Zieloni w prasie rowerowej.
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
| Przeglądałem dzisiaj najnowszy nr Magaqzynu Rowerowego. Bardzo fajan fotka jest z 24h - Łukasz i Dominik na pudle. Duże i wyraźne zdjęcie. Myślę chłopaki, ze warto kupić sobie na mapiątkę taką gazetę. | |
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
Spoko już dawno mam Nawet w tym numerze jestem dwa razy. W stroju Fuji (artykuł Ustroń) Zresztą wygrałem prenumeratę MR na tymże maratonie. |
|
|
| |
| superMario Posty: 640 Miejscowość: krakow Dołączył: 18 sie 06 |
|
w dzisiejszym dzienniku jest wzmianka o Krakowskim maratonie -o Kasi pisza ze byla 3 -a o mnie tylko ze tam 6 ale w wyninikach i Leslaw 9 i takie tam...
|
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
na której stronie?
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
|
w części Kronika Krakowska - Sport - ostatnia strona
Pozdrawiam |
|
|
| |
| elawinia Posty: 920 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 8 mar 06 |
|
| a macie może jakiś skan ? dzisiaj chyba już artykuł nie jest do zdobycia | |
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
ja mam całą gazetę. Dorzuciłem artykuł. Ponieważ nie mieścił się jest obcięty tytuł i po linijce z góry i dołu.
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama pocio dodał/a następującą grafikę: ![]() | |
| Edytowane przez pocio dnia 29-08-2007 08:52 | |
|
| |
|
Dzięki Pocio ! Dużo nas tam z rowerowania wymienionych Nawet ja się załapałam ;-) |
|
|
| |
| superMario Posty: 640 Miejscowość: krakow Dołączył: 18 sie 06 |
|
niezle Pocio zaskoczyles mnie widze ze od dzis zieloni maja prase ![]() -co do artykulu duzo bledow pomylkowych -nie mam pretensji do autora ale dal plame na calej lini ze kasia 3. -i o kategorii M3 piszac o Kaiserze potem napisal ze najwyzej z naszego regionu byl Tomasz Ziembla zajmujac 14 lokate tyle ze on byl 14 ale w M2 bo w open byl 23. -dodam ze ja w open bylem 21 ![]() -taki maly nie smak mi pozostal czytajac ten artykul -nio szkoda pewnie wynika to z tego ze dziennikarze tak wlasnie znaja sie na naszych maratonach -nie chodzi o mnie ale moja mama by sie ucieszyla gdyby przeczytala o swoim synu -a wtedy ja poczulbym sie odrobine spelniony
|
|
|
| |
|
| ee tam Ciaposo, Ty się nie martw, jeszcze o Tobie poczytamy, jestem pewna ! | |
|
| |
| skolioza Posty: 951 Dołączył: 27 cze 06 |
|
|
z innej troszkę beczki- w naszej lokalnej gminnej gazecie "Jura" jest krótka wzmianka o XC w Kryspinowie i dość obszerna fotorelacja- w sumie 2 str A-4 Nie mam skanera ale przy okazji podrzuce to sobie zobaczycie
www.RetroMTB.pl http://www.facebook.com/pages/RetroMTBpl/139103036115861?ref=ts |
|
|
| |
| Bystry Posty: 52 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
|
Hej Właśnie BTW prasy, w gazecie wyborczej w dziale kraków, jest nowy serwis - rowerowy. Być może czytacie ![]() Znam w miarę dziennikarkę, która go zainicjowała i ponieważ zauważyłem, że podali trzy grupy rowerowe a zielonych nie poprosiłem ją o uzupełnienie. Myślę, że będzie najlepiej żeby ktoś z głównych zielonych do Niej napisał oraz w ogóle może zaraził ją Waszym/Naszym klimatem ![]() joanna.jalowiec@agora.krakow.pl Pozdro Paweł |
|
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
| Furman masz talent pisarski , więć może coś skrobniesz do tej wyborczej. | |
|
| |
|
Tylko o czym ?
|
|
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
| Po prostu przedstaw grupę, co robimy...itp | |
|
| |
|
No dobra..pomyśli się ![]() Dodane dnia 03 Wrzesień 2007 18:27:20 Niestety - podany przez Bystrego adres zostaje odrzucany przez serwer | |
| Edytowane przez furman dnia 03-09-2007 18:27 | |
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
Tu link do portalu., a dalej zgłoś temat lub powiadom o imprezie ![]() |
|
|
| |
| Bystry Posty: 52 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
|
aha sorki przekręciłem taki jest poprawny adres joanna.jalowiec@krakow.agora.pl Dodane dnia 04 Wrzesień 2007 12:07:02 można wysyłać również swoje relacje z przeżyć rowerowych "dzienniki rowerowe" ale raczej chodzi im o różne zabawne sytuacje, przygody itd niż relacje sportowe ale można spróbować może to właśnie zarazi ich bardziej sportowym i turystyczno-rekreacyjnym podejściem do tematyki rowerowej bo na razie widzę, że skupiają się na kwestiach miejskich Pozdro Paweł Dodane dnia 07 Wrzesień 2007 13:28:54 No brawo B) widzę, że Zieloni już są w wyborczej, bardzo się cieszę ![]() pozdro Paweł | |
| Edytowane przez Bystry dnia 07-09-2007 13:28 | |
|
| |
|
Bystry napisał/a: Super, i to do tego rowerowanie jest ładnie wyeksponowane i zareklamowane Faaaaaajnie ! |
|
|
| |
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
a ciaposo wciąż w mediach..![]() pit dodał/a następującą grafikę: ![]() | |
| Edytowane przez pit dnia 26-10-2007 15:42 | |
|
| |
| Skocz do Forum: |

Nawet w tym numerze jestem dwa razy. W stroju Fuji (artykuł Ustroń) Zresztą wygrałem prenumeratę MR na tymże maratonie.
i Leslaw 9 i takie tam...

-a wtedy ja poczulbym sie odrobine spelniony
?