Szukamy pięknych miejsc :)
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
Na początek jedno z nich. Gdzie to jest ? Kto wie ? Kto zrobi aktualne zdjecie tego miejsca ma piwo u mnie
furman dodał/a następującą grafikę: ![]() |
|
|
| |
| hokeistamtb Posty: 77 Dołączył: 22 kwi 07 |
|
|
To miejsce wedlug mnie znajduje sie na koncu alejek koło wisły..w tyńcu..tam na gorze po prawej stronie jest klasztor..w dolnym lewym rogu,nie widac oczywiscie na tym zdjeciu,ale znajduje sie taka przyczepa gdzie mozna cos sobie kupic do picia i jedzenia..do gory sie jedzie sie do Tynca,w dole jest taki krotki pomost,a w lewo alejkami w strone zapory. Zgadłem gdzie to jest czy nie ?? ![]() |
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
| Dokładnie. W tym miejsu prom sobie pływał. | |
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
Też to potwierdzam, to ulica biegnąca: w dół pod samą Wisłę, do góry do Tyńca przejeżdżając obok klasztoru.
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
| skolioza Posty: 951 Dołączył: 27 cze 06 |
|
No Furmani toś za łatwe wymyślił... dawaj następne ![]() www.RetroMTB.pl http://www.facebook.com/pages/RetroMTBpl/139103036115861?ref=ts |
|
|
| |
| mt_jr Posty: 478 Miejscowość: kraków Dołączył: 1 paź 06 |
|
|
Wiem, że analogia rowerowa jest dość odległa (spacer z psem przy trasie końcówki Jura Maratonu, czyli w Mydlnikach), ale żeby nie śmiecić to się podłączę do wątku foto. Panie i Panowie: pierwsze tegoroczne przebiśniegi!!
http://www.xouted.com - zobacz nową wersję mojego bloga! |
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
Ha. Tak czułem, że to już!
Куба |
|
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
Czy trzeba zgadywać miejsce gdzie rosną ? ![]() EDIT: gorączka jeszcze lekka
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE | |
| Edytowane przez Kocur dnia 23-02-2008 10:11 | |
|
| |
|
mt_jr napisał/a: Kocur napisał/a: Kot, czytaj uważniej! ![]()
|
|
| |
| skolioza Posty: 951 Dołączył: 27 cze 06 |
|
|
hehe,u mnie w ogrodzie też rosną od paru ładnych dni - wiosna idzie!
www.RetroMTB.pl http://www.facebook.com/pages/RetroMTBpl/139103036115861?ref=ts |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
jeżeli dobrze zgadnąłem to to jest to miejsce
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama | |
| Edytowane przez pocio dnia 25-02-2008 14:01 | |
|
| |
|
| Zgadłem wg sjp jest poprawnie - to tak w ramach walki o poprawną pisownie polską. Sam walę często błędy i style, więc nie traktuj tego jako dogryzyanie. | |
|
| |
|
|
Łukasz nie zauważyłeś że jest to celowy błąd? zrobiłem go z pełną premedytacją. Nie umiem wkleić tego zdjęcia poprawnie może ktoś mnie oświeci jak to zrobić? połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
Ok sorry. Jeszcze nie piłem kawy.![]() Chyba dałęś link do całej strony z albumem do przeglądania, a trzeba tylko link do foty. | |
| Edytowane przez Luki dnia 25-02-2008 11:18 | |
|
| |
Axi ![]() Posty: 3258 Miejscowość: Kraków Dołączył: 8 sie 06 |
|
|
No dokładnie, link był do adresu strony na której zdjęcie jest umieszczone, a nie samego zdjęcia jako takiego. Podpowiedź: najczęściej adres zdjęcia ma końcówkę .jpg .png lub .gif. Przykład adresu dla powyższego zdjęcia to: rowerowanie.pl/images/photoalbum/album_72/zdjecia-00351.jpg w odróżnieniu od rowerowanie.pl/photogallery.php?photo_id=3991 Pozdrawiam |
|
|
| |
|
dobra już poprawiłem. Chyba ja też dzisiaj o czym innym myślałem.![]() Dodane dnia 26 Czerwiec 2008 18:59:50 a teraz dla znawców okolicy ![]() co to jest? jest to zdjęcie aktualne połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama | |
| Edytowane przez pocio dnia 26-06-2008 19:04 | |
|
| |
|
Nie ważne co za miejsce, ważne, że po tych schodach powinniście zjeżdżać! Co to za sprowadzanie?
|
|
| |
|
To jest pociobrygada na schodachdozjechania
Куба |
|
|
| |
|
twardzielom, którzy chcieliby po tych schodach zjechać mogę zapewnić transport na miejsce i na dole ustawić się z kamerą, ale po sezonie maratonowym by nie osłabiać teamu. ![]() Na zdjęciu jest widoczny tylko fragment tych schodów. (łatwiejszy) połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
|
No, dobrze, dobrze... żartujemy sobie. A co to za miejsce?
Куба |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |