Dzienniczek treningowy
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
Jako projekt semestralny z Javy napisałem programik będący prostym dzienniczkiem treningowym. Może ktoś poszukuje jakiegoś i mu przypadnie do gustu... .Dostępny jest na mojej stronie (link w stopce) w dziale Pobieralnia -> Dzienniczek treningowy. Wystarczy ściągnąć, rozpakować i można uruchamiać. Do działania wymaga Javy, zaproponuje ściągnięcie odpowiedniej wersji, jeśli nie znajdzie takowej na komputerze. Zgodnie z umieszczonym tam zapisem mam w planie poprawić statystyki, aby mogły być wyświetlane w postaci wykresów... ale obecnie nie wiem kiedy to dodam. Pozdrawiam |
|
|
| |
| lox Posty: 116 Miejscowość: Kraków Dołączył: 20 wrz 06 |
|
Bardzo mi sie podoba ten dzienniczek. Bede używał Jeśli mozna miec jakies zamówienie to chciałbym zeby były tam takie "flagi" na rzeczy ważne, jakiś alarm czy wykrzyknik jak kto woli. Wiem ze to już taki kalendarz windowsowski mi sie marzy ale co tam W kazdym razie ten programik jest piękny. Polubilem go. Gratuluje umiejetnosci.
Grubasek ;) | |
| Edytowane przez lox dnia 09-12-2007 23:13 | |
|
| |
| krzysiek s Posty: 68 Miejscowość: Kraków Dołączył: 24 wrz 06 |
|
Loxiu to o co prosisz możesz sam sobie zrobić w pasku narzędziowym masz "zarządzanie osobami"->"edytuj dane użytkownika"->"uprawiane sporty" i tam sobie dodasz takie coś na specjalne okazje![]() A co do samego dzienniczka to również bardzo mi sie podoba. Pzdr |
|
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
Jakiś czas temu (3.01.08) informowałem o umieszczeniu na swojej stronce łatki, ale amba zjadła, wiec powtórzę:v1.01: Teraz przyszła pora, na drobną poprawę ergonomii obsługi: v1.02: Dzienniczek oraz łatki w dziale Pobieralnia -> Dzienniczek treningowy na mojej stronie. Link w stopce. Pozdrawiam |
|
|
| |
| Egoist Posty: 62 Miejscowość: Kraków - Azory Dołączył: 5 sie 06 |
|
|
Exception in thread "AWT-EventQueue-0" java.lang.NoClassDefFoundError: com/toedter/calendar/JDateChooser Chyna zapomniałeś wsadzić do jara jakiejś biblioteki ... Dodane dnia 24 Luty 2008 09:46:55 Mój błąd - ściągnąłem sam update | |
| Edytowane przez Egoist dnia 24-02-2008 09:47 | |
|
| |
| Skocz do Forum: |

.
Jeśli mozna miec jakies zamówienie to chciałbym zeby były tam takie "flagi" na rzeczy ważne, jakiś alarm czy wykrzyknik jak kto woli. Wiem ze to już taki kalendarz windowsowski mi sie marzy ale co tam