(k)night rider - jak dołączyć
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
spinoza ![]() Posty: 1419 Miejscowość: Kraków - Kliny Dołączył: 7 sie 06 |
|
|
..całą zimę jeżdżę pod księżycem to teraz zdecydowanie wolę pod słońcem ...
Połowa niewyczyszczonego błota odpadnie sama. |
|
|
| |
PePe ![]() Posty: 1074 Dołączył: 22 sie 06 |
|
| Mało ludzi bo nic nie powiedzieliście .... | |
|
| |
| Jelitek2 Posty: 269 Dołączył: 27 lis 06 |
|
| Pisałem u nas na forum :-P nie przyszło mi do głowy żeby tutaj napisać. Następnym razem napiszę Ci SMSa :-) | |
|
| |
| piotr Posty: 291 Miejscowość: Królewski Kraków Dołączył: 8 lis 06 |
|
|
Dzisiaj jazda dłuzsza , tzn podjedziemy pod zamek w Rudnie, troche asfaltów, troche szutera, terenik oczywiście będzie, jakby co to o 21.00 pod kolorowymi koszami na odpady na końcu Błoń, będe ja i Jelitek napewno. edit: Po drodze nie ma gdzie tankować, więc trzeba mieć zapasy niestety. | |
| Edytowane przez piotr dnia 26-07-2009 19:53 | |
|
| |
|
Jazda była, a co!![]() W duecie jeździ sie rewelacyjnie, pod Zamkiem byliśmy, w sumie parametry jazdy - 71 km ,czas 3,25 na przyzwoitym poziomie. Najciekawszy był zjazd po polach do Brzoskwini w z dziurami po deszczach, najciemniej - w Lesie Zabierzowskim, w sumie nie byłem chętny oglądać sie za siebie;) |
|
|
| |
|
| Dzięki Piotr za jazdę, było rewelacyjnie! mam nadzieję że wkrótce ktoś do nas dołączy i nie będziemy jedynymi takimi wariatami którzy jeżdżą w miarę regularnie po nocy :-) | |
|
| |
|
|
No i znów przegapiłem, ale wczoraj i tak bym się nie wyrwał. A w tygodniu? |
|
|
| |
|
| Wstępne plany są na czwartek. Pewni wyruszymy tak jak zwykle koło godziny 20-21. Pepe podeślij mi na PW swój numer tel. bo po zmianie telefonu nie mam do Ciebie komórki. | |
|
| |
|
To wstępnie piszę się na czwartek, lepiej koło 21, o 20 jest jeszcze jasno ![]() |
|
|
| |
| Forrest Posty: 2 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 mar 09 |
|
Dołączy Jelitku ...tylko sobie z lampką zrobię porządek. Myślę że za tydzień max będę już z Wami regularnie śmigał . Pozdrowki! It's... |
|
|
| |
|
| No i super :-D a co Dinem?? | |
|
| |
|
Śmigamy bo forme robimy hehe![]() Dzisiaj tak spontanicznie pojechałem jak już szarzało, tak na fotki jakieś ale szosóweczką , a skończyło się to na mini treningu szosowym Kraków-Kryspinów. ![]() ![]()
|
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
Od następnego tygodnia-ja z Wami zaczynam, bylem dziś w Wolskim koło 21:30-22:15 i było nieziemsko...a odgłosy zwierzaków cud nad Tybrem
|
|
|
| |
|
Lasek Wolski to nie przygoda, zapytaj Jelitka jak się ściga z psami po ciemaku po wsiach i leci po polach gdzie ze trzy razy byśmy fikoły robili.Dzisiaj jadę tak ale zupełnie na luzie ale szosówką , raczej tylko asfaltami, trasa od ok 30 - do nie wiem jak wypadnie, aby pokręcić start 21 pod koszami na odpady na Błoniach. Jeśli podoga się utrzyma to w czwartek będzie terenowo +- jak rok temu dużo dziur i wąwozów, czyli jakoś tak trasy z maratonów zmiksowane. Czas jazdy ok 4-5 godzin, start o 21 pod koszami na odpady na końcu Błoń. |
|
|
| |
|
| Info od Piotra: nie jedzie dzisiaj na szosę tylko o 21 rusza w teren testować rower. | |
|
| |
|
Zdążyłem , jade tak do lasku i pobliże przetestować fula Gianta VT w sumie do psrzedaży jest ale trzeba go przewietrzyć lekko.
|
|
|
| |
|
| No to jedziemy jutro ( 21.00 ) jak nie pokropi w międzyczasie, bedzie lekka jazda i troche do zrobienia km. | |
|
| |
| Michnik Posty: 1087 Miejscowość: Kraków Dołączył: 5 kwi 06 |
|
|
Jutro czyli dziś (czwartek) ? |
|
|
| |
| leszek Posty: 390 Miejscowość: Kraków Dołączył: 16 kwi 06 |
|
| Michnik wybierasz się dzisiaj ? | |
|
| |
|
| tak czwartek to dzisiaj. Startujemy o 21 spod lądowiska dla helikopterów na błoniach. Zapraszamy :-) | |
|
| |
| Skocz do Forum: |