Dzienniczek treningowy

Autor Wiadomość
Axi mężczyzna

Axi
Miejscowość: Kraków
Dodane 09-12-2007 13:30 Dzienniczek treningowy
Jako projekt semestralny z Javy napisałem programik będący prostym dzienniczkiem treningowym. Może ktoś poszukuje jakiegoś i mu przypadnie do gustu...i co?.

Dostępny jest na mojej stronie (link w stopce) w dziale Pobieralnia -> Dzienniczek treningowy. Wystarczy ściągnąć, rozpakować i można uruchamiać. Do działania wymaga Javy, zaproponuje ściągnięcie odpowiedniej wersji, jeśli nie znajdzie takowej na komputerze.

Zgodnie z umieszczonym tam zapisem mam w planie poprawić statystyki, aby mogły być wyświetlane w postaci wykresów... ale obecnie nie wiem kiedy to dodam.

Pozdrawiam :)
Axi

lox mężczyzna

Dodane 09-12-2007 23:12 RE: Dzienniczek treningowy
Bardzo mi sie podoba ten dzienniczek. Bede używał ;) Jeśli mozna miec jakies zamówienie to chciałbym zeby były tam takie "flagi" na rzeczy ważne, jakiś alarm czy wykrzyknik jak kto woli. Wiem ze to już taki kalendarz windowsowski mi sie marzy ale co tam ;) W kazdym razie ten programik jest piękny.;) Polubilem go. Gratuluje umiejetnosci.

Grubasek ;)

Edytowane przez lox dnia 09-12-2007 23:13
krzysiek s mężczyzna

Dodane 10-12-2007 21:51 RE: Dzienniczek treningowy
Loxiu to o co prosisz możesz sam sobie zrobić:)w pasku narzędziowym masz "zarządzanie osobami"->"edytuj dane użytkownika"->"uprawiane sporty" i tam sobie dodasz takie coś na specjalne okazje:)
A co do samego dzienniczka to również bardzo mi sie podoba.
Pzdr

Axi mężczyzna

Axi
Dodane 23-02-2008 13:13 RE: Dzienniczek treningowy
Jakiś czas temu (3.01.08) informowałem o umieszczeniu na swojej stronce łatki, ale amba zjadła, wiec powtórzę:
v1.01:
[naprawione błędy]
- poprawne sumowanie ćwiczeń w podsumowaniu tygodnia w którym następuje zmiana roku

Teraz przyszła pora, na drobną poprawę ergonomii obsługi:
v1.02:
[ulepszenia]
- wygodniejsze przeglądanie dzienniczka dzięki przyciskom "poprzedni miesiąc" oraz "następny miesiąc"

[naprawione błędy]
- przy edycji danych z wcześniejszych miesięcy/lat po zatwierdzeniu zmian dzienniczek nie przeskakuje do obecnej daty tylko pozostaje tam gdzie był

Dzienniczek oraz łatki w dziale Pobieralnia -> Dzienniczek treningowy na mojej stronie. Link w stopce.

Pozdrawiam :)
Axi

Egoist mężczyzna

Egoist
Miejscowość: Kraków - Azory
Dodane 23-02-2008 21:53 RE: Dzienniczek treningowy
Exception in thread "AWT-EventQueue-0" java.lang.NoClassDefFoundError: com/toedter/calendar/JDateChooser
Chyna zapomniałeś wsadzić do jara jakiejś biblioteki ...

Dodane dnia 24 Luty 2008 09:46:55
Mój błąd - ściągnąłem sam update
Edytowane przez Egoist dnia 24-02-2008 09:47
Skocz do Forum: