Miłość
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
|
Czy kochasz rower? Luki dodał/a następującą grafikę: ![]() |
|
|
| |
| superMario Posty: 640 Miejscowość: krakow Dołączył: 18 sie 06 |
|
zdjecie SUUUUPER mam nadzieje Lukaszu ze wezmiesz kolege na Leskowiec bo wsumie jak ogladam to zdjecie to przyznam ze jak by zrobiono je mnieB)
|
|
|
| |
| Marguerite Posty: 6 Miejscowość: Kraków - Nowa Huta Dołączył: 7 maj 06 |
|
hmm bo to jakaś dziwna kobieta była.... prawidłowa konfiguracja = rower + ona w namiocie -> on na zewnątrz. Ewentualność druga (którą bym zastosowała osobiście;) = [ona + on w śpiworku jednym / rowerek (np mój TREK) w drugim] -> wszystko w namiocie Ciepło i przytulnie. All in one One for all
IMPOSSIBLE IS NOTHING |
|
|
| |
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
Wg mnie jeszcze trochę daleko tu do doskonałości. Dziewczyna powinna być czujna, powinna stać na straży (z basebollem albo ze spluwą) i strzec bika, chłopaka i namiotu. A tu co widzimy? Kompletny relax.. ŻENADA!!
| |
| Edytowane przez pit dnia 02-10-2006 09:38 | |
|
| |
| żaba Posty: 361 Dołączyła: 15 wrz 06 |
|
|
Muszę bronić tej dzielnej, stróżującej kobiety! Przecież ona w dłoniach ściska odbezpieczonego gnata tylko fotograf był kiepski ! B) |
|
|
| |
| skolioza Posty: 951 Dołączył: 27 cze 06 |
|
|
http://www.skolioza.rowerpower…leria/index.htm Polecam trzecią fotkę od końca: Identyczny wielkościowo namiot jak sądzę (140x210) a w środku dwa rowery, dwa komplety sakw i dwie osoby - i tak przez cały tydzień To dopiero miłość! www.RetroMTB.pl http://www.facebook.com/pages/RetroMTBpl/139103036115861?ref=ts |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
skolioza napisał/a: Miłość wg. Skoliozego ![]() ja takich doznań jak Pan Skoliozy jeszcze nigdy nie przeżyłem....
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
Darek ![]() Posty: 271 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 lip 06 |
|
pit napisał/a: Pit, Ona czujna byla, ale gdy siódmy dzień minął to poległa-Niestety!!! ![]() |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

bo wsumie jak ogladam to zdjecie to przyznam ze jak by zrobiono je mnieB)
Ciepło i przytulnie. All in one
One for all