Test na cyklozę
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
Ze starego forum pozwoliłem sobie zebrać w kupę wyniki testu.![]() Diagnoza: Cyklozy nie stwierdzono | poniżej 100 punktów Łagodna cykloza | od 100 do 199 punktów Cykloza rozwinięta w pełni | od 200 do 400 punktów Bardzo zaawansowane stadium cyklozy | powyżej 400 punktów A tu link do testu: http://lasica.hostdmk.net/cykloza.html | |
| Edytowane przez pit dnia 01-10-2006 15:15 | |
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
mnie wyszło dzis 222 punty nie wiem czy to dobrze czy źle?
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
| 400 - jest gorzej niż myślałem. Pewnie szpital mi zaszkodził.. | |
|
| |
Darek ![]() Posty: 271 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 lip 06 |
|
| 199 to dobrze czy żle ???? | |
|
| |
|
Darek napisał/a: Ciesz się Chłopie! Jesteś prawie że zdrowy i na dodatek przez to bogatszy.. |
|
|
| |
Darek ![]() Posty: 271 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 lip 06 |
|
Zdrowy??? obawiam się że nie na długo . Pozdrawiam! |
|
|
| |
| Dominik64 Posty: 2 Miejscowość: kraków Dołączył: 12 sty 06 |
|
| no ja musze przyznać ze moja cykloza spadła do moze 10 pkt. To nie zart, w lesie niebyłem od 4 miesięcy A co do teamu to wogóle wszystko sie pozmieniało forum, strona, teamowicze. jejku | |
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
Robilem to rok temu i mialem cos ponad 400. Dzis zrobilem na koniec sezonu i mam jedyne 504 Ja juz chyba z tego nie wyjde ![]() Życie to rower! Rower to rower! |
|
|
| |
| Bystry Posty: 52 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
he he wyszło mi 227 czyli "cykloza w pełni" ale chyba jestem jeszcze uleczalny - tylko, że na odwyk nie pójdę![]() pozdro |
|
|
| |
| markooff Posty: 6 Dołączył: 1 lis 06 |
|
|
Hmm... 330 punktow badanie wykazalo Ale to glownie zasluga minionych lat (wiele pytan nie precyzowalo jak dawno , albo tez bylo na zasazie "wogole kiedys") no i faktu ze ostatnie lata jesli jezdzilem wogole, to starym zwyczajem, nie zwazalem nigdy na pogode Pozdrawiam | |
| Edytowane przez markooff dnia 01-11-2006 20:31 | |
|
| |
| Skocz do Forum: |

. Pozdrawiam!
Ja juz chyba z tego nie wyjde