Witam Wszystkich serdecznie.

Autor Wiadomość
ROBI73 mężczyzna

ROBI73
Miejscowość: KRAKÓW
Dodane 25-03-2008 21:06 Witam Wszystkich serdecznie.
Witajcie !Chciałbym się przywitać ,pewnie tak jak ja ze zniecierpliwieniem czekacie na przyjście wiosny :)Właśnie sprzedałem swój stary rower z amorem tylko z przodu i zakupiłem coś mega full na wypasie ale jeszcze w terenie nie udało się sprawdzić bo ta pogoda jest dobijająca:[

robi73

Kubak mężczyzna

Kubak
Miejscowość: Kraków-Zielonki
Dodane 25-03-2008 23:00 RE: Witam Wszystkich serdecznie.
Cześć Robi. Pogoda rzeczywiście obrzydliwa. Pochwal się co ujeżdżasz (link, foto) popodziwiamy wirtualnie, a jak się poprawi to może w rzeczywistości, jeśli się pojawisz na jakieś wycieczce (czytaj forum, co chwilę się coś ogłasza).

Куба

Maly mężczyzna

Maly
Dodane 28-03-2008 23:02 RE: Witam Wszystkich serdecznie.
Witajcie !... w terenie nie udało się sprawdzić bo ta pogoda jest dobijająca:[ROBI73

Co cię nie dobije to cię wzmocni, a fulla trza do błota i śniegu niech się ładnie dociera ;)

Rower lekarstwem na wszystko :)

ROBI73 mężczyzna

ROBI73
Miejscowość: KRAKÓW
Dodane 31-03-2008 22:30 RE: Witam Wszystkich serdecznie.
Witam ,z utęsknieniem wlazlem na rower kilka razy i już zaczynaja sie problemy po wczorajszym wypadzie skaszaniło mi się pokretlo w damperze Fox Triad kręci się wkoło i nic nie ustawia nie blokuje skoku itd.nie było hard coru tylko parę przypadkowych wjazdów w kałuze i błota ,nie wiem co jest grane bo nie moge sie dostać do środka a nie chcę obrobić imbusa pewnie skończy sie na serwisie może cos poradzą.

robi73

Skocz do Forum: