| Versus Posty: 3088 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 mar 07 |
|
|
Nie wiedziałem, że rozwiązanie moich problemów jest tuż obok, w łazience! A przecież napęd to głównie zęby! Kto wywalił z ramówki tv teleturniej "skojarzenia"? :[ nie bądź nigdy pokorny wobec dumnych ani dumy wobec pokornych | |
| Edytowane przez Versus dnia 07-08-2012 23:08 | |
|
| |
| Skocz do Forum: |