K G B Lista i Radio Kraków
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| leszek Posty: 390 Miejscowość: Kraków Dołączył: 16 kwi 06 |
|
|
2007-10-02 12:18 - ALTERNATYWNA LISTA PRZEBOJOW Uwaga, uwaga!! Radio Kraków ośmieliło się (kilka razy) wpuścić na antenę niektóre utwory z naszej nowej płyty. I być może dzięki temu spotkało nas wyróżnienie w postaci umieszczenia dwóch piosenek w.. "poczekalni", czyli na liście propozycji do Alternatywnej Listy Przebojów red. Antoniego Krupy. Zajrzyjcie tam sami: http://www.radiokrakow.pl/www/…zest_muzyka_ALP Sąsiedztwo z naprawdę wielkimi nazwiskami jest dla nas... ekscytujące. I teraz od naszych fanów zależy cała reszta: kto KGB naprawdę ceni - ten już sie nie leni ... tylko dzwoni, emailuje czyli na nas głosuje!! Na dole pod propozycjami do listy jest instruktaż głosowania. Ludzieeeee....! Pomożecie?
|
|
|
| |
| dziczek Posty: 963 Dołączył: 18 kwi 06 |
|
|
Pomożemy!!!
Team Jubilat Polska |
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
Leeeeeszeeeeeeeeek! Ja już się postaram A na jakie utwory jeszcze głosować w pozycji nr 3,4,5 coby było najlepiej dla Was? |
|
|
| |
|
|
Głosuj na cokolwiek z rezerwowej, myślę, że kluczowe jest, żeby wszyscy nie głosowali przypadkiem na te same, moje typy to: 1.Krakowska Grupa Bluesowa - "Park" 2.Sławek Wierzcholski z Krakowską Grupą Bluesową - "Jak zwał tak zwał" 3.Renata Przemyk - "Zona" 4.Robert Kasprzycki - "Kay i Gerda (Chłód)" 5.Sarah McLachlan - "Blue" Dlatego jako 3, 4, 5 wybierzcie coś innego!
Team Jubilat Polska |
|
|
| |
| Tom Posty: 185 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 sty 06 |
|
Zagłosowałem ) |
|
|
| |
przemo ![]() Posty: 558 Miejscowość: Kraków Dołączył: 31 sie 06 |
|
poszło ![]() KGB do boju ! |
|
|
| |
gruby neeq ![]() Posty: 291 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 wrz 06 |
|
|
LESZEEEEEEEEEEEEK! sie zagłosowało. B) i coz pan zrobisz?... http://www.youtube.com/watch?v=zhxFFUSLs8c%5D" |
|
|
| |
|
No, dalej, dalej, glosowac mi tu zaraz
Team Jubilat Polska |
|
|
| |
Darek ![]() Posty: 271 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 lip 06 |
|
| POSZŁO!!!!!!!!B) | |
|
| |
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
a dowody, że poszło to gdzie??
|
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
Poszło!! Leszeeeeek nie hamuj !!!! Pit, czy Ty z KGB (tego rosyjskiego) jesteś, czy z innego wywiadu, że dowodów Ci potrzeba?? A może w PiS'ie działasz? Grunt to nie przemęczać się! | |
| Edytowane przez MiśQ dnia 03-10-2007 20:32 | |
|
| |
|
Ja nawet z kilku maili wysłałem ![]() Dowody będą w czwartek ![]() Jak się nie uda to słabo głosowaliśmy ![]() |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
No ja tez, wlasnie poszlo z drugiego mejla
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
Ale oszukujecie, przecie i tak sa najlepsi.![]() |
|
|
| |
|
Leszek z każdy głos stawia browar, to się staramy ![]() |
|
|
| |
| leszek Posty: 390 Miejscowość: Kraków Dołączył: 16 kwi 06 |
|
![]() ![]()
|
|
|
| |
|
Leslaw napisał/a: Wiadomo, że są najlepsi, my tylko tak na wszelki wypadek ![]() No jak tam, głosują? Hę? Team Jubilat Polska | |
| Edytowane przez dziczek dnia 05-10-2007 06:44 | |
|
| |
| Skocz do Forum: |

A na jakie utwory jeszcze głosować w pozycji nr 3,4,5 coby było najlepiej dla Was?