Pieskowa Skała - 11.10.2008
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
|
Koniec w tym sezonie z maratonami ,a zatem nastał czas na poturlanie się po okolicach Krakowa. W sobotę 11 października planuję wypad na Pieskową Skałę zachaczając po drodze o Zabierzów, Bolechowice, Ojców i Sąspów. Zapraszam wszystkich chętnych na wspólną wycieczkę. Wyruszamy spod Smoka o godz. 10.00. Przewiduję tempo umiarkowane. Wyjazd odbędzie się o ile pogoda dopisze. |
|
|
| |
| Michu Posty: 984 Miejscowość: Kraków/Roma/San Gimignano Dołączył: 16 wrz 08 |
|
| Jeśli będzie pogoda z chęcią się pisze..oczywiście jeszcze potwierdzę czy będe czy nie by nie było "kwasu". | |
|
| |
| kasia Posty: 282 Dołączyła: 29 wrz 06 |
|
A moze w niedziele jednak...dolaczymy wtedy po pomiarach mocy ![]() |
|
|
| |
Luki ![]() Posty: 2502 Miejscowość: Kraków Dołączył: 27 mar 06 |
|
Tak, tak akurat bedzie rozjazd przed imprezą u Leszka ![]() Dodane dnia 04 Października 2008 15:04:13 No chyba, że te góry Furmana zrobimy. Trzeba sie jakoś dogadać/ugadać ![]() | |
| Edytowane przez Luki dnia 04-10-2008 15:04 | |
|
| |
|
A moze w niedziele jednak...dolaczymy wtedy po pomiarach mocy W niedzielę akurat jedzie Kubica i mało czasu na wycieczkę , ale może za to w niedzielę zrobimy wspólny wypad na szoszce . Tak żeby wyszło ze 3 godziny jazdy i "setunia" km będzie. ![]() |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
mam nadzieję, że tak kolo 15 wrócimy bo na koncert trzeba się przygotować.
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
| krzychum Posty: 19 Miejscowość: Kraków Dołączył: 23 sie 06 |
|
No to ja też się pewnie wybiorę. Liczę na to tempo umiarkowane ![]() |
|
|
| |
|
No to ja też się pewnie wybiorę. Liczę na to tempo umiarkowane Jak najbardziej przewiduję tempo umiarkowane wycieczkowe. ![]() |
|
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
Ja też będę
...całe życie drugi! |
|
|
| |
Kubak ![]() Posty: 2452 Miejscowość: Kraków-Zielonki Dołączył: 21 mar 07 |
|
|
Zdecydowanie zamierzam być. Tym samym będę gwarantem umiarkowanego tempa.
Куба |
|
|
| |
Madzik ![]() Posty: 87 Miejscowość: Kraków Dołączyła: 29 cze 08 |
|
| A można prosić o dokładniejszą trasę wycieczki, to może dałączę gdzieś po drodze. | |
|
| |
|
A można prosić o dokładniejszą trasę wycieczki, to może dałączę gdzieś po drodze. MagdaPe Plan wycieczki jest nastepujący: Smok-Błonia-Szczyglice-Las Zabierzowski-Zabierzów-Bolechowice-czerwony rowerowy-zielony rowerowy-Dol. Będkowska-eksperymentalna droga do dol.Sąspowskiej lub zjazd do Bramy Krakowskiej-dol. Sąspowska-żółty turystyczny-Pieskowa Skała-czerwony turystyczny-dol. Zachwytu- Ojców-powrót do Krakowa dol.Prądnika |
|
|
| |
pe_pawel ![]() Posty: 353 Miejscowość: Kraków Dołączył: 18 cze 07 |
|
|
To ja jeszcze podrążę temat: Czy przewidywany jest gdzieś dłuższy popas? A jeśli tak to gdzie i mniej-więcej o której godzinie? Moglibysmy wtedy dołączyć w biegu. Dwa Pi Er |
|
|
| |
PePe ![]() Posty: 1074 Dołączył: 22 sie 06 |
|
| A o której można się was spodziewać na Błoniach, chętnie tam dołączył... | |
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
dobrze że odpuściłem tą wycieczkę bo mam tak rewelacyjna forme, że aż strach. Został mi tylko lans po bulwarach
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
|
Żałuj Pocio było bardzo fajnie. Pod Smokiem stawiła grupa 8 osób: Elawinia, Dziczek, Kubak, Maciu, Banderas/Andrzej/, PePe, lesław i nowy kolega, który mam nadzieję że się przypomni. A po drodze na mały kawałek jazdy dołączyły jeszce 2 osoby: MagdaPe i pe_pawel. Plan wycieczki zostal wykonany w 100%. Mnie wyszło z domu 89km i czas efektywnej jazdy 4h 30min. Dzięki wszystkim za miłą wycieczkę. ![]() A na koniec zagadka : Kto z uczestników wycieczki robił salto wraz z rowerkiem w lesie Zabierzowskim ? Podpowiedź: Ten co ma ramę Boplighta. ![]() |
|
|
| |
| dziczek Posty: 963 Dołączył: 18 kwi 06 |
|
|
I kto później śmigał na ósemce z przodu? Kolejna zagadka: Kogo pod koniec wycieczki sprowadziło do lasu i omal nie wessało?
Team Jubilat Polska |
|
|
| |
| delikt Posty: 22 Dołączył: 11 paź 08 |
|
Przypomina sie nowy kolega, wlasciciel zoltego Marina. Serdeczne dzieki za naprawde super wycieczke i mile towarzystwo.Byla to moja pierwsza i dzis juz wiem ze nie ostatnia wycieczka z gronem Szanownych Zielonych. Rower jest definitywnie najlepszym lekiem na jesienna depreche Do milego, szybkiego zobaczenia, mysle ze juz za tydzien, na kolejnej eksploracji rowerowych szlakow. |
|
|
| |
|
... Nie ukrywam , że długo musiałem myśleć nad twoją zagadką ,ale to chyba mnie las lekko wessał. ![]() |
|
|
| |
| dziczek Posty: 963 Dołączył: 18 kwi 06 |
|
Jak czytam, PS'y rozjaśniają nieco umysł
Team Jubilat Polska |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |