Pielgrzymki rowerowe
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| 100_stonoga Posty: 2 Dołączyła: 20 lut 13 |
|
|
Czesc! Chciałam zapytac czy w Krakowie są organizowane wyjazdy rowerowe w formie pielgrzymek, lub wycieczek po Polsce, coś w stylu Klubu Alpin z Rzeszowa? Nie moge nigdzie znalezc takich informacji. Biura podróży są zdecydowanie za drogie, a mam w planach na ten sezon troche pozwiedzac. Z góry dziekuje za wszelkie informacje. Pozdrawiam |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
| No to co za problem. Rower, sakwy i heja w Polskę. | |
|
| |
| qnick Posty: 252 Dołączył: 21 kwi 11 |
|
Hola, hola pielgrzymie! Za wikipedią: "Motywem podjęcia trudu pielgrzymowania może być chęć zadośćuczynienia za popełnione występki lub też chęć wyrażenia prośby, np. o zdrowie, o pomyślność." Nic tu nie ma o zwiedzaniu! ![]() | |
| Edytowane przez qnick dnia 20-02-2013 14:17 | |
|
| |
| JaroZych Posty: 22 Dołączył: 25 kwi 14 |
|
|
Może to nieaktualne, bo dużo czasu minęło od pytania, ale pierwszy wynik wyszukiwania jest taki: http://www.pielgrzymkirowerowe.pl/plany.html |
|
|
| |
| tolanowak Posty: 13 Dołączył: 28 lut 14 |
|
| Myślę, że taka pielgrzymka to super pomysł. Szczególnie dla osób ćwiczących aktywnie i wierzących aktywnie;) A ja do takich należę. | |
|
| |
| Arto Posty: 41 Miejscowość: Kraków Dołączył: 20 sie 12 |
|
| Mój kuzyn z żoną zrobili sobie w sierpniu dwuosobową pielgrzymkę Kraków - Jasna Góra. 2 dni w jedną i tyle samo z powrotem. A ja kiedyś widziałem tak na oko trzystuosobową pielgrzymkę rowerową. Fajnie to wyglądało. Ja chodzę z Krakowa, rowerem byłoby inaczej. | |
|
| |
| marekw Posty: 117 Miejscowość: KRK Dołączył: 23 sty 13 |
|
Do Częstochowy i z powrotem to się w dzień jeździ ![]() |
|
|
| |
| Arto Posty: 41 Miejscowość: Kraków Dołączył: 20 sie 12 |
|
| Są tacy. Ale nie ja, może brat dałby radę. | |
|