jaka TV pokazuje najwiecej kolarstwa?
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| superMario Posty: 640 Miejscowość: krakow Dołączył: 18 sie 06 |
|
|
mam pytanie odnosne kolarstwa mysle o jakiejs platformie cyfrowej -i stad pytanie -gdzie go najwiecej? -dodam ze ostatnio ogladalem Romandie na platformie "N"sportHD z naszym Sylwestrem Szmyd -przyznam ze jest rewelacyjny i chcialbym tego wiecej ![]() poradzcie amatorowi
|
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
Eurosport pokazuje sporo wyścigów. Paryż Roubaix, Giro d`Italia, Tour de France, Tour de Pologne, chyba Vuelta Espana
Куба |
|
|
| |
Andy ![]() Posty: 1299 Dołączył: 21 kwi 07 |
|
|
dawno, dawno temu z kolegami właśnie oglądałem Tour de France na Eurosporcie. Koledzy nawet nie byli zainteresowani samym wyścigiem, tylko świetnymi, zabawnymi czasami relacjami prowadzonymi przez Panów: Tomasza Jarońskiego i Krzysztofa Wyrzykowskiego( jeśli mnie pamięć nie myli). |
|
|
| |
| Makswelll Posty: 82 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 kwi 07 |
|
a ja dawno temu oglądałem Wyścig Pokoju w TVP
S-REBRNY S-WORKS S-KŁADAK |
|
|
| |
| Egoist Posty: 62 Miejscowość: Kraków - Azory Dołączył: 5 sie 06 |
|
| Eurosport - kolarstwo w maju pod znakiem Giro d'Italia | |
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
Haaaa.... Wydało się!! Ciapek stosuje najnowsze techniki treningu, czyli wystarczy oglądać jak jeżdżą wycinaki, żeby potem stać na pudle. ![]() ![]()
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
| superMario Posty: 640 Miejscowość: krakow Dołączył: 18 sie 06 |
|
Eurosport - kolarstwo w maju pod znakiem Giro d'ItaliaEgoist wlasnie teraz ogladam FAJNE
|
|
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
Odświeżamy team bo Tour de France 2009 już się zaczął ! ![]() Kto oglądał dzisiaj transmisję albo wieczorne skróty to widział jak się wszystko nieźle popieprzyło w generalce a to dopiero 3 etap
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
|
Panie i Panowie RAI UNO Rai Due Televisione Vaticana nawet ma 20 minutowe relacje z Giro i Wielkiej Pętli
|
|
|
| |
Kocur ![]() Posty: 1596 Miejscowość: Kraków Dołączył: 15 kwi 06 |
|
|
20 minut ? Eurosport za free w każdej kablówce ma całość relacji live ![]() do tego wieczorny "highlights" około godziny MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
|
Podobno w necie można oglądać Tur de Frans, ale pytanie: Czy ktoś może podać linka?
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
| link | |
|
| |
| Skocz do Forum: |