kamera na rower
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| erni Posty: 86 Miejscowość: kraków Dołączył: 5 paź 07 |
|
| Chciałbym kupić kamerkę na rower. Czy może mieliście z czymś takim do czynienia, na co należy zwrócić uwagę? | |
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
|
Niedawno w w BB był test. Jak tylko znajdę to może zeskanuję i podeślę Ci. Jednak moje odczucia są mieszane. Fajne filmy powstają gdy ktoś kręci jadącego rowerzystę, a nie wtedy gdy kamera jest przykręcona do kierownicy. Wychodzi więc, że lepiej jej używać trzymając w dłoni i kręcić kumpli niż nagrywać przednie koło. A jeszcze kwestia jakości jaką oferuje taka kamerka. Bez cudów. Też myślałem o takiej zabawce ale jakoś mi przeszło. |
|
|
| |
| vol7 Posty: 54 Miejscowość: s Dołączył: 26 kwi 08 |
|
|
http://www.toys4boys.pl/Kamera…ji-item339.html Tutaj masz coś takiego, mnie się to podoba, bo można niezłe wariacje tym robić, ale jednak kilogram na kasku to to miłe nie będzie... |
|
|
| |
| mucher Posty: 31 Dołączył: 10 sty 07 |
|
|
Oprócz testów w bikeboardzie widziałem też trochę opisów tego ATC2K w necie - i średnio to ciekawie wygląda. Zresztą - zobacz sobie choćby na youtube szukając ATC2K. Swoją drogą tradycyjnie cena w Polsce jest od czapy - 530 zł za coś, co w Stanach sprzedają za mniej niż połowę tego (choć rekordem są chyba niektóre toole Topeaka - kosztujące równo 1/3 polskiej ceny). |
|
|
| |
| Makswelll Posty: 82 Miejscowość: Kraków Dołączył: 25 kwi 07 |
|
|
TU jest nieco taniej.
S-REBRNY S-WORKS S-KŁADAK |
|
|
| |
| erni Posty: 86 Miejscowość: kraków Dołączył: 5 paź 07 |
|
| Dzięki za linki. Faktycznie nic rewelacyjnego. Zaczekam z kupnem, aż technika pójdzie trochę bardzej do przodu. Mam ręczną kamerkę FULL HD, a połączenie jakości z kamerką ATC-2k mija się z celem. | |
|
| |
| Skocz do Forum: |