(k)night rider - jak dołączyć
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
| pit Posty: 1619 Dołączył: 9 sty 06 |
|
| Jeśli jesteś zainteresowany wspólnymi jazdami po ciemku to zasygnalizuj o tym fakcie na forum w tym temacie. | |
|
| |
| Egoist Posty: 62 Miejscowość: Kraków - Azory Dołączył: 5 sie 06 |
|
Chlopaki i dziewczęta, działacie jeszcze? ![]() Można z wami pojezdzić ? |
|
|
| |
|
| No to jesteś już w grupie. Zapraszamy! | |
|
| |
| skrzynia Posty: 566 Miejscowość: bikegaraż Dołączył: 29 lip 06 |
|
Hej ![]() Proszę o dołączenie mnie do grona (k)night ridera Jeśli tylko termin będzie mi odpowiadał zjawie się. |
|
|
| |
|
| No Witaj Piotrze - jesteś na powrót w grupie! W końcu napisałeś u nas posta. Mam nadzieję, że wybierzesz się jednak już niedługo z nami na jakąś wieczorną jazdę.. Ta grupa jest dla osób jeżdżących, a nie tylko czytających po nocy. Nie liczy się ilość tylko jakość.. | |
| Edytowane przez pit dnia 15-10-2006 18:28 | |
|
| |
| ChuckNorris Posty: 360 Miejscowość: Kraków Dołączył: 11 paź 06 |
|
Dla chucka nie ma nic niemożliwego zatem dołączam się a co myslicie o tym sprzęcie?http://www.cateye.com/fr/product_detail/346
"Until you get two suspended 29er wheels under your ass you aint riddern nothing yet." |
|
|
| |
| gres Posty: 46 Dołączył: 1 lis 06 |
|
|
heja wszystkim czy mozna wiedziec kiedy grupa jezdzacych jezdzi ![]() Wczoraj liczylem na to ze was spotkam pod mostkiem o 18 , ale niestety , kiedy jezdzicie? |
|
|
| |
| mars0 Posty: 70 Miejscowość: Tu i tam. Dołączył: 25 lis 06 |
|
Kiedy planujecie najbliższy nocny wyjazd ? Noca jeździcie asfaltami czy może też terenem?![]() |
|
|
| |
| szaman696 Posty: 561 Dołączył: 16 mar 07 |
|
Jeździcie coś teraz wieczorami?? i czy jest to szosa czy teren jeśli wogóle?
Oby noga podawała!! www.bikeholicy.pl |
|
|
| |
furman ![]() Posty: 3227 Miejscowość: Kraków Dołączył: 9 sty 06 |
|
| Ja myśle coś pośmigać w nadchodzącym tygodniu, Raczej teren jeśli oczywiscie bagna tam nie będzie. | |
|
| |
| Orkiestra Posty: 697 Miejscowość: Krzyszkowice Dołączył: 9 sie 06 |
|
|
jak tylko padac nie bedzie jestem za tym pomyslem
mistrz ciętej riposty |
|
|
| |
| Marcin Posty: 1656 Dołączył: 9 sty 06 |
|
szaman696 napisał/a: tylko szosa, teren to na maratonie B) ![]() |
|
|
| |
|
marcin napisał/a: Cross!! Nie wprowadzaj Kolegi w błąd! (k)NightRider to tylko w terenie! Temat ten już był wałkowany przecież. Szosa nocą to nic innego jak Bulwar"s Night Riders więc nie gadaj głupot Cross!! Co do jazd wieczornych to są one prowadzone i zainteresowanych kieruję do naszego głownego specjalisty w tym temacie - Zbyszka i nocnego wycinaka Skoliozego.. zresztą jak sam Furmani pisze trzy posty wyżej - coś jest na rzeczy i wkrótce pośmigamy w terenie przy księżycu.. | |
| Edytowane przez pit dnia 18-03-2007 14:33 | |
|
| |
| dziczek Posty: 963 Dołączył: 18 kwi 06 |
|
Szosa jest do bani, no chyba że ktoś lubi wąchać spaliny i jak go mijają na centymetry pędzące samochody ![]() |
|
|
| |
| hokeistamtb Posty: 77 Dołączył: 22 kwi 07 |
|
