71 Tour de Pologne
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Luzac Posty: 163 Miejscowość: Kraków Dołączył: 10 lip 10 |
|
Zapowiada się piękny 4 etap między Tarnowem a Katowicami i bardzo znajome rejony dla mnie między Proszowicami a Olkuszem na tym etapie więc wypadałoby kibicować
Luźna łyda = wysoka kadencja |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
Oj nie tylko na tym etapie ![]() Zakopane -Strbskie Pleso Bukovina Terma-Bukovina Kraków-Kraków też będą emocje ![]() Kielce --Rzeszów też emocje będą
|
|
|
| |
|
Oczywiście zakończenie w Krakowie jak najbardziej, tylko piszę to w kontekście tego, że do odcinka Proszowice - Olkusz można szybko na rowerze podjechać a reszta już trochę daleko.
|
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
Któryś dla jaj sobie włączy Stravę na "Iwanowice - Skała" i pozamiata chłopakom w zabawie
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
Obserwuj STRAVĘ pod kątem Reprezentacji Polski to będzie zabawa
|
|
|
| |
|
|
Ładne warunki na trasie ... w porównaniu do dzisiejszej aury w Krakowie to jakaś masakra. Goście szlifują asfalt jeden po drugim. MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
|
Tylu wypadków na etapie wyścigu szosowego to chyba dawno nie było. I to raczej nie będzie zachęcało czołowych zawodników do udziału w wyścigu...
Pozdrawiam |
|
|
| |
|
|
W środę zawodnicy ruszyli z Tarnowa, a ich celem była meta w Katowicach. W "polskiej świątyni sprintu" najlepiej spisał się Jonas von Genechten. Belg, który wygrał 4. etap 71. TdP, osiągnął prędkość prawie 81 km/h (80,8). Ja jeszcze nigdy z góry 80-tki nie pobiłem a co dopiero po płaskim
|
|
| |
| Ucik Posty: 204 Dołączył: 27 lis 12 |
|
80?? eee tam, jak testowałem licznik GPS to na błoniach do 160 doszedłem .A tak na serio to najbardziej podziwiam Vakoc'a za tą ucieczkę. Nie wiem gdzie się zaczęła, ale kończąc jechał nieziemsko. |
|
|
| |
|
Piękne zakończenie 5 etapu. Coś niesamowitego. Raaaaaafał Maaaaajka!!!!!!!!!
|
|
| |
|
6 etap też dla Rafała!!!!!!!! Zmiażdżył rywali![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
| |
Marcus ![]() Posty: 739 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
WOW! Brawo! Oby tak było i w Krakowie! |
|
|
| |
|
Piękna ucieczka dzisiaj na sam koniec, tak się przechodzi do historii ![]() Jutro chyba dostanę zawału na Rynku czekając na ostatnie wyniki .... MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
|
Wybitny sportowiec i wola walki mimo,że to nie jego specjalność dziś była, coraz bardziej wszechstronny, pewny siebie Rafał Majka!!!!!!!!Zwycięzca!!!!![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Luźna łyda = wysoka kadencja | |
| Edytowane przez Luzac dnia 09-08-2014 19:27 | |
|
| |
|
4 godziny na Rynku w słońcu aż mi się mózg zlasował ale warto ![]() Niesamowite przeżycie i olbrzymie emocje. BRAAAAAWWWOOOOO !! MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
Marcus ![]() Posty: 739 Miejscowość: Kraków Dołączył: 14 sie 08 |
|
Rewelacja! Było warto dzwonić dzwonkiem na trasie . Wreszcie koniec TdP jak należy! ![]() |
|
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
Jechałem obok Rafała. Prędkość 54km/h i jedną ręką, bo druga filmowała. ![]() ![]() TdP 2014 - Kraków |
|
|
| |
|
No to już mam jednego co mi machał komórką przed oczami podczas dekoracji
|
|
| |
| Arto Posty: 41 Miejscowość: Kraków Dołączył: 20 sie 12 |
|
| Extra impreza. Świetne widowisko. Brawa dla Majki i Langa. Z nieżywego wyścigu zrobił takie coś. | |
|
| |
| Skocz do Forum: |