Witam się z Wami :)
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Yatzek ![]() Posty: 124 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 gru 07 |
|
|
Dzień dobry, Właśnie się zapisałem ! mam na imię Jacek, mój rowerek to Ghost Midseason AMR LT, mój pierwszy wypad z Wami to: Rudno - 28.11.2007 (do tej pory śmigałem głownie z Waszym Leszkiem )Pozdrawiam Wszystkich, Do zobaczenia ! ! Ya. | |
| Edytowane przez Yatzek dnia 09-12-2007 00:50 | |
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
Ziom od Leszka nasz ziom Zapodaj avatara, to będzie łatwiej Cie rozpoznać ![]() |
|
|
| |
|
|
Jasne że zapodam avatara, ale muszę z re-sizować a gdzieś mi się Photoshop zapodział ![]() Ya. EDIT: Już mam gotowego Avatarka, ale nie da się dodać do profilu, chyba jakiś błąd w skrypcie PHP-Fusion, gdzieś już się z tym spotkałem ![]() | |
| Edytowane przez Yatzek dnia 09-12-2007 01:11 | |
|
| |
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
| Cześć Yatzek. Czy to ty na wyjeździe do Rudna, na czerwonym rowerowym w lesie zaliczyłeś okazałą "glebe" ? | |
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
Hejka Yatzku !! Lesławie, tak to nasz kolega lotnik FR, który lecąc w dół zaliczył bardzo niskie lądowanie czyli bardzo efektowną glebę. ![]() Kilka tygodni wcześniej jak jechaliśmy doliną Będkowską też Yatzek zaliczył niskie lądowanie z mojego powodu (ja pierwszy się uślizgnąłem szorując bokiem piękną, soczystą trawę). Najważniejsze że Yatzek gleb się nie boi
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
Nie hamuje k.. , a to podstawa ![]() |
|
|
| |
|
|
Hejka, Tak, tak, to ja ![]() Na szczęście gleby zdarzają mi się niezmiernie rzadko, ale jak już przywalę to aż miło popatrzyć Szczególnie jesienią,nie lubię tej pory roku Przedostatnią poważniejszą glebę miałem 2 lata temu, no i tą teraz. Ale jak zwykle się wylizałem i jest ok. Właśnie wgrałem Avatara i odpoczywam bo Leszek mnie dziś wykończył jazdą do ojcowa Ps. No i jasne że nigdy nie hamuję ![]() a tu track z naszej traski do Ojcowa | |
| Edytowane przez Yatzek dnia 25-12-2007 15:05 | |
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
Czesc Yatzek, zdaje się, że ta dziura w drodze do Rudna ma niejedno OTB na sumieniu. Ktoś bardziej złośliwy mógłby się tam w letni weekend z aparatem zaczaić.
Куба |
|
|
| |
|
|
Witaj Kubak ! No właśnie, to okropna dziura jest ![]() Ale na moją glebę, tym razem miała tyko wpływ pośredni. Juz po zjeździe, na dole, jak ją przeskoczyłem, chciałem ostrzec jadących z tyłu i jak na prędkość którą jeszcze miałem, za bardzo się obróciłem do tyłu. Podcięło mi koło przednie i w ułamku sekundy zobaczyłem kupę zgniłych liści przed oczyma ![]() |
|
|
| |
| Soter Posty: 1 Miejscowość: Kraków Bronowice Dołączył: 1 gru 07 |
|
Witam.Mam na imię wiesiek.Mam 28 lat i pomykam sobie na Giancie.Jak dotąd w samotności...mam nadzieję że się to zmieni![]() |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

)
Zapodaj avatara, to będzie łatwiej Cie rozpoznać