Kiedy jakis wypadzik noca?![]() |
|
|
| |
| harry Posty: 28 Miejscowość: B-B Dołączył: 3 lis 07 |
|
|
Pozdrawiam k'najtrajderow B) Niestety z racji odleglosci nie mode z Wami porowerowac a zapewniam, ze w okolicach Bielska rowniej mamy zakrecona grupke nie mogaca spac po nocach ![]() A gory z lampka zapewniaja spoooora dawke adrenaliny ![]() |
|
|
| |
| Pirx Posty: 663 Miejscowość: Klucze Dołączył: 16 maj 07 |
|
| E tam Harry, po pracy akurat będziesz miał ciemno, a do Krakowa spod Wolbromia nie będzie daleko. Pozostaje tylko kwestia, czy Ci się rower zmieści w samochodzie. | |
|
| |
| piotr Posty: 291 Miejscowość: Królewski Kraków Dołączył: 8 lis 06 |
|
|
Odswierzam temat w związku z tym iż jest ciepło w nocy to mozna by cos pokręcić. Na poczatek może jakieś nocne kręcenie po Błoniach. Wiem że to tak nagle , ale dzisiaj chciałby ktoś pokręcić tak od 23 do 0.1 , w planie z 10 lub więcej kółek, na szoskach albo jak kto woli. Jakby co to mozna sms-a wysłać, podam miejsce spotkania p.s. W tygodniu można coś terenowego zapodać jak za dawnych lat. |
|
|
| |
| piotr Posty: 291 Miejscowość: Królewski Kraków Dołączył: 8 lis 06 |
|
|
Dzisiaj odbyła sie premiera tegoroczna jazdy nocnej, trasa była w miare lekka, typu Skała Kmity jakieś szutry i asfalty w tempie ekspresowym nawet, kilometrów natłukłem 42,32, ze srednią powyżej 21 km/h Jechałem z dawnym kolega JELITKIEM , który jak nikt jest dobrym kompanem na nocne jazdy, także czy jesteś czerwony czy zielony nie ma to znaczenia , możesz z nami jeżdzić, wymagany dobry humor i zero stracha w lesie. W planach jest SETKA terenowa nocna ( czas przejazdu ok 4-4,5 godz ), a takze maratonik nocny grupowy. Z nami nie zginiesz w terenie, znam ścieżki z zamknietymi oczami, także zawsze trafiamy do celu. Jest pomysł zorganizować jazde nocno-dzienną 24 godzinną, start o 00.00 i koniec także , czyli 24 h w terenie, ale w okolicach Krakowa po wyznaczonej trasie - która bedzie zahaczać o nocne sklepy ( typu stacja benzynowa ) , czy pomysł chwyci ???. Prosze o uwagi i ewentualne pomysły raczej normalne. Trasa biegła by w miare bezpiecznymi terenami kółko miałoby ok 90 km , każdy jechałby na własne ryzyko, cel raczej nie ścigancki, ale rywalizacja wskazana w celu podciągnięcia własnych umiejetności i pokonania barier, no i ważna uczciwość w pokonaniu podanej trasy ( nie skracania jak to na maratonach zazwyczaj jest ) , jest szansa na zrobienie ok 350 - 400 km w 24 h, przewyższenia na kółko ok 750 m .Data do ustalenia. Także Jelitek fajnie było dzisiaj , na pochybel ............... wiesz komu ( ludize musza dorosnać ) , a jak kto chętny to proszę się zgłaszać, następna jazda także terenowa ( w bezpiecznym terenie ) odbędzie się .... dam znać. |
|
|
| |
| Jelitek2 Posty: 269 Dołączył: 27 lis 06 |
|
| Ja też dziękuję za wspólną jazdę :-) super było pośmigać wspólnie po kilku miesiącach przerwy. Brakowało mi tych nocnych jazd jak tlenu :-) Zastanawiam się tylko czemu tak mało chętnych jest do śmigania w nocy? Boicie się czy co? | |
|
| |
| Skocz do Forum: |

a co myslicie o tym sprzęcie?