Koła-wchodzić w to czy nie?
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
|
Hej mam pytanie czy wchodzić w budowę takich kół pod tarcze. Mam możliwość zbudowania kół na tych częściach: Remerx Magic 7327 26""-obręcze Novatec NT-D811 DT --piasta przednia Novatce NT-812 Sb --piasta tylna DT Swiss Competinion 2.0-1.8-2.0 --szprychy Całość z zaciskami ma wyjść około 1632g z aluminiowymi nyplami. Całość ma być w granicach około 1100zł. Pytanie jest takie--bawić się w te kółeczka, czy zakupić poprostu jakieś inne złożone w całości z wagą do 1700g? |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
Ciężkie jak cholera! Za ciut większe pieniądze można kupić lżejsze i jakościowo lepsze koła niedługo używane. Grunt to nie przemęczać się! | |
| Edytowane przez MiśQ dnia 11-12-2013 15:59 | |
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
No ciężkawe z deka. W ogóle składa jeszcze ktoś koła 26 cali ![]() U mnie na wieszaku kurzy się na leciutkie kółko XTR. Wprawdzie tylko przód ale jak byś dorwał gdzieś tył to mogę lunąć. |
|
|
| |
| ebola Posty: 152 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 sie 08 |
|
| Michu, jak chcesz wypas kółka 26" to mam na sprzedaż koła na obręczach ZTR Crest, alu nyple + szprychy Sapim (nie pamiętam jakie ale 2.0-1.8) na piastach XTR z tarczami XT Center lock - zestaw zrobiony na bezdętki (założona taśma i wentyl) - jak chcesz się dowiedzieć o cenę to pisz na PRV. Mam do sprzedania bo jeżdżę na 29". Wzięły udział tylko w dwóch maratonach i kilku treningach bo złożyłem je na koniec sezonu a w zimie złożyłem 29". Wiszą i się na nie kurzy. Jak coś to pisz. | |
|
| |
| marcheff Posty: 97 Miejscowość: Kraków Dołączył: 6 maj 11 |
|
|
Michu, widzę że kółka z bikestacji, tylko skąd masz taką chorą cenę? Tu masz linka do bikestacji Koła - Remerx A tu masz koła na Crestach jak od Eboli, 1500 g i to w cenie poniżej tych 1100 Cresty. A tak po prawdzie to bierz kółka od Eboli zanim ktoś Cię ubiegnie. |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
O fuck to jakbym składał na tych częściach co mi kolega jest w stanie ściągnąć to bym rzeczywiście przepłacił i to sporo --dziękuje za informację ![]() ![]() |
|
|
| |
| qnick Posty: 252 Dołączył: 21 kwi 11 |
|
Te pierwsze są do dwudziestodziewiątaka ![]() |
|
|
| |
| marcheff Posty: 97 Miejscowość: Kraków Dołączył: 6 maj 11 |
|
Fakt, umknęło mi to - ale i tak są sporo tańsze