ulotka
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
znalazłem w sieci taką ulotke może to jest sposób na pieszych na ścieżkach? połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
Przecież mamy nowego premiera, a on napewno zaprowadzi POrządek - nawet z niesfornymi pieszymi ![]() A tak na poważnie to za 2 pokolenia ludzie się przyzwyczają do ścieżek rowerowych i będzie OK
| |
| Edytowane przez pit dnia 12-12-2007 21:16 | |
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
Mam takie wrażenie, że Ci którzy chodza po ścieżkach rowerowych przejeżdżają obok nas na drodze w odległości 20 centymetrów. ps. Wczoraj właśnie napadłem na kolejnego kierowce, tym razem cysterny do wywozu szamba, który zmusił mnie do zjechania na pobocze. Dogoniłem go, bo zatrzymał się przed wiejskim sklepem. Mam taki stały tekst, który prawie zawsze wygłaszam/wykrzykuję do takich kierowców. Bez większej wiary, że dotrze. Niestety Куба |
|
|
| |
| dziczek Posty: 963 Dołączył: 18 kwi 06 |
|
Kubak, szkoda nerwów, a przecież jazda na rowerze to takie odprężające zajęcie Relax! Można przynajmniej potrenować refleks w warunkach bojowych. Masz przynajmniej motywację, żeby się starać profesjonalnie uciec na pobocze, bo jak nie to...
Team Jubilat Polska |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |