SKRADZIONO Kellys MAGIC 2009 !!!!!!!!!!!!!!!!!
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| Przemo-C Posty: 5 Dołączył: 4 mar 16 |
|
|
Witam, Na wstępie witam, jestem tu nowy. Niezmiernie jest mi przykro że znalazłem to forum w takich okolicznościach. Skradziono: Kellys Magic 2009r -BLACK 17,5" NR RAMY: VY08067903 Zazbrojony w: Hample P+T: SLX BL-M665, BR-M665 + tarcze SLX KOŁA: Piasty SLX HB-M675, FH-M675 Obręcze SUN BIMS EQUALIZER 21 - czarne + czarne szprychy OPONY SPECIALIZED CAPITAN Amortyzator: SR Suntour EPICON (złota anoda) z manetką przy kierownicy KORBA: SLX FC-M670 42x32x24T ramie 175mm PEDAŁA: DEORE SPD PD-M520 (jeden bardzo słaby sezon) ROGI: AUTHOR ERGOBAR Reszta zgodna z setem z 2009R: http://www.bikekatalog.pl/2009…9/Kellys.Magic/ Prośba do administratora o wydzielenie oddzielnego wątku na te przykre tematy bo tutaj to zginie w przeciągu kilku dni. Wiem, zdaje sobie sprawę że szanse liche na odnalezienie sprzęta ale trzeba próbować ... Proszę forumowiczów o podanie znanych Wam adresów gdzie warto by było zostawić jeszcze ślad o zdarzeniu.[img][/img] Bikeholicy nie działają, na retroMTB wrzucam PS: jak się wrzuca foty? |
|
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
|
Jak piszesz wiadomość to kliknij ikonkę "img" i link do zdjęcia w formacie np. jpg wrzuć między znaczniki. Tak jak zresztą zrobiłeś w swoim poście na koniec 3 zdania od końca ![]() ps. Skąd skradziony ? Piwnica itp czy zostawiony gdzieś? MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
| Przemo-C Posty: 5 Dołączył: 4 mar 16 |
|
|
Rower skradziony z piwnicy. Gnoje obrobili całe osiedle na trzy rundy. Niczego się nie boją bo i dlaczego jak prawo stoi po ich stronie. Są coraz bardziej zuchwali i bezczelni. Osiedle na Białym Prądniku. Pierwszy wjazd 24-25 luty, kolejny 2-3 marca i trzeci ujawniłem 5 marca. S*******om powinni łapy ucinać i wypalać znamię na czole a nie 1000zł grzywny i zawiasy, wychodzi na wolność. Takie 1kzł s*******l odrabia w jedną noc. Policja oczywiście bezradna. | |
| Edytowane przez Axi dnia 14-03-2016 20:17 | |
|
| |
| Skocz do Forum: |