7 dolinek - 19.10.08
| Autor | Wiadomość |
|---|---|
Leslaw ![]() Posty: 3705 Miejscowość: Kraków Dołączył: 19 lip 06 |
|
O ile pogoda dopisze wybieram się w najbliższą niedzielę na rekonesans po siedmiu podkrakowskich dolinkach. Jeżeli będą chętni na wycieczkę to zapraszam pod Smoka na godz. 11.30. Trochę późniejsza godzina wyjazdu może niektórych dziwić ale poranne F1 też ma swoje prawa. Przewiduję tempo umiarkowane.![]() |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
godzina podoba mi się. Jak rodzina mnie nie przysiądzie to się pojawię.
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
| kasia Posty: 282 Dołączyła: 29 wrz 06 |
|
Jade ![]() |
|
|
| |
| vol7 Posty: 54 Miejscowość: s Dołączył: 26 kwi 08 |
|
Też się może wybiorę, jeśli tylko nikt nie będzie chciał mnie zająć na ten czas ![]() |
|
|
| |
Maciu ![]() Posty: 2014 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 kwi 08 |
|
Jade!
...całe życie drugi! |
|
|
| |
| Godul Posty: 115 Miejscowość: Kraków Dołączył: 21 mar 08 |
|
Czy te dolinki to na góralu ?![]() |
|
|
| |
| delikt Posty: 22 Dołączył: 11 paź 08 |
|
Stawiam sie bankowo! Wycieczka w ostatnia sobote z ekipa Zielonych bardzo mi sie podobala. Obawiam sie tylko, ze pogoda moze nie dopisac w nadchodzacy weekend . Jaka jest przyblizona trasa wycieczki Szanowny Panie Organizatorze? Do zobaczenia. |
|
|
| |
pocio ![]() Posty: 3929 Miejscowość: Kraków Dołączył: 4 wrz 06 |
|
|
pogoda została zamówiona i będzie idealna do jazdy na goralu.
połowa problemów odłożonych rozwiązuje się sama |
|
|
| |
|
... Jaka jest przyblizona trasa wycieczki Szanowny Panie Organizatorze? Do zobaczenia.delikt A zatem mając na uwadze szanowne zapytania , nadmieniam co jest w planie: Smok- Błonia- Rząska- Brzezie- Dol. Kluczwody- Dol. Bolechowicka- Dol. Kobylańska- Dol.Będkowska- przecinamy Dol. Szklarki - Dol. Racławki- Rudawa - Nielepice- Brzoskwinia- Dol. Brzoskwinii- Morawica - Kraków ![]() Dodane dnia 15 Października 2008 23:18:23 Czy te dolinki to na góralu ? Godul jaja sobie robisz ? Oczywiście, że na kolarce. ![]() | |
| Edytowane przez Leslaw dnia 15-10-2008 23:18 | |
|
| |
| Godul Posty: 115 Miejscowość: Kraków Dołączył: 21 mar 08 |
|
To jadę, tak czy siak ...![]() |
|
|
| |
|
W miare checi, ochoty i czasu proponuje jeszcze fakultatywnie zawadzic o doline Mnikowska. Zamiast siedmiu bedzie osiem dolinek. A nie od dzis wiadomo, ze " osemka " jest szczesliwa liczba Proponuje wziac to pod rozwage Do milego zobaczenia... |
|
|
| |
|
W miare checi, ochoty i czasu proponuje jeszcze fakultatywnie zawadzic o doline Mnikowska. Zamiast siedmiu bedzie osiem dolinek. A nie od dzis wiadomo, ze " osemka " jest szczesliwa liczba Pomysł dobry . Napewno wezmę to pod uwagę. ![]() A propos. Mnie się wydawało , że to siódemka jest szczęśliwa. | |
| Edytowane przez Leslaw dnia 16-10-2008 19:33 | |
|
| |
| Grigor Posty: 30 Dołączył: 25 lip 08 |
|
| Szanowny Kierowniku a jaki to mniej wiecej bedzie dystans i przybliżony czas przejazdu? | |
|
| |
|
Szanowny Kierowniku a jaki to mniej wiecej bedzie dystans i przybliżony czas przejazdu?Grigor ![]() Ale licz na 5 godzin jazdy. |
|
|
| |
MiśQ ![]() Posty: 3416 Miejscowość: Kraków Dołączył: 13 sty 06 |
|
Urwała mi się linka od tylnej przerzutki, zauważyłem jak myłem bika pół godziny temu. Nie pojadę ![]() Bawcie się dobrze!
Grunt to nie przemęczać się! |
|
|
| |
|
| Chcesz? Mam jedną (używaną jeden dzień) mogę poszukać | |
|
| |
| woockash Posty: 30 Dołączył: 8 sie 07 |
|
| Którędy dokładnie będziecie przejeżdżać przez Błonia i o której można się Was spodziewać? Chętnie bym się tu dołączył, jeżeli nie macie nic przeciwko. | |
|
| |
|
Którędy dokładnie będziecie przejeżdżać przez Błonia i o której można się Was spodziewać? Chętnie bym się tu dołączył, jeżeli nie macie nic przeciwko.woockash Licz na 11.45 ścieżką w poprzek przez Błonia jadąc od Salwatora. |
|
|
| |
|
Tak późnawo? hmm... ![]() |
|
|
| |
|
Dzis rano, ku wlasnemu zdziwieniu odkrylem laczki w obydwu kolkach. Zanim zreperowalem sprzeta i doturlalem sie pod smoka tam nikogo juz nie bylo...wrrr Jaka byla dokladna trasa przejazdu, bo probowalem was dogonic? |
|
|
| |
| Skocz do Forum: |

. Jaka jest przyblizona trasa wycieczki Szanowny Panie Organizatorze? Do zobaczenia.